Sex före barn VS sex under småbarnsåren

sex

Att få till ett ligg under småbarnsåren är kanske inte det lättaste. Ett knep man kan ta till är att dra igång ett barnprogprogram. Eller om du har större barn sprida ut en påse Nonstop över hela golvet så får barnen fullt upp med att plocka upp allt godis. Alla knep är tillåtna! Här är en lista på andra trix ni kan ta till.
Bolibompasex1. Barnprogram
Dra igång ett roligt barnprogram som du vet att barnen verkligen gillar. Gärna ett där avsnitten går igång automatiskt efter varandra.

2. Nonstop
Det här passar dig med lite större barn. Sprid ut en påse Nonstop över hela golvet och låt barnen underhålla sig själva genom att leta efter allt godis.

LÄS OCKSÅ: 15 saker du med barn säger dagligen ››

3. Ta en gemensam dusch
Passa på att duscha tillsammans när barnen leker.

4. Telefonsex. 
Sex behöver inte alltid betyda att man ligger med varandra rent fysiskt. Skicka snuskiga sms eller ring upp varandra och ha hederligt gammalt telefonsex.

5. Efter nattningen.
När barnen äntligen sover brukar det infinna sig ett lugn. Passa på att njuta av lugnet – och varandra.

6. Ställ klockan 15 minuter tidigare.
Ja, det kan låta jobbigt, men morgonsex kan vara ett väldigt härligt sätt att starta dagen på.

Illustration: Jessica Lagergren

I videon nedan ser ni fem saker som kan göra ert sexliv hetare i höst (om ni får tid innan barnen går upp eller efter de lagt sig)

 

Läs också

 1. 10 saker du inte visste om hur sexlivet förändras som förälder 
 2. 16 saker man inte vill att ens partner gör under förlossningen

4 kommentarer

 1. KAMAGRA skriver:

  Rekommenderar Kamagra för orgasm! Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Sexuella Hjälpmedel, Erektion, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp, Kamagra, Tadalafil. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

 2. Lizzy W skriver:

  Seriöst. Har ens små barn själv du som tipsat om detta? Ha ha ha. Min son är 4 år. Vi är aldrig själva. Jag får ju knappt gå på toa själv. Min son vill ju va med mamma och pappa. När han sover.så sover vi. Vi duschar aldrig ihop. Min make passar våran son när jag är och duschar eller tvärt om. Ger inte barnen socker. Dom får ju socker kick. Herregud. Sex har man när barnen blivit äldre. Eller när dom är på dagis. Hadetgötthej 👋🏼

 3. JLB skriver:

  Men haha Lizzy! ”sex har man när barnen blivit äldre”? nej sex har DU när barnen är äldre. och bara för att du väljer det så är de inte de enda rätta.. Vi har fem barn och vi duschar ihop, barnen äter godis och dom går ju och lägger sig typ sju på kvällen och sover betydligt mer än vad en vuxen behöver. Dom leker i sitt rum på morgonen och knackar för de mesta på dörren om dom vill nåt. Ett råd bara, slappna av innan ni tröttnar på att hålla på sådär 24/7.. Barn lider inte av att vara ensamma en liten stund i livet.

Visa kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.