Dikter som rör hjärtat: Fina hyllningar till mamma

mamma och dotter tillsammans

Mammor är en viktig del av våra liv och det är viktigt att visa dem vår kärlek och tacksamhet. Dessa dikter är ett perfekt sätt att visa din mamma hur mycket hon betyder för dig och hur tacksam du är för allt hon gör. Oavsett om det är Alla hjärtans dag, hennes födelsedag eller helt enkelt en vanlig dag, dessa dikter kommer att visa henne hur mycket hon betyder för dig. Välj den dikt som passar bäst för att visa din mamma hur mycket du älskar henne.

Ge en fin dikt till mamma

”Mamma, du är min sol som skiner varmt, min borg som skyddar mig från harm, min styrka när jag är svag, min kärlek som aldrig tar slut. Tack för allt du gör, jag älskar dig.”

”Mamma, du är min första kärlek, den som aldrig kommer att dö. Du är min riktning när jag är förvirrad, min trygghet när jag är rädd. Tack för att alltid finnas där för mig, jag älskar dig.”

”Mamma, du är min vägvisare, min förebild i livet. Du har lärt mig att vara stark, och att aldrig ge upp. Tack för allt du har gjort för mig, jag älskar dig.”

”Mamma, du är min stjärna i mörkret, min ljus i svåra tider. Du är min klippa i stormen, min tröst när jag gråter. Tack för att alltid vara där för mig, jag älskar dig.”

”Mamma, du är min vän i livet, min rådgivare i svåra stunder. Du är min förebild i allt, min kärlek som aldrig kommer att dö. Tack för allt du har gjort för mig, jag älskar dig.”

”Mamma, du är min ängel på jorden, min beskyddare i livet. Du har lärt mig att vara modig, och att aldrig ge upp hoppet. Tack för allt du gör, jag älskar dig.”

Mamma, du är min ros i trädgården, min diamant i gruvan. Tack för att alltid finnas där för mig, jag älskar dig.”

 

 

Läs också

  1. Alla hjärtans dag före och efter barn - 6 stora skillnader
  2. Fina texter till alla hjärtans dag – så skriver du det perfekta meddelandet
  3. Lyxa till fikan på Alla hjärtans dag: Det här kan du bjuda på
  4. När är det sportlov 2024? Sportlovsdatum för alla orter!