Tonåring åker bmx och spelar dart
Tips: Höstlov med tonåringar. - Foto: Unsplash.com

Aktiviteter för ett höstlov med tonåringar

Börjar du fundera på vad du och din tonåring ska hitta på under höstlovet? Här kommer 10 roliga saker att göra med din tonåring när det är lov!


Blir du stressad av tanken att du snart har en vecka hemma med din tonåring som helst vill sitta framför datorn och spela playstation? Inga problem - här kommer en lista proppad med aktiviteter att göra med din tonåring på höstlovet

10 tonårsaktiviteter att göra på höstlovet

Här kommer listan som håller din tonåring och resten av familjen sysselsatta på höstlovet. 

1. Familjebowling

Ta med din familj på bowling! När bowlingen är slut kan ni stanna kvar för andra spel som finns på bowlinghallen som att kasta basketbollar i korg eller airhockey. 

2. Shuffleboard 

Shuffleboard är ett oväntat roligt spel som passar alla i familjen. Finns ofta på pubbar och barer. Vem i familjen har finessen att putta "lagom" och få klossen att glida in mycket poäng? 

3. Spela dart 

Kasta pil är ett klassiskt spel men kan lätt glömmas bort. Varför inte ha en speldag med både shuffleboard och dart. 

4. Spela padel (eller tennis)

Är du ensam med din tonåring kan man spela singelpadel, annars kan hela familjen vara med och slå lite bollar. Boka en bana i god tid för det kan vara en populär aktivitet på höstlovet. 

5. Åka skridskor

10 November är starten på vintersäsongen, så varför inte packa en god matsäck och ta er iväg till ishallen? Att åka skridskor är en rolig aktivitet för dem flesta åldrar. 

6. Gå på Bio 

Hemmabio med popcorn och filtar eller kan man åka till närmsta biosalong och se en film tillsammans på stora duken. 

7. BMX-park 

Följ med din tonåring på höstlovet till närmsta BMX-park. Där kan dem roa sig i timmar genom att cykla över hinder och köra roliga BMX-banor. 

8. Badhus 

Både barn och tonåringar uppskattar äventyrsbad. Lek stoj och därefter bastu kan inte gå fel. 

9. Laserdome

Låt tonåringen ta med sina vänner för att gå på laserdome, garanterat uppskattat. 

10. VR 

Ett alternativ till Laserdome kan vara att boka tid för VR-spel. VR ger en mäktig upplevelse och kan vara riktigt roligt för hela familjen.


/
stats