RECEPT: Gudomliga hallon- och lakritsbiskvier

Recept: Hallon- och lakritsbiskvier

Äntligen helg, och hög tid att unna sig något riktigt gott. Hannas bageri bjuder på recept på helt gudomliga hallon- och lakritsbiskvier – och du hittar det här.

Att kombinationen hallon och lakrits gör dig väldigt bra tillsammans är det få som missat – men det går ju faktiskt att njuta av smakkombinationen i annat än karameller, godisdöskallar och glass. Hanna Rydström, som ligger bakom bloggen Hannas bageri, bestämde sig för att låta hallon och lakrits bli kompisar i biskviform. Resultatet? Succé såklart! I inlägget tipsar Hanna dessutom om vad man ska göra om smörkrämen skulle få för sig att skära sig, så nu är det näst intill omöjligt att misslyckas med de här godingarna. Det tackar vi för!

Här hittar du Hannas recept på hallon- och lakritsbsbiskvier!

För dig som blir sugen på att baka mer med lakrits har Hanna också fixat recept på en fantastisk choklad- och lakritsmousse (ja, det ska självklart vara hallon på toppen, MUMS!). För dig som blev peppad att baka med söta hallon, men som är mindre förtjust i lakrits, vill vi även passa på att tipsa om förra veckans helgmums – hallon- och marängsnittar.

För att boostas med massvis av inspiration till bakverk dagligen är ett besök på Hannas blogg ett måste!

Läs också

  1. Lättlagat och snabbt - 10 middagstips barnen gillar
  2. 4 smarriga kladdkakor du måste baka!
  3. 5 middagstips att testa i veckan!
  4. Bakdags? Här är 5 smarriga recept på rulltårta