Barnplaggsproffset: ”Det här behöver du köpa inför inskolning!”

Sheilas bästa tips - det här behöver du inför inskolning

Vad för kläder behöver barnet på förskolan? Vilka skor är bäst? Och hur namnar man kläder? Barnplaggsproffset Sheila Nielsen delar med sig av sina bästa tips inför inskolning!

Augusti är här, och för många familjer innebär det att en inskolning står för dörren. Att låta sitt barn börja förskolan kan upplevas som en stor förändring, inte bara för barnet utan också för föräldrarna, och då kan det vara skönt att känna sig trygg i att man har förberett sig på bästa sätt.

Sheila Nielsen driver bloggen Barnplaggsguiden på LOPPI och har, efter otaliga tester och recensioner, blivit något av ett proffs på barnkläder. Därför hurrade vi när hon bestämde sig för att dela med sig av sina bästa tips på vad man bör skaffa inför sitt barns inskolning på bloggen!

Först och främst har hon skrivit en checklista på 11 saker som kan vara bra att ha med sig till förskolan, för att kitta barnet helt och fullt. Hon delar även med sig av var man hittar de absolut bästa namnlapparna, och vad man bör tänka på när man ska skaffa skalkläder och skor.

Läs också: Designa egna namnlappar till barnens kläder

Läs också

  1. Bästa tipsen inför förskolestarten - förskolläraren tipsar!
  2. Dags att börja förskolan? 5 tips som underlättar inskolningen
  3. Förskollärarens bästa tips: Skippa de tajtaste jeansen och skor med snören