Luskollen - allt om löss och hur du blir av med dem | LOPPI.se

VÄLKOMMEN TILL LUSKOLLEN

Har du varit med om att det kliar i håret på dig själv så fort du hör ordet löss? Vi med! Därför tog vi fram Luskollen på LOPPI i samarbete med Paranix och samlade all information, fakta tips och råd kring hur du upptäcker dem och hur du blir av med dem. Här hittar du 10 fakta om löss, behandling av löss, expertens råd när det går löss på förskolan och mycket mer. Passa även på och tävla om ett luskit från Paranix med din lushistoria, klicka här

"Paranixa" med Paranix - så fungerar produkterna

 

Paranix har ett stort utbud av produkter som bekämpar löss. Välj det alternativ som passar dig och ditt barn bäst. Här finns Paranix Gel, Paranix Spray, Paranix Schampo och Paranix Sensitive. Läs mer om du behandlar här. 

 

Paranix Sensitive – lämplig för långt hår
För dig med långt hår rekommenderar vi Paranix Sensitive som är mild mot hår- och hårbotten, den gör dessutom håret mjukt och lättkammat. Paranix Sensitive tar bort löss och ägg med endast en behandling. Den kan användas på vuxna och barn från 6 månader. Den räcker till 2 appliceringar, beroende på hårets längd och en luskam medföljer.

Köp Paranix Sensitive här ››

 

 

Paranix ShampoParanix Schampo – lika lätt som att tvätta håret!

Paranix Schampo verkar på endast 10 minuter och gör lusbehandlingen lika lätt som att tvätta håret. Efter behandlingen kammar du effektivt bort döda löss och ägg med luskammen som följer med i förpackningen. Paranix Schampo kan användas på vuxna och barn från 2 år och en förpackning räcker upp till åtta appliceringar.

Köp Paranix Schampo här ››

 

 

spray_paranixParanix Spray – effektiv vid en behandling
Med Paranix Spray kan du avlägsna löss och ägg snabbt och effektivt med en 15 minuters behandling. Sprayen är luktfri och sprayas enkelt i håret utan att kladda. Den kan användas av vuxna och barn från 6 månader och du får med en luskam i förpackningen. Paranix Spray räcker till cirka fyra appliceringar beroende på hårets längd.

Köp Paranix Spray här ››

 

 

paranix-gelParanix Gel – det enklaste sättet att upptäcka lusangrepp
Med Paranix Gel få du snabbt svar på om du har löss eller inte. Den färgar endast in lusägg och inte andra partiklar som kan finnas i håret som mjäll eller sandkorn. På två minuter får du säkert veta om du behöver behandla dig för huvudlöss. Paranix Gel är lätt att tvätta bort och kan användas av vuxna och barn från 2 år. En förpackning räcker till cirka fyra appliceringar.

Köp Paranix Gel här ››

 

 

Sveriges mest använda lusmedel: Nielsen, årsdata 2016, värde & volum.

Paranix är medicintekniska produkter. Läs bruksanvisningen noga före användning. ACO Hud Nordic AB

Dela på: