7 presenter INGEN mamma vill ha på mors dag

7 presenter INGEN mamma vill ha på mors dag

Mors dag är en utmärkt möjlighet att visa uppskattning och kärlek för familjens mamma. Men som med alla högtider med mycket förväntan kring är det också som upplagt för, ja, besvikelse. Har du en mamma i din närhet att fira på söndag? Här är 7 presenter att undvika för en trevligare mors dag.

Städgrejer

En ny mirakelspray, nytt munstycke till dammsugaren eller disktrasor. Nej, det spelar faktiskt ingen roll hur fina de är – städgrejer vill ingen ha i present.

En bok om föräldraskap

Okej, ingen är perfekt, och man är aldrig en så bra förälder som INNAN man får barn. Men är det någon dag vi inte vill bli påminda om våra brister är det mors dag.

Läs också: “Ska man ge present till förskolans personal på avslutningen?”

Sexiga underkläder

Sexstress har vi så det räcker och blir över under småbarnsåren. Och att packa upp den här presenten framför barnen..? Nej tack.

Cellulitkräm

Jättebra present om du vill skapa stel stämning vid familjefrukosten. Annars? Nej.

Något som är fixat samma dag

Ledsen att behöva säga det, men att panikspringa till mataffären och köpa en chokladkaka ger oss mer dåligt samvete än känslan av att vara uppvaktade.

Läs också: “Forskarna: Jo, barns hälsa KAN förbättras av ett husdjur”

Barnprylar

Ja, det kan vara så att vi är i behov av en ny bärsele och visst, vi kan ha uttryckt ett behov av att köpa nya nappflaskor – men detta är inköp till FAMILJEN, inte bra mors dag-presenter. Inte alls.

Frukost på sängen med alla barn

Frukost på sängen är bara okej på ett sätt – om övriga i familjen håller sig utanför sovrummet och vi får kalasa i lugn och ro. Att servera mackor och müsli i sängen tillsammans med hela gänget kan visserligen vara väldigt gulligt till en början men det ger oss bara en sak i present – mer JOBB.

Läs också: “10 pushpresenter vi skulle älska (och 3 vi absolut inte vill ha)”

Men, tappa inte hoppet om att lyckas göra en mamma glad på mors dag. Det går, och behöver trots detta faktiskt inte alls vara särskilt svårt! Vill du ha inspiration på en riktigt BRA mors dag-present? Spana in tipsen i den här artikeln, vi hade sagt JA TACK till varenda en på listan!

Läs också

  1. 5 underbara efterrätter att baka till mors dag
  2. 9 anledningar till att mammor är, ja, BÄST
  3. 8 tips på bra barnböcker - bloggarnas bästa boktips till barn