Bröllopsexperten Johanna Kajson: “Folk förlovar sig och friar som aldrig förr!”

drombrollop

Det är dags för en fjärde säsong av podcasten Drömbröllop med Johanna Kajson och gäster. Trots pandemi och inställda bröllop utlovas en säsong av nya spännande samtal och ämnen.
– You can’t cancel love! Folk förlovar sig och friar som aldrig förr, säger Johanna Kajson till Loppi.

Man kanske undrar hur mycket det går att prata om bröllop? Faktum är att ämnet är lika oändligt som kärleken, klyschigt nog! Loppi har fått göra en intervju med influencern, bloggdrottningen, bröllopsexperten och nu även coachen Johanna Kajson. Här berättar hon bland annat om vad lyssnarna kan förvänta sig av den fjärde säsongen av podcasten.

“Härlig säsong med efterlängtade gäster”

Podden kommer gästas av bland annat Michaela Forni, Filippa Rådin och Hanna Pee, men en “vanlig brud” får också dela med sig av sitt drömbröllop då det är något som gästerna efterfrågat.
– Det är en så härlig säsong med flera efterlängtade gäster. Ett av avsnitten kommer att gästas av en “vanlig brud” precis som lyssnarna önskat. Det är en fantastisk säsong att inspireras inför kommande bröllop, efter en långdragen pandemitid, säger Johanna Kajson till Loppi.

Pandemin har ju ställt till det rejält för de bröllopslängtande paren, vilket såklart påverkat podden. Den största förändringen har varit att alla inspelningar skett digitalt. Men trots detta så utlovas en mix av olika typer av bröllop men även mycket om relationer utöver bröllopsplanering och andra tips. Johanna berättar vidare:
– Vi har fångat upp lyssnarnas önskemål om mindre bröllop, vinterbröllop ,”vanliga” bröllop, samkönade bröllop och mycket mer.

Pandemin sätter inte stopp för kärleken

Johanna Kajson är som vi redan vet en expert på sitt område som bröllopskoordinator. I elva år har hon jobbat inom branschen och enligt henne själv kommer det bli minst lika många år till.

Vad inspirerar dig till att fortsätta göra flera säsonger av podden?
– Bröllop är ständigt aktuellt, det är så många som förlovar sig varje år som aldrig lyssnat eller läst något alls om bröllop och det är så fint att få in nya lyssnare. You can’t cancel love – folk förlovar sig och friar som aldrig förr vilket jag älskar!

Trots att alla de flesta bröllop ställdes in förra året så har Johanna redan nu ett fullspäckat schema 2021-2022. Därför känns det väldigt kul med ytterligare en säsong av succépodden.

Vad ser du mest fram emot i kommande säsong?
– Alla jag intervjuar är så unika ,jag älskar att möta människor och få den där magiska stunden tillsammans av levande samtal. Jag förbereder mig sällan speciellt mycket inför intervjuerna för jag vill ha ett nyfiket, äkta och nära samtal vilket lyssnarna brukar uppskatta!

Det låter verkligen som en lovande säsong med Drömbröllop,  finns det någon speciell bröllopstrend 2021?
– Jag undviker alltid trender, varje brudpar vill skapa sitt unika drömbröllop och ha något som bara är för dem. Men såklart kan vi spotta trender, men gå på vad NI drömmer om!

Tack Johanna Kajson – vi ser så mycket fram emot att lyssna in på denna säsongen och allt den har att bjuda på! Drömbröllop med Johanna Kajson och gäster har säsongspremiär den 25 mars, här kan du lyssna på den! 

Podcast bild på Johanna Kajson

Här kan du lyssna på tidigare säsonger av drömbröllop med Johanna Kajson!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Foto: Michael Davholt/So Lovely

Läs också:
Frida Fahrman gästar Drömbröllop