5 middagstips – fredag HELA veckan!

Veckans middagstips hittar du här!

En av årets första, riktiga höstveckor kan behöva en boost i form av extra smarriga middagstips. Den här veckan kör Linnéas skafferi all in – med fredag HELA veckan.

Att samlas kring måltider är en stor del av vår vardag – och just middagen är ett extra viktigt vardagsinslag för många familjer. När temperaturen sjunker och vardagslunken börjar bli just vardag kan det vara trevligt att festa till det lite med extra rolig mat!

Linnéa Seidel, som bloggar under Linnéas skafferi här på LOPPI, delar varje vecka med sig av Veckans middagstips både på bloggen och LOPPI.se. Den här veckan har hon lagt fokus på lite festligare mat, som för den delen inte är svårlagat eller tidskrävande. Nej, här snackar vi goda, barnvänliga middagstips med lättlagat och snabbt som ledord. Varje dag kan bli en fest!

Veckans middagstips från Linnéas skafferi

Pulled pork Caribbean style

Här kokas många ljuvliga smaker ihop till ett helt fantastiskt resultat som får smaklökarna att fredagsdansa även en grå tisdag. Mums!

Fylld fläskfilé

Smarriga saker som ölkorv, fetaost och persilja trängs i den här fyllda fläskfilén.

Hemgjord gyros

Nej, det är inte ett dugg svårt att göra egen gyros! Här hittar du Linnéas recept.

Hamburgare med mozzarella

Hemlagade hamburgare är ofta en succé i sig – men dessa fyllda med mozzarella är verkligen något utöver det vanliga.

Kebabspett

Mums! De här kebabspetten funkar utmärkt att göra i ugnen om du ställt undan grillen.

 

Läs också

 1. Veckans matsedel - 5 smarriga middagstips!
 2. Enkel vardagsmat under 30 minuter – se recepten här
 3. Dietisterna bakom Rutiga Familjekokboken: "De flesta barn krånglar med maten ibland"

En kommentar

 1. SHERYLN COLEMAN skriver:

  Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: [email protected]
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
  4. Viktminskning spell
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

Visa kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.