Tips och pyssel inför Halloween med våra bloggare!

Tips, recept och pyssel med LOPPIs bloggare inför Halloween!

Monster, fina pumpor och bakning. Det är inte långt kvar till Halloween och flera av våra bloggare förbereder sig inför helgen. Inspireras av pyssel med Filippa, gör en annorlunda Halloweenpumpa med Josefin och hitta godsaker hos Hanna och Linnéa. 

Behöver du en dos Halloweeninspo? Då kan du lita på LOPPIs toppbloggare! Vi har samlat inläggen fyllda med inspiration, recept, tips och pyssel – ja, allt du behöver för en riktigt mysig Halloween med familjen helt enkelt!

Läs också: ”En märklig grej med Halloween”

Baka morotskaka i Halloween

Behöver du bakinspiration inför helgen? Hanna Rydström som bloggar på Hannas Bageri har bakat en ljuvlig morotskaka, perfekt för både stora och små att njuta av under Halloween.

Baka morotskaka i Halloween - Hannas bageri bjuder på bästa receptet!

Spökpyssel, pumpalyktor och pumpaljus

Hemma hos familjen Rådin/Pärson förbereds det för fullt inför Halloween. Vår bloggare Filippa Rådin har gjort flera inspirerande pyssel att ta del av. Hennes första Halloweenpyssel är ett gulligt litet spöke, låt barnen vara med och skapa en hel spökfamilj att pynta hemmet med.

Pumpor hör Halloween till och de går att göra i alla möjliga storlekar och med olika mönster. Filippa har även gjort otroligt fina pumpalyktor som lyser upp i höstmörkret, passar perfekt att pimpa både hem och trädgård med.

Pumpaljus! Ett annorlunda och kreativt pyssel, också det av Filippa Rådin.

Pyssla monster till Halloweenbordet

Det är inte alltid lätt att låta barnen vara med vi bakning men LOPPIs mat- och bakbloggare Linneas Seidl tipsar om ett superkul Halloweenpyssel som är perfekt att göra tillsammans med barnen. Lite kladdigt, lite pilligt, kreativt och väldigt gott. Kolla in dessa små, gulliga monster till Halloween.

Baka eget godis med barnen till Halloween!

Den här tiden på året brukar även vara ett uppskattat tillfälle för många barn att få klä ut sig lite extra, gärna till något läskigt. Tvillingmorsans twins har själva valt Halloweenkostymer i år och pumporna är inköpta, dags att pyssla lyktor!

Läs också: Allt om Halloween

Läs också

  1. Halloweenpyssel att göra på förskolan eller hemma
  2. Tips: Enkel och rolig plockmat till Halloweenkalaset!
  3. 6 gratis aktiviteter att göra med barn på höstlovet