Josefin Lustig: ”Jag känner ingen större julstress”

josefinsjul

Vi kan snart börja räkna ned dagarna till julafton och julstressen börjar krypa sig allt närmare. Vi har tagit tempen på vår toppbloggare Josefin Lustig så här en vecka innan jul och hon verkar vara lugn som en filbunke. Ingen stress här inte! Josefin berättar om hur hon och familjen ska fira jul i år och vad hon önskar sig allra mest av tomten. 

Hur ska du och familjen fira jul i år?
– Vi kommer fira här hemma i Glasgow. Min mans tvillingsyster kommer hit med sin sambo och deras 6 månaders dotter. Ska bli supermysigt!

Vad är ett måste på ditt julbord?
– Jag är inte den som älskar julmat. Men för mig är rockyroads viktigt, hehe. Är mer för godsakerna än själva maten.

Hur mycket pengar tycker du är rimligt att lägga på julklappar till barn?
– Barnen bryr sig inte om vad saker kostar. Vi lägger ingen större vikt i priset. Vi köper något de önskar sig eller något vi tycker att de behöver. Vi överdriver inte med julklappar. Ett par räcker!

Vilka är dina bästa tips för att minska på julstressen?
– Jag har ingen större julstress. Jag behöver köpa julklappar till barnen, jag har skjutit på det länge nu. Så det börjar väl bli en liten stress. Fast ändå inte. De blir glada för vad som! Har väl inga jättebra tips egentligen. Stressa inte upp över småsaker. Börja i tid kanske, om man har massor att göra. Prioritera vad som är viktigt.

Vad önskar du dig allra helst i julklapp av tomten i år?
– Jag är sugen på en tandblekning! Börja 2016 med ett vitare leende, hehe.

Vilka är dina bästa julklappstips till honom eller henne?
– Först och främst tycker jag det är viktigt att lägga märke till vad den personen vill/behöver ha, långt i förväg. Säger hon/han att det är något den vill ha, lägg det på minnet. Ett extra plus när någon kommer ihåg vad man säger. Om jag inte vet vad jag ska ge min man så köper jag lite mörk choklad, kanske lite finare när det är jul. Det är rätt väg till min mans hjärta. Behöver inte vara så komplicerat.

Ni hittar Josefins blogg här ›› 

 

Läs också

  1. Så överlever du släkten i jul – 10 bombsäkra tips!