8 recept på enkelt och gott julgodis för barn

Kola, knäck och wienernougat. Det är dags att baka julgodis till årets julbord. Här är 10 recept på gott julgodis som passar både stora och små.

8 recept på härligt julgodis för barn

Wienernougat

Linneá från Linnéas Skafferi har gjort ett recept på en kär gammal klassiker, wienernougat. Ett recept som är enklare än både knäck och kola enligt Linnéa. Ett perfekt julgodis att ge bort!

Hemgjord trillingnöt

Hand upp alla som blev ledsna när trillingöten försvann ur Aladdin- och Paradisasken! Här är ett enkelt och gott recept på hemgjord trillingnöt från toppbloggaren Rebecca Dufwall.

Daimrocks

Emily från Emilys liv har en favorit på godisbordet, Daimrocks. Löjligt enkelt att slänga ihop och väldigt gott!

Mjölkchokladfudge med salta jordnötter

Hannas Bageri har gjort en söt fudge med smak av mjölkchoklad tillsammans med salta jordnötter. En väldigt härlig kombo!

Hemgjord daim 

Riktigt mumsigt julgodis som passar bra att ge bort. Hemgjord diam med grundrecept från knäck inne hos Linnéas Skafferi.

Chokladtryffel med polkakross

En svårslagen kombination är chokladtryffel med polkasmak. De här kommer garanterat vara en favorit på julgodisfatet. De går snabbt att fixa ihop och sen ser de vackra ut i färgen också. Recept från Hannas Bageri.

Kryddade nötter

Som ett alternativ till allt det söta på julgodisbordet finns kryddade nötter som Linnéas Skafferi har gjort. Linnéa har kryddat upp blandade nötter med smaker från julen.

Läs också

  1. Roliga tips på julpyssel att göra med barnen
  2. 6 härliga recept med smak av pepparkaka
  3. Helgmums: Varm choklad med smak av pepparkaka