Mingelbilder från VMB Influencer Awards

Söndagen den 8 september var det äntligen dags för VMB Influencer Awards 2019. Temat för årets event var karriär, kvinnligt entreprenörsskap och att hitta en bra balans i livet. För att rodda karriär, familj, vänner, ekonomi, hushållet och sig själv är inte helt lätt. Därför var vi väldigt glada över att få bjuda in till ett event som bjöd på mingel, intressanta föreläsningar och givande workshops.

Var du inte på plats? Eller kanske var du där och vill färska upp minnet? Vi har samlat allt som hände under kvällen här! Se alla bilder och happenings som skedde nedanför.

Foton: Lars Bredenberg

Peppen, engagemanget och inspirationen flödade under söndagen. Johanna Kajson och Lovisa Wallin, som är två av Sveriges hetaste influencers just nu, var dagens konferencierer som höll ställningarna från scenen.

En av dagens stora höjdpunkter var prisutdelningen, då sex influencers prisades för extra utmärkande insatser under året. Kategorierna var följande: årets trendsättare, årets uppstickare, årets nykomling, årets storyteller, årets igenkänning och årets hjältepappa.

Moa Hellström vann pris för årets storyteller!

Här tar Malin Gabrielsson emot priset i kategorin årets igenkänning. Se alla vinnare som prisades under eventet här!

Men det var inte bara prisutdelningen som ägde rum på scenen under kvällen. Det bjöds även på Livepodd med Jennifer och Julia som driver podden Babykaos och ett yogapass för alla besökare.

 

SEB belyste en av de vanligaste ekonomiska fällorna för kvinnor

När man bildar familj är det vanligt att en i relationen går ner i tid på jobbet för att dra ett större lass i hemmet. Detta är en vanlig fälla som drabbar många kvinnor ekonomiskt, speciellt när det kommer till pensionen. Därför är det superviktigt att man har koll på hur man ska tänka om man planerar på att gå ner i arbetstid under småbarnsåren.

På SEB:s hemsida kan du testa hur du faktiskt ligger till ekonomiskt – och hur du kan göra för att få mer pengar i framtiden. Testa hur mycket din deltid kommer kosta i framtiden här!

Under eventet fick även gästerna fota sig i framtiden – när de levde i sin drömpension.

Om du vill bosätta dig utomlands efter pensionen så måste du verkligen börja tänka strategiskt kring din ekonomi redan nu!

Arla gav årets bästa tips mot matsvinn

Att slänga mat tar verkligen emot. Det är varken bra för ens plånka eller miljön. Därför visade vår smarta sponsor Arla hur du tar hand om maten bäst – för att slänga så lite som möjligt. Det finns nämligen en maträtt som är perfekt att laga på rester som snart kommer behövas slängas.

Nämligen pannkakor! Vår toppbloggare Linnéa bjöd därför på två magiska sorters pannkakor, en med äpple och en med rödbetor som toppades med yoghurt och sylt. Så gott!

Vill du se fler recept på lättlagade, goda och smarta recept? Spana då in Arlas hemsida här!

Fayme hjälpte Linnéa att servera pannkakor till gästerna och göra dem lite extra goda med sylt och dessertyoghurt. Och visst ser det magiskt gott ut?

Våra bästa Jessica Lagergren och Angelica Lagergren testade också på att steka smarriga rödbetspannkakor i Arlas kök.

Workshop för att stärka sitt egna varumärke

Loppi-teamets Jessica Juhlin ledde en workshop om hur du stärker ditt eget varumärke. Hon gav besökarna många bra och handfasta tips.

Ett extra stort tack till alla som kom och alla som röstat fram våra fina vinnare!

Se mer från årets event i videon nedanför!