Bli vältränad på två månader med Hugo Rosas

Går det att bli vältränad på två månader? Ja, och nu vill Hugo Rosas visa dig hur! I veckan släppte Myshowrooms succébloggare sin första bok, och vi har självklart tagit ett snack med den mest vältränade författardebutanten just nu.

Med Superkroppen: Träna 2 månader med Hugo Rosas vill han ge läsaren inspiration, motivation och en ordentlig spark i baken. Och en superkropp såklart. I boken trängs konkreta träningstips med kostråd, tankar kring hur man hittar balans för att få in träningen i vardagen och berättelsen om hur Hugo själv gått från att vara vanlig motionär till toppatlet på rekordtid.
– För snart tre år sen bestämde jag mig för att sätta igång ordentligt. Jag satte upp små mål hela tiden och tog ett viktigt beslut, att göra träningen till min livsstil. I dag är träningen en given del av mig och den här förändrat mig som person.

Missa inte: Toppbloggarnas bästa träningstips

Vill guida läsaren till högintensiv träning

Att skriva en bok har alltid varit en dröm för Hugo, och när han märkte vad den högintensiva och funktionella träningen gjorde med honom var drömmen tvungen att bli verklighet.
– Jag ville visa andra att det inte handlar om att dra i maskiner och hänga på gymmet i två timmar om man vill bli vältränad, förklarar Hugo.

Hur kan läsaren förvänta sig att det är att träna med dig under två månader, genom en bok?
– Boken är baserad på tre träningspass per vecka och ett valfritt bonuspass på helgen. Känner man inte igen en övning finns det en QR-kod som man kan scanna av för att komma direkt till min youtubekanal där jag visar övningen. Dessutom möts vi under hashtagen #superkroppen där vi peppar varandra och visar våra framsteg.

Läs också

  1. Paula Uribe, Hugo Rosas, Charlotta Wågert och Ellen Färnström berättar om hur de ser på intaget av kolhydrater och protein – se klippen här!
  2. LOPPIträningstv med Lofsan - Träning under graviditetens trimestrar
  3. LOPPIträningstv med Lofsan - Träning under graviditeten