3 tips som gör vardagen LÄTTARE för en trött mamma

Tips som gör livet lättare för en trött mamma

Vaknätter, eviga tvättprojekt och barn med betydligt mer spring i benen än en själv. Det är inte alltid lätt att vara förälder, men det finns knep att ta till för att göra vardagen lite lättare för en trött mamma.

3 tips som gör vardagen lättare för en trött mamma

1. En snabb frukost spar tid, Annica bjuder på recept!

Att bre mackor, koka gröt och steka omeletter kan vara svårt att hinna med en vardagsmorgon, speciellt om man har barn hemma att prioritera. På Annica Englunds blogg tipsar hon om den supergoda smoothien som innehåller allt du behöver för att få en bra, och mätt, start på dagen. Och ja, den innehåller till och med kaffe! Recept på Annicas frukost för den som är stressad hittar du här.

2. Sminka bort trötta ögon – på bara några minuter

Att Annica Englund är en skönhetsexpert av rang är inget nytt. Hon har inte bara testat de flesta produkterna på marknaden, utan kan också knepen alla trötta föräldrar efterlyser. Bland annat delar hon med sig av en guide för hur du kan sminka bort trötta ögon på ett kick. Inget annat än perfekt för de morgnar då vaknätter gjort oss rädda för vår egen spegelbild. Hennes bästa knep hittar du här!

3. Knep för att sova bättre

Nej, varken vi eller Annica kan ge dig något superknep för att barnen garanterat ska sova lugnt hela natten igenom (hur mycket vi än önskar att vi kunde). Däremot finns det knep du kan ta till för att sova bättre, och göra den sömn du får riktigt BRA. Annica har samlat sina 10 bästa knep för att sova bättre här.

Missa inte Annicas blogg för ännu fler tips och knep inom hälsa och skönhet!

Läs också

  1. "Så får du och din partner lite mer tid för er själva"
  2. 10 tvärsäkra tips för att nattningen att fungera - redan ikväll
  3. 10 tips för bättre harmoni i familjen 2020