LOPPIträningstv med Lofsan – Träning under graviditetens trimestrar

Träning under graviditetens trimestrar

Här ger Lovisa, ”Lofsan”, Sandström dig sina bästa tips och råd kring träning under graviditet. Du får träningsövningar anpassade till graviditetens första, andra och tredje trimester att göra hemma.

Trötthet, illamående och yrsel är vanligt att känna av när man är gravid och det är viktigt att man tar hänsyn till det när man tränar.

När bör man skippa träningen och vad kan man göra för att minska illamåendet och yrseln? Se klippet med Lovisa och få tips och råd kring vad du bör tänka på när du tränar och är gravid.

LOPPIträningstv med Lofsan – Träning under graviditetens första trimester

I det här avsnittet av ”LOPPIträningstv med Lofsan” går Lovisa Sandström igenom övningar som passar att göra när du är gravid i graviditetens första trimester. Du får även tips och råd att tänka på kring hälsa och träning under graviditet.

LOPPIträningstv med Lofsan – Träning under graviditetens andra trimester

I det här avsnittet av ”LOPPIträningstv med Lofsan” går Lovisa Sandström igenom övningar som passar att göra när du är gravid i graviditetens andra trimester. Du får även tips och råd att tänka på kring hälsa och träning under graviditet.

LOPPIträningstv med Lofsan – Träning under graviditetens tredje trimester

I det här avsnittet av ”LOPPIträningstv med Lofsan” går Lovisa Sandström igenom övningar som passar att göra när du är gravid i graviditetens tredje trimester. Du får även tips och råd att tänka på kring hälsa och träning under graviditet.

Läs också

  1. LOPPIträningstv med Lofsan - Träning under graviditeten