Vad skriver man på ett mors dag-kort? Tips på texter till mamma

mors-dag-kort-text

Mors dag infaller alltid på olika datum varje år. Det är dock alltid den sista söndagen i maj, så supersvårt att ha koll på när det är mors dag är det inte.

På mors dag får mammor ofta presenter av sina barn, och vad för slags present det är kan variera. Behöver du tips på vad du kan köpa till din mamma på morsdag? Spana in våra tips på mors dag-presenter här!

Skriv ett kort på mors dag

Till mors dag-presenten eller blomman – eller hur du nu väljer att fira din mamma – är det fint att också skriva ett kort! En liten text som visar hur mycket du uppskattar din mamma och som gör henne glad på den stora dagen.

Mors dag är helt enkelt ett ypperligt tillfälle att yttra några väl valda ord till sin mamma. Men trots att man känner tusentals olika fina känslor för sin mamma kan det ibland vara svårt att sätta ord på det. Vad säger man egentligen till sin mamma som betyder så mycket för en?

Texter att skriva till mamma på mors dag

Om du letar efter tips och inspiration på texter att skriva på ett kort till din mamma har du kommit helt rätt. Här hittar du 10 olika tips på texter att skriva på ditt mors dag-kort.

  1. Mamma, tack för allt du gör. Jag är så tacksam för varje stund vi delar och all kärlek du ger mig. Jag hoppas att du får en härlig mors dag!
  2. Till världens bästa mamma: Ingen kram i hela världen kan jämföra sig med din. Jag älskar dig, grattis på mors dag!
  3. Mamma, du är min stjärna, mitt allt. Tack för att du alltid ger mig så bra råd och lyser upp mitt liv. Jag älskar dig!
  4. Mamma, tack för allt du har lärt mig. Du lärde mig att knyta skorna och påminde mig om att följa mina drömmar. Tack för att du finns, mamma.
  5. Grattis på mors dag till min första vän och min bästa vän, min mamma. Jag älskar dig!
  6. Mamma, tack för att du är du! Hoppas din mors dag är lika fantastisk som du är.
  7. Tack för att du är min hjälte, min rådgivare och min största supporter. Jag älskar dig! Grattis på mors dag!
  8. Mamma, tack för all kärlek, alla skratt och den trygghet du ger mig varje dag. Grattis på mors dag!
  9. Tack för alla gånger du stått vid min sida, både i vått och i torrt. Du inspirerar mig alltid. Jag älskar dig!
  10. Mamma, tack för att du alltid tror på mig, även när jag tvivlar på mig själv. Jag älskar dig!

 

Lästips: Säger man grattis eller glad mors dag? Vi reder ut.