Bo på hotell över nyår: 5 nyårspaket 2022

hotell med nyårspaket 2022

Det kan kännas extra bra att få pyssla om sig själv och sin partner på nyårsafton. Komma bort från alla måsten och krav. Börja det nya året med lite god mat, fin omgivning och trevlig sällskap. Det finns många härliga nyårspaket att välja mellan och nedan har vi listat några av våra favoriter.

Hotell & Spa Lögnäs Gård – Laholm

Vill ni uppleva lite lantlig miljö och spendera nyår med djur och natur precis utanför dörren är Lögnäs Gård ett utmärkt alternativ. Ni har tillgång till ett förstklassigt spa med både ångbastu, kallbad, massagefåtöljer och mycket annat. Det är bara för er att välja ut en favorit.

Nyårspaketet innehåller: Välkomstdrink, övernattning, nyårssupé, spa och frukostbuffé.

Skansen Öland – Färjestaden
Vi förknippar gärna Öland med sommar och sol men varför inte fira in det nya året på Skansen Öland? Där bjuds ni på både musik, mat och dryck och fantastisk miljö. Som gjort för att slappna av och njuta av varandra. Där finns även tillgång till spa och Sveriges största whiskybar.

Nyårspaketet innehåller: Välkomstdrink, övernattning, 4-rätters middag med komponerade drycker, dans, fyrverkeri och frukostbuffé.

Avalon Hotel – Göteborg
Tycker ni om storstad och puls är Avalon Hotel i Göteborg ett perfekt val. Från deras takterass får ni en fantastisk utsikt över staden och kan beskåda hela stadens fyrverkerier. Det blir en kväll ni sent kommer att glömma.

Nyårspaketet innehåller: Övernattning, 5-rätters middag, ett glas champagne vid 12-slaget och frukostbuffé.

Elisefarm – Höör
Mitt i Skåne, bland skogar och åkrar hittar ni denna vackra pärla – Elisefarm. Hotellet har en lantlig karaktär och det finns tillgång till spa med flera olika behandlingar. Ni kommer känna er väl omhändertagna och bortskämda efter er vistelse här.

Nyårspaketet innehåller: Övernattning, 4-rätters middag med tillhörande vinpaket, kaffe och avec, ett glas champagne vid 12-slaget, fyrverkerier, livemusik, dans och frukostbuffé.

Djurönäset – Stockholms skärgård
Varför inte avge era nya nyårslöften under en vistelse på Djurönäset? En mer passande omgivning får ni leta efter. Där kommer ni att vara med om ett sprakande avslut på året med storbandsmusik, god mat och bubbel i glasen. Ni kommer inte kunna sitta stilla

Nyårspaketet innehåller: 2 st övernattningar, entré till spa, varmrätt från menyn, 4-rätters middag, ett glas champagne, livemusik, dans och frukostbuffé.

Artikelbild: Pexels.com

Läs mer: 

10 barnvänliga skidorter

10 roliga hotell för barn

Läs också

  1. 10 barnvänliga skidorter
  2. Fixa godaste förrätterna till nyår
  3. 10 jullovsaktiviteter som passar hela familjen!
  4. ”Vi har inte satt en julklappsbudget”
  5. 10 luciaplagg till hen