VMB Influencer Awards – allt om höstens influencerevent

Influencer Awards, mamma

Du kanske känner igen det populära influencereventet ”Höststart” som vi har arrangerat tidigare år? Snart ses vi igen, men denna gång med ett nytt koncept. ”Höststart” byter nu namn till VMB Influencer Awards!

Den 8 september bjuder influencerplattformen Vimedbarn och sajten Loppi in till ett inspirerande event. Vill du mingla med influencerkollegor, nätverka, träffa samarbetspartners och boosta ditt influencerskap? Då borde du gå på VMB Influencer Awards 2019.

Så anmäler du dig till VMB Influencer Awards

Under eventet kommer vi dela ut pris till vinnarna i årets Influencer Awards och peppa alla kvinnor som inspirerar andra mammor och pappor där ute. Toppbloggaren Johanna Kajson, som driver den populära podden “Drömbröllop”, och Lojsan Wallin är konferencier för dagen. På plats för att dela ut pris är också Jannike Ebbing, Fayme Elmén, Danijela Pavlica, Fia Anderberg, Susan Törnqvist och Josefin Lidbom.

För att knipa en plats till eventet måste du vara mamma och influencer med minst 2000 följare på dina sociala kanaler (blogg, podcast, Instagram eller Youtube).

Läs mer här och anmäl ditt intresse genom att mejla [email protected].

Se mer i videon för att veta mer om höstens event VMB Influencer Awards.