Lista på roliga och pinsamma saker barn sagt – unna dig ett gott skratt

roliga-pinsamma-saker-barn-sagt

Foto: Pexels, Unsplash

Både föräldrar och andra vuxna som varit runt barn har säkerligen hört ett och annat roligt citat från de små liven. Barn kan vara rena rama komikerna och kan verkligen säga så pass pinsamma (men samtidigt ganska roliga…) saker så att man blir alldeles röd i ansiktet, vilket blir väldigt tydligt när man läst historierna som finns listade i den här artikeln. Unna dig ett gott skratt och ta del av listan på roliga och pinsamma saker barn sagt!

Roliga och pinsamma saker barn sagt

 • ”Min moster stod och strök kläder och min kusin frågade: ”mamma varför stryker du?”. ”Jo, det är för att kläderna ska bli släta och fina”. Dagen efter gick de och handlade och min kusin fick syn på en tant och pekade och sa: ”mamma hon behöver strykas”.”

 

 • ”Jag var i videouthyrningsaffären med en 5-åring som precis hade bestämt sig för en barnfilm. Innan vi skulle betala ville jag ta en titt på om det kommit ut nån bra… ja, motsats till barnfilm. Av bara farten råkade jag säga ”vuxenfilm” fast jag såklart menade någon ny thriller/dramafilm/actionfilm eller dylikt för vuxna och inte någon porrfilm. Jag hann liksom inte tänka mig för utan sa motsatsen till barnfilm. Nåväl… sen gick 5-åringen runt i affären och med hög och tydlig röst sägandes: ”men var är vuxenfilmerna vi ha en vuxenfilm också?” Det var inte så roligt…”

 

 • ”Sonen på snart 3 år fick en ballong i färgaffären, han blev tokglad och skrek: ”mamma, titta jag har bånge” (ballong).”
roliga-saker-barn-sagt-

Foto: Pexels

 • ”Guddottern på förskolan: Fröken sitter och pratar och visar en bild på en fladdermus. Då säger hon: ”pappa har sagt att det inte heter mus det heter snippa.”

 

 • ”I förra veckan kom en personal på dagis fram till mig. Personen är av utländskt ursprung. Hon berättade: ”Emma berättade att hemma hos henne får bara de med blåa ögon komma in”. Guuuud, vad jag skämdes!”

 

 • ”Vi sitter hemma hos ett par bekanta som vi inte känner så väl än och fikar. Sonen 3½ tittar på mannen, pekar och säger: ”titta vilken stor mage”.
  Jo, jag ville sjunka genom golvet.”

 

 • ”Jag och min dotter på tre år stog i kassan på konsum, jag skulle just betala och hon stog snett bakom mig och plötsligt släppte hon en ljudlig fis. Precis efteråt sa hon HÖGT och tydligt: ”men mamma sluta fis, man får inte fisa i affären”. Kassörskan och den långa kön bakom mig bara stirrade på mig och jag trodde jag skulle dööö.”

 

 • ”Min nu 3-årige som kunde inte säga handduk när han var mindre. Han sa hängkuk. Inte så kul på t.ex. badhuset när han ville ha sin hängkuk. Eller när han sa: ”här är min hängkuk och här är pappas hängkuk”. Då blev pappa röd i ansiktet.”

 

 • ”En gång på affären såg min stora dotter, som var runt 4 år, en tjock man. Hon kläckte ur sig: ”oj vad tjock han var mamma”, varpå mannen svarade: ”ja, det är jag som är jultomten”. Haha hon blev så tyst då. Han såg faktiskt ut som en jultomte, vitt skägg osv.”

Källa: Forumtråd 1, Forumtråd 2

 

Lästips: Stockholms bästa julmarknader 2023