Vinn världens smartaste eltandborste från Oral-B!

Med SmartSeries-produkterna kombinerar Oral-B hälsa med teknik för att erbjuda en personlig och lättillgänglig guidning till en bättre munhälsa. Guidningen sker via Oral-B appen som enkelt kan laddas ner till din smartphone. Tävla och vinn eltandborsten Oral-B PRO 7000 SmartSeries till ett värde av 2699 kr.

Med möjligheten att välja mellan sex olika inställningar, daglig rengöring, djup rengöring,
mjuk-, polerings- och tandköttsvårdläge samt ett läge för tungrengöring gör det den till en komplett eltandborste. Oral-Bs app tillåter även användaren att mäta och personifiera sin tandborstning. Appen, tillsammans med SmartSeries eltandborste, hjälper till att förbättra borstvanor genom att till exempel påminna om att använda tandtråd, mäta borsttider och varna om användaren borstar för hårt. Appen kan laddas ner gratis till både Apple och Android . Här kan du läsa mer om eltandborsten ››

Hur tävlar jag?

För att vara med och tävla om en Oral-B PRO 7000 SmartSeries, värde 2 699 kr behöver du endast skriva kort motivering till varför just du ska vinna. Skicka in ditt bidrag i kommentarsfältet nedan!

Tävlingen pågår tom 22/11 – Lycka till!

Obs! Inga bidrag syns utåt under tävlingsperioden. Var noga med att skriva din e-postadress rätt så vi kan kontakta dig om det blir just du som vinner!


411 kommentarer

 1. Christine Stjernbring skriver:

  En Oral B pro 7000 vore en perfekt present till hela familjen och förhoppningsvis gör tandbostningen till något roligt och posivit för barnen 🙂

 2. Lisa skriver:

  Jag vill vinna för att en smart tandborstning skulle underlätta för mig. Har gropar i tandköttet som gärna blir inflammerade. Håller tummarna för mig

 3. Louise Maynard skriver:

  Både jag och min dotter har haft problem med mina tänder helt sedan vi var små, och det har varit väldigt viktigt att ge min dotter rutiner från början med bra mun hälsa, eftersom jag inte själv fick samma hjälp av mina föräldrar. Min dotter har nu i en ålder av bara 13 år fått konstaterat diabetes och ska dagligen ta insulinsprutor…. Och eftersom det är allmänt känt att diabetes ökar risken för blödande tandkött, tandköttsfickor och tandlossning, skulle det vara helt underbart att vinna den här fina tandborsten till henne. Den är ju både smart och häftig med de olika funktionerna som säkert skulle få min teknik nörd till dotter att borsta sina tänder extra noga!

 4. Alejandra Poblete diaz skriver:

  Vi är en familj på 4 som skulle bli överlyckliga att vinna denna paket. Både som vuxen o barn, vem skulle inte bli överlycklig för en sån present

 5. Joanna skriver:

  Gravid med blödande tandkött… och illamående med kräkningar. Just nu bortstar jag tänderna dygnet runt med en ”manuell” tandborte för att överhuvudtaget orka med mig själv och doften. Så en sådanhär toppenvinst skulle sitta fint i den period jag befinner mig just nu i livet!

 6. April skriver:

  Efter att länge ha kämpat med trasiga tänder och tandläkarskräck börjar jag äntligen komma på rätt köl – detta skulle vara fantastiskt för att bibehålla jobbet!

 7. Emma skriver:

  Denna snygga tandborste är verkligen något jag behöver. Då jag alltid har hål, fast jag borsta tänderna, dock med en vanlig tandborste. Min tandläkare tycker att jag ska köpa mig en eldtandborste men det har inte blivit av. I need it!

 8. robert skriver:

  Hej

  Jag har precis lyckats få tandborstningen här hemma att funka. Skulle vara hur kul som helst att borsta tänderna med denna eltandborste med sonen varje morgon och kväll.

 9. Silvia skriver:

  många i min omgivning har ofta uttryckt sig negativt gällande eltandborstar så jag har nog aldrig vågat prova pga det. Vinner jag så skulle jag lätt bevisa dessa negativa personer att de har fel med tanke på vad som skrivs om denna eltandborste från oral b

 10. Mikael Lundqvist skriver:

  För min tandläkare tycker att jag ska använda en eltandborste.

 11. Linda Liedberg skriver:

  Tandborstning är viktigt, vilket jag lär mina barn och med den nya tandborsten slipper jag kliva in i den stränga moderns roll för få bort alla tandtroll!

 12. Yvonne Nilsson skriver:

  Wow, kan bara säga en sak DENNA smarta tandborste vore en dröm att få ha i sin ägo och få borsta tänderna med, med denna så lär ju även tandläkarbesöken bli färre, en nyttig och kul pryl som jag gärna vill få till julklapp!

 13. Louise Levin skriver:

  Jag har varit med om en tandolycka när jag var liten, vilket resulterat i att jag nyligen varit med om en tandoperation så jag fått en tandprotes. Jag är så mån om att ta hand om mina tänder och jag vet ingen bättre tandborste än oral-B PRO som återigen kan få mina tänder att glänsa!

 14. Ewa Rosen Andersson skriver:

  Min senaste fantastiska Oral B har hängt med ett par år nu, men inser att den har överträffats med hästlängder av nya Oral B pro 7000. Så nyfiken på vad nya tekniken gjort!

 15. Linn skriver:

  Det skulle vara guld värt att få lyxa till det ock skämma bort munhälsan med denna apparat! Varje tandborstning skulle kännas som ett litet minispa

 16. Joanna Dahlgren skriver:

  Jag borde vinna för att jag hade ett uselt leende i så många år pågrund av felställda tänder och överbett och efter en lång period med tandställning (och mycket pengar) har jag äntligen ett leende att visa. Men det behöver extra omtanke och professionell rengöring och det kan endast denna underbar tandborste göra! Så nu håller jag alla tummar och tår och önskar hårt! ;D

 17. Dmitrij skriver:

  Jag vill jätte gärna få eller vinna rättare sagt för att jag är i nöd i en bra eltandborste.. håller på faktist letar just nu efter oral b nån billig version.. min tandläkare rekommenderade eftersom mina tänder börjar bli riktigt fula.. och tror om jag vinnet så kommer mina tänder vara fina och inga hål såklart..

 18. Iwona skriver:

  Bra rutiner för tandborstning är viktiga liksom bra tandborste. Det första har vi, barnen borstar tänderna själv morgon och kväll utan påminnelser och tjat. Vi hade behövt en super tandborste för att både vi och barnen hade kunnat anpassa tandborstningen till våra behov, kunna få extra rengöring även mellan besöken hos tandläkaren.

 19. Catrine Ekström skriver:

  Vi är flera stycken i familjen som använder eltandborste och skulle verkligen behöva en till så att tandborstningstiden går fortare och det blir mer tid över till sagoläsning

 20. Anna Fernström skriver:

  Ser fram emot att få gå till tandhygienisten utan att få skäll över något med hjälp av denna smarta tandborste som håller koll på min mun.

 21. Kristin Karlsson skriver:

  Wow, detta är ju en fantastisk chans att på familjens alla tänder locka fram strålglans. Hoppas mycket detta paket få vinna för ett bättre tandhälsopaket går inte att finna.

 22. Mikaela Filipsson skriver:

  Det värsta som finns är hål i tänderna! Inte bara för att det gör ont i munnen utan även för att det ont i plånboken. Jag har inte råd att få hål i tänderna eller infektion i munnen. Skulle underlätta för både mig och min ekonomi att få en eltandborste.

 23. Sadije Abedinovska skriver:

  Då jag både borstar tänderna för hårt, glömmer tandtråd och dessutom gnisslar tänder, så är Oral-B den ultimata dansborsten på mornarna när det är som stressigast.

 24. Josefine Rappel skriver:

  I somras så fick min mamma bröstcancer och har sedan dess kämpat mot denna hemska sjukdomen. Tänderna blir dåliga av cellgifterna och det är jätteviktigt att hålla de rena och borsta ordentligt. Hennes eltandborste har nu gått sönder olägligt nog med alla hennes utgifter med läkarbesök och allt. Därför vill jag vinna den här, så att hon kan få en ordentlig tandborste!

 25. Kajsa skriver:

  Köpte en eltandborste till maken men har blivit att han har blivit utan nu, så hade ju varit perfekt att vinna en så vi har varsin. Tänderna är ju trots allt rätt viktiga att ha

 26. Madeleine Ousipov skriver:

  Wow! Vilken smart uppfinning. Jag vet med mig att jag inte är världsbäst på att ge min munhygien det där lilla extra som det är idag. Det är klart att jag borstar tänderna två gånger om dagen, men det är mer sällan som tandtråden och tungskrapan åker fram! Jag kan egentligen inte svara varför det är så, säkert för att det är tråkigt och att jag upplever att det tar för mycket tid.
  Jag vet att jag behöver förbättra min munhygien av många olika faktorer, dels för att tandhygienisten klagar på mig och dessutom av min man som undrar vad jag gjort vissa dagar när jag inte alls har en fräsch andedräkt! Skäms-kudden bara flyger fram..
  Det skulle vara kanon att få chansen att vinna denna. Dels för att då har jag flera smarta funktioner som är lätta att använda som är betydligt bättre än hur jag gör idag, plus att tanken att köpa en eltandborste har funnits hos mig i evigheter men tror ni jag kommer till skott? Nej.
  Snart blir jag dessutom tvåbarnsmamma och i min värld lär det väl finns mindre tid för detta. Men jag vill verkligen göra något åt detta och känna mig fräsch i munnen för min och omgivningens skull!

 27. Josefine Söderlund skriver:

  Har en gammal Oral-B tandborste och har alltid gillat den men batteriet är så trött, liksom jag blivit på att ladda. Efter min tuffa cancerbehandling när jag var 14-16 år blev mina tänder väldigt dåliga. En ny bättre tandborste skulle verkligen hjälpa!!

 28. Sara Hemmel skriver:

  52 år i december, gammal sladdbarnsmamma. Vill ha friska och snygga tänder och kunna le utan att skämmas bland alla fräscha mammor på föräldramötena!

 29. Anita Drewsen skriver:

  Har fått veta att jag har ärftlig tandlossning, och måste därför borsta extra noga samt använda tandtråd och mellanrumsborstar regelbundet.
  En riktigt bra eltandborste vore ju toppen som hjälpmedel!

 30. Maria Grahn skriver:

  Det här vore drömmen att vinna då jag misskötte mina tänder som liten och nu får jag sona för det. Emaljen är skadad och lagningarna har börjat lossna så tandläkarbesöken börjar bli en tråkig vana. Med den här tandborsten skulle jag kanske kunna rädda mina tänder så de blir så fina som möjligt.

 31. Linda Gunnarsson skriver:

  Känner att min tandlvalitet har försämrats på sistone och vill ha denna för att kunna rädda upp det!

 32. Zahra skriver:

  Hej!

  Jag behöver den och det är mitt dreem att jag har den smartaserise oral-B,

  Tack på förhand.
  Mvh

 33. Wardeh skriver:

  Jag skulle bli så glad om jag vann denna pga har precis fått mina första behandlingar hos Hyg där jag fick veta att jag har tandlossning och betalat flera tusen och detta skulle vara den finaste plåster på såret

 34. Jenny Svantesson skriver:

  Skulle så gärna vinna detta fina pris,
  som får tänderns att få glänsa.
  Bara man klarar alla finesserna utan kris, för jag är inte med i mensa.
  Men store sonen förstår sig på tekniken han.
  Hjälper nog lilla mamma om hon inte kan.
  Som tack kanske han borsten i paketet får.
  Nu när han snart fyller 16 år.

 35. Madelene skriver:

  Lite roligare vid tandborstningen, borsta borsta tänderna- det tycker vi är kul

 36. Halez skriver:

  jag har köpt flera el tandborste men är inte lika de här, det börstar bättre än vanliga.

 37. Caroline Jernström skriver:

  Min kille har tyvärr lite gula tänder pga snus. Nu har han äntligen slutat med snuset så jag vill uppmuntra honom med en riktigt bra eltandborste som kommer att få hans gula tänder att gnistra vita!

 38. Eva westerdahl skriver:

  Det är lätt att somna ifrån borstningen när man lägger barnen och då blir bra tandvård desto viktigare. Så en smart tandborste kompletterar en trött mamma perfekt.

 39. Jonas Åhlqvist skriver:

  Att borsta sina tänder bra och noga kan vara bra att göra för att ha sina tänder kvar, då kan det vara bra att ha en bra tandborste

 40. Katarina skriver:

  Älskar känslan av att ha riktigt rena tänder och är riktigt rädd för tandläkaren så därför skulle jag bli superglad om jag vann den här smarta eltandborsten som är som gjord för mig. 🙂

 41. Anna Tobbe skriver:

  Detta vore bästa julklappen för mina tänder – jag borstar dem så gott jag kan men ibland har man arv och genetik emot sig så att förutsättningarna inte är de bästa.

 42. Monika Pir skriver:

  Detta set skulle jag vilja vinna för att kunna ge bort till min man i julklapp. Han har nyligen lagat 3 hål och vad skulle vara mer motiverande att sköta tandhygien med en helt ny eltandborste.

 43. Malin Zetterström skriver:

  Smart tandhälsa med en smart tandborste. Den perfekta presenten till mig själv som behöver lite hjälp på traven

 44. Rosis skriver:

  Fräscha, vita & friska tänder vill jag ju så gärna ha.
  Med en Oral-B eltandborste blir mina tänder enkelt så vackra och bra:-).

  Så trist att borsta tänder nu.
  Med ny teknik blir det riktigt skoj ju:-)!

 45. Sofie skriver:

  Hej!
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna fantastiska tandborste. Med två små barn blir det ofta stressigt och man slarvar med sin egen borstning. Men med denna till hjälp finns inget utrymme för fusk. Jag som dessutom alltid borstat så hårt så tandborstarna blir platta hade behövt påminnas om att ta det lite lugnare.
  Mvh Sofie

 46. Åsa Rosencrantz skriver:

  Min sambo har ständiga problem med tänder och tandhalsar och skulle verkligen behöva en egen ny välfungerande eltandborste (nu lånar han sonens med bilar på 🙂 )

 47. Maud Lindberg skriver:

  Hej! jag äger ingen och hoppas att nu få vinna en !
  Kanske är dax efter all reklam jag sett! Kram Maud.

 48. Sara skriver:

  När jag och min man gifte oss för 6,5 år sen fick vi den tidens värsting eltandborste från Oral-B i bröllopspresent. Den börjar nu dock sjunga på sista versen och skulle verkligen behövas bytas ut mot denna nya så vi även i fortsättningen kan ha rena och hela tänder.

 49. Peter Lindhoff skriver:

  Enligt omdömen jag läst på internet ska detta vara den bästa eltandborste man kan få tag i idag. Att den kopplas till en app är så coolt och kommer hjälpa mig mycket för att få en bättre tandhygien. Vill vinna denna!!! 🙂

 50. Christina Frisberg skriver:

  Klart jag tar chansen att vinna hem en superbra eltandborste 🙂 jag skulle vara så glad om jag fick behålla mitt flirtigt vita och friska leende ett bra tag framöver trotts att jag passerat 50 sträcket med marginal så har jag ännu fina tänder och det är ju bara så viktigt för utseendet och hälsan att ha en välvårdad tandhälsa, och det bästa sättet är ju att använda en eltandborste såklart 🙂 <3

 51. Johannes skriver:

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna till min sambo. Hon borstar sina tänder alldeldes för hårt och skulle behöva en sånhär tandborste som sa ifrån.
  Mvh Johannes

 52. Louise skriver:

  Åh, jag kör en gammal hederlig manuell… Dags att uppgradera nu när man är gravid och tänderna tar skada av muntorrhet och småätande…

 53. emilie skriver:

  efter många års slit med tandreglering och efter en graviditet så behöver man ibland få skämma bort munnen och de med en riktigt bra eltandborste. Som småbarnsförälder så lägger man all tid och pengar på sina barn och unnar sig sällan något till sig själv. Denna tandborst skulle vara en underbar födelsedagspresent då min födelsedag är i slutet av november.

 54. Madeleine Alvbäcken skriver:

  Här hemma använder alla eltandborste, de större lite skickligare än de mindre, kanske vore en pedagogisk app en bra hjälp för de små som så gärna vill själva?

 55. Morgan skriver:

  Hjälp mig hjälpa min son som idag fick laga ett hål i en tand! Han är en ung grabb som behöver stöttning i sitt borstande så det inte sker igen. Guidning genom borstandet med tips hur man borstar med rätt belastning gör att föräldrars tjat känns förlegat.

 56. Sandra vernersson skriver:

  Är på tok för snål för att unna mig en fin tandborste. Vore enormt lyxigt att som ensamstående mor få ta hand om mina tänder ordentligt

 57. Moa skriver:

  Hade varit hur grymt som helst att vinna denna då jag önskat mig en ett bra tag nu och den största anledningen är för att jag har haft problem med att acceptera mina tänder, jag har mått dåligt över dom i flera år och har blivit att jag gömmer mitt leende när jag skrattar och hatar att va med på bilder eller att le på bilder och jag tror att denna tandborste skulle kunna hjälpa mig då jag hört mycket gott om den och för att jag skulle få vitare tänder och våga le mer, vilket skulle underlätta mycket i mitt liv

 58. Therese Irmalm skriver:

  Med tvillingar under året och storebror på 4 år tar jag mig sällan tid att gå till tandläkaren, så vad vore då bättre än att i alla fall få en guidning när jag borstar tänderna så jag vet att jag gör det på rätt sätt.

 59. Åsa skriver:

  vi är en familj på 6 personer (2 vuxna och 4 barn) och vi har alla olika behov när det gäller våra tänder och med en sådan här tandborste kan vi tillgodose allas behov

 60. Sara Löfberg skriver:

  Tro det eller ej, men jag är nog en av få människor i Sverige som ALDRIG ägt eller provat en eltandborste! Det kanske är dags att slänga de antika plasttandborstarna och ge det en chans? Hade varit spännande att prova skillnaden….

 61. Vivianne skriver:

  Med tandborstning på sig själv och barnen skulle det vara lättare med en Smartseries eltandborste. En sak mindre att tänka på/oroa sig för

 62. Jennie skriver:

  Detta är årets julklapp hos oss. Står högst upp på önskelistan eftersom till och med sonen på 4 år önskar sig en eltandborste för att kompisen har en. Den som behöver det allra mest är nog ändå pappan i huset som förstör en tandborste på två dagar då han borstar så hårt. Älskar att den går att koppla till en app, har tidhållning och tryckvarnare!!!
  Klockren hemma hos oss =)
  //Jennie

 63. Camilla skriver:

  Med denna blir dålig munhälsa och gula tänder ett minne blott,
  önskar att jag denna tidigare fått,
  tänk att jag nu ett perfekt leende kan få,
  vilket jag nu önskar så

 64. Tina skriver:

  Min tandläkare har påpekat många gånger för mig att börja använda eltandborste, men inte kommit till skott.
  när jag var där för någon vecka sedan påminde hon även om tandtråd.
  och denna tandborste tillsammans med appen låter om en perfekt lösning för mig och även få n rutin till mina barn.

 65. Jag skulle vilja vinna denna då vi önskat oss en eltandborste länge. Eftersom jag är otroligt dålig på att komma ihåg tandtråd skulle den här vara perfekt!

 66. Saida Mohamed Svensson skriver:

  Borsta tänderna så tandtrollen håller sig borta. Det mantrat håller ffr i sig trots ålder på 31 år och är själv mamma idag. Hade ju gjort de ”roligare” med nya spännande och bra produkter än de vanliga trista tandborstarna

 67. Kristina Semborg skriver:

  Denna unika apparat, för mina tänder är så smart,
  att borsta tänderna blir hädanefter helt underbart.
  Min tandhygien blir då perfekt till tusen, en manick för hälsan som gör susen!

 68. Mia Haapaharju skriver:

  För jag vill tandtrollen få väck, då skulle den vara check.
  Fräsch i munnen vill väl alla vara, Oral-B skulle denna utmaning klara.
  Håller tummarna att ni vill ge mig den här, för då skulle ni förgylla både min och andras atmosfär. Min sambo skulle slippa bli förskräckt när han känner min andedräkt! Ja, ni hör ju att jag behöver Oral-B för att på munhygienen få pli!

  Hälsningar Mia

 69. Emma J skriver:

  Vi försöker bli gravida och denna tandborsten hade varit underbar att ha under en graviditet så att tänderna mår bra under allt småätande som jag misstänker att jag då kommer göra!

 70. Cicci Bryngelson skriver:

  Nu har jag sett till att alla andra fyra familjemedlemmarna har fått en eltandborste….nu är det bara jag själv kvar 🙂

 71. Gina Hagelin skriver:

  Jag var hos tandläkaren för 2 v sedan och fick veta att jag låg i risk för tandlossningssjukdom fast jag bara var 38 (trots att jag dagligen borstar tänderna som man ska) – med andra ord är mina tandborstningsskills inte vad de borde och jag skulle verkligen behöva en eltandborste för att rädda mina tänder 🙂

 72. Jenny Olsson skriver:

  Det här låter verkligen som en suverän tandborste! I vår familj är detta ett måste. Hur vi än borstar och gurglar på, kommer tandtrollen ändå!

 73. Sabine skriver:

  Efter två graviditeter med att typ inte kunna borta tänderna utan att kräkas så behöver mina tänder denna borsten!

 74. Emma Jakobsson skriver:

  Verkar för bra för att vara sann,
  Skulle vara häftigt att testa!

 75. Emelie Modig skriver:

  Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag ge den till min man. Han är den människan jag älskar så otroligt mycket. Så roligt att ge till någon som alltid blir så glad för presenter. Håller tummarna för vinst!

 76. Cecilia Jonasson skriver:

  Skulle vilja vinna denna för att kunna hjälpa min dotter på 8 år som har stora problem med sina tänder. Det skulle underlätta så mycket för henne.

 77. ingela25 skriver:

  Detta vore kanon att få ge till 8 åringen i julklapp . Han skulle bli så glad, då vi känner att pengarna inte räcker till att handla så många julklappar och att vi tjajtar om dessa tänder o vikten av borsta tänderna.

 78. Isabell skriver:

  För att ge bort till världens bästa svärföräldrar som ställer upp alltid..

 79. Susanne Zackrisson skriver:

  Mina tänker skulle verkligen behöva denna, tandborstarnas Rolls Royce, istället för min gamla halvdöda Braun som harvar runt i min mun 🙂

 80. Linda Hjelm skriver:

  Med svår värk i hela kroppen och även reumatism så gör det att jag har mycket svårt att hålla en vanlig tandborste samt även orka borsta själv. Med denna tandborste som har tjockare handtag och borstar åt mig på ett ännu bättre sätt så vore det för mig och min tandläkare en ren dröm att få vinna denna och få känna sig fräsch och lycklig 🙂

 81. Wanna Humble skriver:

  Jag borde vinna för jag har en oral B-tandborste men den är ett par år gammal och börja bli sliten då jag måste ladda den flera gånger i veckan. Men eftersom jag ska snart bli mamma för första gången och har inte råd att lägga pengar på en ny Oral B tandborste då min ekonomi läggs mest på att köpa in bebissaker och kläder. Så jag skulle bli superduper glad om jag vann för jag tycker verkligen om Oral B tandborstar och det skulle underlätta min ekonomi om jag vann och min vardag att kunna fortsätta använda eltandborste som har gjort mycket för mina tänder under alla år och även under graviditeten då tänderna kan få stryk på grund av det.

 82. Johanna skriver:

  Jag själv har en nästan likadan oral-b tandborste som jag älskar mer än allt. Men min stackars sambo borstar fortfarande med en vanlig ”manuell” tandborste. Skulle vara så roligt att få ge honom en elis också då han verkar så avsundsjuk på min! 🙂 en perfekt julklapp!

 83. Cecilia Karlsson skriver:

  Jag önskar vinna denna ”högteknologiska” tandborste till min karl. Han var snäll nog och köpte eltandborstar till sina barn nyligen. Jag och min son har våra egna eltandborstar sen lång tid tillbaka. Men någonstans missade han sig själv. Vi som snart ska flytta ihop och väntar vårt första gemensamma barn…alltså inte ska väl han behöva känna sig utanför för att han inte har någon egen eltandborste. Tänk så fint denna tandborste skulle passa i mitt badrum. Jag kan ta risken att bli brädad av tandborsten.

 84. Ida Karlsson skriver:

  Jag har alltid haft småhål i tänderna och som nybliven tvåbarnsmor tycker jag att jag är värd något till mig själv!

 85. Sofia skriver:

  Åh jag skulle berkligen vilja vinnna en spn här fin tandborste. Har inte riltigt ekonomi att ens gå til tandläkaren regelbundet men nu när man har små barn vill man ju föregå med gott exempel och visa den hur viktigt det är med rena och fina tänder!

 86. Anna Westman skriver:

  Jag har blivit rätt slarvig med det jag äter och dricker på senaste tiden. Drar mig för att gå till tandläkaren.. Snyggt om jag kunde putsa upp dom med en eltandborste som jag aldrig någonsin testat tidigare.

 87. Linda Morèn skriver:

  Denna eltandborste hade gett vardagen en skimrande gloria, då pengar för en undersköterska är en smärtsam historia. När arbetet hopar sig och mörkret är totalt, hade eltandborsten piggat upp något kolossalt.
  I mitt arbete tar jag hand om andra varje dag. Och glömmer ofta bort att uppfylla mitt egna behag. Jag älskar mitt jobb med det jag gör, men unnar mig för lite än vad jag bör.
  Längtar, hoppas, drömmer om denna borste
  Snälla Loppi den är ju ett måste!

 88. Martina raitio skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna till min kära sambo som dels alltid stjäl min eltandborste och dels är extremt teknikintresserad så detta med app och dyl låter kanon till honom. 🙂

 89. Kristina skriver:

  Min familj förstår inte vad jag önskar mej i julklapp…

 90. Tove Ekberg skriver:

  Jag har fruktansvärt dåliga tänder och min tandläkare har sagt att jag behöver en eltandborste. Med 2 barn under 2 år så har man inte råd att köpa en, och då blev istället tandläkarräkningen skyhög. Dumt, men så var fallet denna gång. Därför behöver jag denna tandborste så jag kan visa upp fina tänder nästa tandläkarbesök!

 91. Pernilla Schwab skriver:

  Jag vill vinna en ny eltandborste eftersom jag är så trött på att dela min befintliga med mina tre barn.
  Det är ett evigt bytande av borsthuvud och jag ska vara glad varje gång jag hittar just mitt…… se ungar va!?

 92. Rebecca Johansson skriver:

  Min svägerska är tandläkare och har tjatat på oss alla om eltandborste. Vinner jag den här smarta tandborsten kan vi imponera även på henne 🙂

 93. Jenny eliasson skriver:

  Jag har haft tandställning i över 1,5 år och har väldigt svårt för att borsta tänderna ordentligt. Eltandborste är det bästa för att komma åt runt om alla fästen och trådar. Jag hoppas att vinna denna till mig själv för att lättare kunna få renare tänder!

 94. Patrik Nilsson skriver:

  Alltid velat haft en eltandborste. Är så tråkigt att stå där och borsta och borsta. Det ska vara roligt, tycker jag. Vilket det skulle bli med en eltandborste. Tekniknörd som man är.
  Ska även bli Pappa nu om 2 veckor, behöver verkligen motivation för att föra vidare =)

 95. Nadja östman skriver:

  Min älskade eltandborste har gjort sitt, från att ha vart en välpolerade Porche har den blivit en gammal risig och rostig Ford. Batteriet har gett upp totalt. Detta är den bästa vinsten någonsin och för en eltandborst fanatiker en våt dröm.

 96. Filiph Lärnhem skriver:

  Ilsken som ett bi, den tiden är snart förhoppningsvis förbi. Med el men utan sladdar hoppas jag nu få ta hand om mina gaddar.

 97. Anne skriver:

  Jag behöver en effektiv virus-killer så att stygga tandtrollarna Karius och Baktius ska fly i vilda panik.

 98. Eva skriver:

  En tandborstens Rolls Royce skulle vara häftigt att vinna för en tandhygienisk kvinna.

 99. Ann-Charlotte Larsson skriver:

  ”Oral-B är synonymt med renhet och styrka,
  som hela familjen kommit att dyrka.
  Och när jag vårdar mina tänder,
  vill jag ha det absolut bästa i mina händer!”

 100. Jenny skriver:

  Vi har haft otur med våra oral-b tandborstar. Barnens musikspelande tandborste trillade i kakelgolvet och sprack, medan mannen blev bestulen på hela sin necessär när han var i Norge. Vi får hoppas att tjuven tyckte om den fina rosa oral-b tandborsten som låg i…
  I år har vi varit hemma med nya lillebror och inte riktigt ekonomi att skaffa nya eltandborstar till familjen så vi vinner gärna den nya snygga tekniknördiga skapelsen och hoppas att den får stanna länge i vår familjs ägo.

 101. Jennie Bengtsson skriver:

  Ett leende är det finaste du kan bära, och jag vill bära mitt så länge jag kan! Därför önskar jag vinna denna tandborste, så att ag kan vara glad och dela min glädje och mitt leende med alla!

 102. Eva-Lotta Brink skriver:

  Med oral-b kunna bli fräsch i munnen så att jag kan kyssa min man med gott samvete.

 103. Linda Öhlen skriver:

  Hejsan!
  Jag skulle bli superglad om jag vann Oral-B PRO 7000 som en julklapp till mig själv och min lilla familj. Jag har alltid önskat mig en eltandborste men aldrig använt en!
  Massa kärlek!

 104. Tommy Ax skriver:

  Jag vill så gärna ge den till min sambo. Hon far så dåligt över alla tandläkarbesök och våndas i veckor innan besöken.
  Tror denna kan ge henne lite trygghet i att hennes tänder mår bra så hon får slappna av lite.

 105. Uno Lingemark skriver:

  Tänderna har tusen hot,
  Oral-BPRO 7000 ger bästa bot

 106. sara skriver:

  Problem med karies och plack är ett minne blott
  Med en eltandborste från Oral-B blir leendet flott!
  Önskar mig fina friska tänder i julklapp☺

 107. Adam skriver:

  Hej fick min framtand utslagen i helgen jag skulle vara mycket tacksam om jag vann detta Med vänlig hälsning, Adam

 108. Linda skriver:

  Jag vill vinna så jag kanske slipper så dyra tandläkar kostnader fram över och kan hålla mina tänder på plats i minnen länge!

 109. Gunilla . B skriver:

  Vill vinna en eltandborste till min man – för han behöver ha en EGEN ! Han försöker alltid lägga beslag på mina bra saker.T.e.x. min hårborste – som är lagom mjuk/hård – och nu min eltandborste . Han har inte lyckats än – men det är hög tid nu . Han skulle få den i försenad födelsedagspresent eller i julklapp !

 110. Terese skriver:

  Mamman till tre barn så vill jag före gå med ett gått exempel .
  Å visa mina barn hur kul det kan vara att borsta tänderna på alla möjliga roliga sätt .

 111. Jesper skriver:

  Har köpt braun tandborstar tidigare, men de går bara sönder, finns det verkligen någon Braun-eltandborste som inte kan gå sönder under ett år? Jag tvivlar starkt på detta.

 112. Caroline skriver:

  Jag har två barn o ska i februari få flytta ihop med mannen i mitt liv o han har också två barn, så en eltandborste vore en perfekt överraskning till min nya underbara familj.

 113. Roy skriver:

  Det här är en julklapp utan slut, den fortsätter ge finare leende!

 114. Victoria Kalas skriver:

  Första tandläkarbesöket på tre år i måndags… Återbesök kommande måndag. Vill helst slippa gå tillbaka någonsin igen och är nu inne i ett il där jag är supermotiverad att börja ta bättre hand om mina tänder. Tandtråd och munskölj två gånger dagligen, nu fattas bara den bästa tandborsten!

 115. Mia skriver:

  Hade varit underbart att vinna denna då hela familjen behöver bättra på rutinerna med tandborstning. Dottern hatar att borsta med vanlig och ekonomin är inte på topp så har tyvärr inte råd att köpa något så här dyrt… så nu håller vi tummar och tår att ta hem segern för våra tänders skull!!

 116. Sandra johansson skriver:

  åh denna eltandborste vore fantastisk att vinna , jag har sedan jag var liten haft problem med väldigt känsliga tänder och tandkött så en varning om man borstar för hårt är så bra . sen skulle jag ljuga om jag sa att jag inte nu sen jag fick min dotter glömmer av att borsta tänderna någon gång ibland så denna borsten skulle vara grym och till stor nytta

 117. Fia skriver:

  Jag vill vinna denna och ge min man som sliter ut sina manuella tandborstar alldeles för fort. Med en elektrisk tandbortse kommer det inte bli samma slitage på varken hans tänder eller plånbok.

 118. Simon skriver:

  Vill slippa hål och tandsten så med en eltandborste skulle de bli rent och finnt i munen

 119. Jessica Hellström skriver:

  När rena tänder är det centrala – är Oral-B PRO 7000 SmartSeries den mest geniala!

 120. C skriver:

  Jag har nu, efter flera års lidande, tagit bort min tandställning!:) Jag känner mig så fri. Jag har dock varit ännu gladare om jag kunde få hjälp med borstningen från Oral B Pro 7000! Då kommer jag kunna hålla mitt leende så fint, att jag bländar alla! 🙂

 121. Malin Junghard skriver:

  Aj, ouch, aaaaaah – det är säkert hål i tanden igen
  och att laga hos tandläkare kostar flera tusen spänn.
  Jag tycker ändå att jag borstar riktigt bra,
  två minuter, morgon och kväll, precis varenda da’.
  Men känsliga tänder är ett kasst anlag familjen har,
  vilket innebär att tänderna får småhål här och var.

  Loppi, vill ni rädda mina tänder från elaka baciller?
  Har hört att Oral-B PRO 7000 är en riktig tandtrolls-killer!
  Mina vanliga tandborstar, med strån och enkel pinne
  hoppas jag snart ha som avlägset minne!

 122. Rikard Arvidsson skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna eltandborsten eftersom att den är en mycket bra investering för tänderna och för att jag nu bara har en vanlig tandborste.

 123. Tina Almhjell skriver:

  Jag vill gärna vinna denna fantastisk fina eltandborste till min kära sambo. Hans oral B blev tyvärr offer för barnens lek och drunknade i toaletten. Sedan dess har han använd min som nu håller på att gå under då min kära är mycket noggrann med att borsta sina tänder båda länge och väl. Hoppas att denna svarta (perfekt färg till min sambo också) är PRO nog till att hantera min sambo tänder 🙂

 124. Louise skriver:

  Försöker introducera eltandborste till min lille son, men han är skeptisk! Det skulle underlätta om han såg mig använda en

 125. Jonna simonsson skriver:

  Detta är ju ett måste för mig som skall läsa till tandsköterska, så kan jag imponera med min nya snygga tandborste; )

 126. Johanna Hennix skriver:

  Hej Loppi!
  Med denna tandborste blir det ju kul att ta hand om tänderna för hela familjen! Snygg, smart och alla slags finesser man kan önska sig! Hejdå till dyra tandläkarräkningar och olika stökigt handfat!! Kram Johanna med familj

 127. Julia skriver:

  Hej! Jag skulle vilja vinna en eltandborste att ge i julklapp till min pappa. Vi hade alltid en eltandborste när jag var yngre men brydde oss inte om att skaffa en ny när den gick sönder. Den gav mervärde i vardagssysslan att borta tänderna då alla använde ”samma” tandborste (eget huvud) och fick vänta in varandra. Men den smarta timern är det inte heller någon som kan klaga på vem som tar för lång tid på sig eller inte är tillräckligt noggrann 😉

 128. Anna skriver:

  Gaddarna ska hänga med livet ut. Att sköta om dem på bästa sätt är väl investerat.!

 129. Ann skriver:

  Min tandborstning är inte den bästa och med denna eltandborste hade gjort att jag hade velat borsta mina tänder flera gånger om dagen! Och fyller år den 24 nov så hade blivit jätte glad om man lyckats vinna en sån här 🙂

 130. A-K.B skriver:

  Skulle vilja vinna med tanke på att tandstatusen ju inte blir yngre den heller och man vill ju kunna skratta och le utan att skämmas i många år till utan gluggar och bruna fläckar. Än är jag inte för gammal för att njuta av en eldig kyss då och då!

 131. Kristiina skriver:

  Hej!

  När tänderna växer på familjens små
  och samtidigt äldre tänder vi stora få.
  Då är kvalite och komfort det bästa
  och som får gaddarna rena från det mesta.
  Oral-B passar perfekt för uppdraget vi har,
  hoppas hem en tidig julklapp vi tar.
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 132. Elisabeth Nilsson skriver:

  Mina tänder behöver bli skinande rena
  då jag dessvärre är en riktig fena
  på att äta godis lite väl för ofta
  då kan man inte med tandborstningen softa
  Detta set är perfekt för stressiga mej
  som hoppas på att bli en riktigt snyggt gaddad tjej

 133. Lina Eriksson skriver:

  min gamla har möglat & föräldrapenningen räcker inte till en ny 🙁

 134. Therese Westerberg skriver:

  Köpte en eltandborste när jag var gravid pga infektioner i tandköttet som kom i början av graviditeten. Med eltandborsten försvann det men tyvärr var det fel på batteriet och fick ladda den nästan efter varje användning. Kvittot tappade jag bort gravid som man var också så skulle nu bli superduper glad att vinna denna fina borste

 135. Gunilla Egelstad skriver:

  Vad som än händer – vill man ju ha rena, friska tänder.
  Nu ser jag hur man kan lyckas med att skrämma bort alla tandtroll – tack vare Oral- B få full koll!

 136. Amanda skriver:

  O den skulle vara guld värd att vinna o då alla tandtroll skulle försvinna.

 137. christina olsson skriver:

  Det skulle jag vilja vinna för det är trångt mellan tänderna.

 138. Helen Bond skriver:

  Hej Loppi! Det skulle vara en dröm att få vinna denna eltandborste till familjen. Med fyra barn blir det stressigt och trångt om mornarna vid handfatet och Apotekets spretande tandborstar till höger och vänster som det lätt fuskas med Denna eltandborste låter fenomenal och hade underlättat massor! Tack för min medverkan

 139. Melina skriver:

  Efter reumatism i min hand har det blivit besvärligt att hålla rent varenda tand. Denna tandborste skulle underlätta, kanske till och med ta bort viss smärta.

 140. Eva Carlsson skriver:

  Jag skulle vilja tävla om denna till mina barnbarn i julklapp. Den hade varit spännande och gjort tandborstningen roligare för de små godismonstren!

 141. Elin Hansson skriver:

  Mannen är så dålig på att borsta sina tänder,
  Glömmer kindtänderna – det ofta händer.
  Dessutom tycker han att det väldigt tråkigt att borsta är,
  Men med en eltandborsta hoppas jag förändringen är här.
  Så att han med vita och rena tänder kan stoltsera,
  Och kan älska sitt vackra leende ännu mera!!

 142. Joanna skriver:

  I would love to win it for my boyfriend he has a really old toothbrush and its not working how it should and I don’t have money to buy him a new one and regular toothbrushes do not work half as good as el toothbrush !! that would be a perfect christmas present!

 143. Josefine oscarsson skriver:

  Vill gärna ge denna klapp, till en underbar liten papp
  Om allt går som det ska, snart 2 barn vi har
  Denna underbara karl, är den bästa !

 144. Barbro Larsson skriver:

  Från de första tänderna gäller det att vara förutseende
  och med Oral-B PRO 7000 i handen klarar man det leende!
  Man måste skapa goda vanor i tidigt skeende
  och sedan genom hela livet behålla detta beteende.

 145. Evin mohamad skriver:

  Använder fortfarande en vanlig tandborste och det skulle vara kul och vinna en bra eltandborste och bli mer teknisk av mig.

 146. Robert Nyström skriver:

  Just nu har jag en gammal sliten eltandborste från Philips som har en batteritid på sisådär 10 sekunder. Den höll inte alls måttet och jag söker nu efter en ny som kan leverera! Den här verkar vara top notch och skulle passa min stora mun väldigt bra! 😀

 147. Kristofer Ljungqvist skriver:

  Oral-B bör gå till en som på tänder inte har någon koll,
  och om sin munhygien och andedräkt bryr sig noll.
  För att jag inte aptiten på familjemiddagar ska tappa,
  blir detta en perfekt julklapp till min pappa.

 148. Oscar Sjöberg skriver:

  När hög kvalitet och en fräsch munhygien får råda,
  väljer jag Oral-B PRO 7000 SmartSeries som står för båda!

 149. Mira samberger skriver:

  jag skulle vilja vinna för att jag älskar att borsta tänderna jag tycker det är bland det fräschaste man kan göra men däremot så när jag borstar så borstar jag för fort och för hårt sätt jag stressar och får ont i tändköttet så jag skulle behöva hjälp med att hålla kolll på hur länge man skal borsta och hur mycket och mest av allt slut borstsressa om man säger så.

 150. Jenni skriver:

  Vire fantastiskt att ha en egen tandhygienist hemma. Nu blir det roligt med barnens tandborstning!

 151. Ebba skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna tandborste för att sedan ge den till min mamma i julklapp som ett tack för allt hon gör för mig och min lillebror.
  Hon ställer alltid upp vad som en gäller. Hon skjutsar, hämtar, och prioriterar oss framför allt annat. Hon gör verkligen allt för oss.
  Hon skulle bli så glad för denna tandborsten och speciellt nu när hennes eltandborste precis åkt i marken och gick sönder, hon skulle bli överlycklig!
  Att få ge denna tandborste till min mamma skulle betyda så mycket för mig för jag vet hur glad hon hade blivit och hur mycket hon hade uppskattat det.
  Med vänlig hälsning, Ebba.

 152. Karin skriver:

  Jag är en tjej på 25 år som efter många år med slarv åtminstone har börjat borsta tänderna två gånger om dagen sedan några få år tillbaka. Jag har alltid hört hur fina tänder jag har haft och när jag borstade tänderna på morgonen blev jag jättedålig i magen vilket innebar att jag struntade i det.
  För ett tag sedan när jag var hos tandläkaren senast fick jag reda på att jag hade tandfickor, och att jag riskerar att få tandlossning om jag inte får rätt på detta. Sedan dess har jag kört tandtråd varje dag och hoppas verkligen att det kommer bli bra! Men att borsta tänderna på rätt sätt och tillräckligt länge, det är jag fortfarande riktigt dålig på. Jag skulle verkligen behövt all hjälp jag kan få för att bli bättre!

 153. Malin skriver:

  Åh vilken underbar tävling! Efter 12 år med tandställning så tycker jag att jag är värd denna magiska, fantastiska och smarta el-tandborse! Jag älskar att gå till tandläkaren, dock behöver jag det aldrig för att jag är (uppenbarligen) grym på tandborstning. Tänk så bra jag kan bli med denna då!!!
  Nu hoppas jag och håller mina tummar tills de trillar av! (Nja.. Men nästan..)

 154. Johanna Svensson skriver:

  Hej! Har nyligen avslutat min praktikveckan hos en tandklinik och upptäckt att tandhygienist är ett häftigt yrke, som dessutom skulle passa mig perfekt! Så efter studenten i sommar räknar jag med att studera till just tandhygienist! Det första jag lägger märke till hos en människa är tänderna, så jag vill gärna jobba för att motverka dålig munhygien för ett bra första intryck. Men förtroendet för mig sitter hos patienten och därför måste jag ju föregå med gott exempel med friska starka tänder – som jag får med er tandborste!

 155. Evelina skriver:

  Borsta tänderna är något som är väldigt viktigt för mig och att får känna sig ren och fin i munnen. Jag har nu precis flyttat hemifrån på grund av studier och har inte längre tillgång till någon eltandborste. Där av skulle det vara grymt att få vinna en då ekonomin till att köpa en som student inte finns. Jag tror även att skulle jag få chansen att vinna denna så skulle det öka glädjen till att borsta tänderna. Det skulle bli mindre slarv tack vare den lilla tid datorn som hjälper till att hålla tiden. För att känna sig pigg och glad en dag är det viktigt att känna sig ren och fin i munnen. Tänk vad mycket rena och fina tänder kan göra och med den här el-tandborsten skulle tandborstningen bli både noggrann och rolig.

 156. Elin skriver:

  Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna denna tandborste för att kunna ge den till min pojkvän i julklapp. Han masar om denna tandborste jämt och önskar sig såklart den i julklapp. Tyvärr är man en fattig student, så blir lite svårt… Hade verkligen velat ge han en riktigt julklapp, håller tummarna ✊

 157. Sofia Öhman skriver:

  Åh, jag borstar och borstar men några tänder vägrar bli vita. Jag har provat massa olika tandborstar, men aldrig hittat the one, så därför skulle denna passa perfekt. Det kanske är denna tandborste som jag alltid letat efter och nu äntligen hittat!!

 158. Romina trincado skriver:

  Hej! Jag vill så gärna vinna oral-b pro 700 eftersom jag tycker att det är så viktig med god tandhygien. Jag får dessutom lätt tandsten även om jag försöker borsta så noga som möjligt. Det är så tråkigt! Jag tror inte blir lika rent när jag använder mig av en vanlig tandborste. Jag tror att med oral b pro 700 kan jag få renare tänder och mindre risk att bilda tandsten. Jag slipper stå och tänka om mina tänder har blivit rätt borstade eftersom oral b säger till när det är klart, utifrån ens egna mål med borstningen.
  Dessutom vill man skippa betala dyra tandläkarbesök pga tandsten eller hål i tänderna, man är trots alls student och har ej råd med det.
  Så jag vill gärna vinna! Det skulle underlätta min vardag så mycket! Jag borstar för länge och vet inte när jag ska sluta borsta så denna tandborste skulle vara till stor hjälp och jag slipper stå 10 min och borsta tänderna.

  Tack!

 159. Viktoria Söderkvist skriver:

  Jag vill gärna vinna mig denna tandborste då jag under hösten vart hos tandläkaren ett par gånger för att laga hål, ta bort tandsten och annat som hör tänderna till. Jag skulle verkligen behöva denna personliga tränare som Hugo Rosas jämförde tandborsten med för att inte börja slarva igen! Jag vet nu hur det är med dåliga tänder och nu vill jag sköta tänderna perfekt för att slippa denna proceduren hos tandläkaren igen. Det är därför jag borde vinna en Oral-B PRO 7000 Smart Serie!

 160. Deshira Xhakoli skriver:

  Hej jag skulle gärna velat vinna då jag är precis som Hugo Rosas när det gäller tandborstning. Jag behöver en påminnelse och detta hade då varit toppen för mig! Dessutom så hade det inte suttit fel med en julklapp i förväg 🙂 Håller tummarna nu.

 161. Rasim Nathan Omeragic skriver:

  Kan karies på något vis, botas med automatik? Svar ja, förutsatt att du valt, att använda denna Oral-B oralt.

 162. Edina skriver:

  Hej!
  Jag skulle så gärna vela vinna den här underbara eltandborsten då jag under hela mina 18 år alltid velat ha en riktigt bra tandborste. Jag har alltid borstat med vanliga tandborstar och jag känner verkligen hur lyckliga mina tänder skulle bli om jag fick denna eltandborste. Nu håller jag tummarna! Kram

 163. Alva Östlund skriver:

  Detta skulle vara den perfekta tandborsten för mig, då jag alltid borstar för kort, borstar fel eller trycker för hårt. Detta visar sig när jag kommer till tandläkaren och jag får oftast ”skäll” pga min tandborstning. Tänk vad perfekt det skulle vara att överraska tandläkaren med att faktiskt ha ordentligt borstade tänder eller att han ser att jag borstat rätt. Det skulle också vara perfekt för mig, då jag vill ha fina tänder och inte tappa dem i förtid.. Som det ser ut att jag kommer göra nu…

  Hoppas verkligen och håller alla tummar och tår jag har!

 164. Mirjera skriver:

  Gör ett försök fastän jag vet att jag inte tar hem detta; jag är rätt så trött på tandborstningen då jag var gång efter jag borstat tänderna upplever att jag borstar rejält o jag tar i. Jag har gått runt länge o överallt för att kika på det här med eltandborste men hittar inte mycket. Jag vill hitta en riktigt bra och Tro mig jag har letat o letat o letat. Må jag vinna detta. Jag behöver det. Mina syskon är också inne på det här med eltandborste men får först se om jag vinner. Tack för mig

 165. Erika Ellbrant skriver:

  När jag var 13 är fick jag tandställning och det väntade 2 år av ständiga diverse kontroller och regleringar. När jag blev 15 fick jag ta bort tandställningen, trodde jag. 2 år av nattskena var ett faktum. Men till vilken nytta? När jag fyllde 17 år hade min tänder gått tillbaka till hur de såg ut innan jag fick tandställning och 2 nya år väntade. I vår får jag äntligen ta bort tandställningen, för alltid denna gång. Vad vore inte bättre efter alla dessa år med allt slit och jobb med tandställning att få en bra tandborste? Därför skulle jag vilja vinna denna tandborste.

 166. Julia skriver:

  Skulle vilja vinna denna tandborste till min bästaste bästis eftersom hon luktar värre än min hund i munnen…hehe…+perfekt julklapp, två flugor i en smäll säger man ju:)!

 167. Julia skriver:

  Halloj! Har en ”tävling” med mina två storebrorsor vem som kan ha finast och vitast tänder till slutet på nästa år, denna tandborste skulle ge mig ett försprång i vår lilla men betydelsefulla tävling (eller bli ett tillåtet fusk- låter ju utmärkt:))

 168. Louise Eriksson skriver:

  Hej! Jag har väldigt dåliga tänder säger min tandläkare och vad som. Är bäst för mig är en el-tandborste men dom som verkligen är bra kostar något förfärligt och med denna dåliga inkomst jag får varje månad har jag inte råd.. kram Louise

 169. Madeleine skriver:

  Efter många års ångest över att inte ha gått till tandläkaren, så har jag nu tagit tag i min munhälsa och bestämt mig för att det är värt både tid och pengar att hålla tänderna fräscha. Var till tandläkaren (första besöket av många närmaste tiden) och massa tandsten togs bort, rena rama tortyren. Nu vill jag ju i största mån undvika att det bildas nytt och därmed skulle ju en eltandborste vara skitbra rent ut sagt! Med en tight budget på grund av stigande tandläkarräkningar så skulle ju en vinst av denna finurliga maskin vara super för min del!

 170. Ellinor Johansson skriver:

  Jag är en fattig student som gillar Pepsodent. För att kunna applicera detta bra, vill jag denna tandborste ha. Det är en perfekt julklapp och man får ju möjlighet att använda sig av en ny app. Detta vill jag ge min pojkvän som länge velat ha, en tandborste som är så bra.

 171. Jennifher svahn skriver:

  Har precis köpt ett timglas till min son som han ska ha när han borstat sina tänder. ( så att han inte fuskar )
  Så att en tandborste för mig som gör att inte jag heller fuskar vore ju toppen.

 172. Annie skriver:

  Då jag nu under flera år slarvat alldeles för mycket med tandborstningen, vilket resulterat i två hål som jag nyligen varit och lagat, har jag bestämt mig för att investera i en eltandborste. Då mina pengar gick åt till att laga mina hål hade det varit perfekt för mig att vinna denna smarta eltandborste!

 173. Izabella skriver:

  Var hos tandläkare i måndags 4000kr slutade den på!! Som mamma ledig med mamma peng skulle jag vilja säga aldrig mer ett hål HJÄÄÄLP MIG!!

 174. Amanda skriver:

  Min sambo tjatar och tjatar att han så gärna villa ha en eltandborste! Och nu kommer julen och vad tror ni då han vill ha i julklapp!? En eltandborste. Vore det inte kul att få överraska honom med denna braiga???

 175. JW skriver:

  Jag vill vinna för jag hatar verkligen att borsta tänderna, når aldrig riktigt överallt med en vanlig tandborste. Kanske blir bättre med en eltandborste? 🙂

 176. Jolin skriver:

  Jag vill vinna så jag kan hitta den rätta här i livet. För vem faller inte för ett skinande, fint leende?

 177. Christina Hedebo Larsen skriver:

  Varje gång jag besöker tandläkaren får jag alltid höra ”borsta noggrannare, oftare och inte så hårt”.
  Jag tycker alltid att jag borstar bra mellan besöken men får trots det ändå alltid höra det motsatta.. snart dags för undersökning igen för att uppdatera min tandläkarförsäkringskostnad, jag VET att den kommer höjas med många kronor men med er hjälp av er super tandborste kanske jag kan ha turen att rädda mig själv med några kronor?

 178. Fatima skriver:

  Jag har, helt ärligt, aldrig ägt en eltandborste. Alla säger att det är så mycket bättre; det vore kul att få se om så är fallet. 😉

 179. Emma gustavsson skriver:

  Jag är extremt rädd för tandläkaren och när min TL sa att han skulle gå i pension så höll jag på att krevera … Nu har det gått 4 år och jag bara skjuter upp det jobbiga !! Men denna eltandborste kanske kan rädda mina gaddar

 180. Walita Hourmz skriver:

  Hej!
  Varför ska just jag vinna!
  Jo för att jag länge har velat ha en eltandborste för att kunna hålla tänderna så friska och fina som möjligt, och eftersom att man som student inte har världens bästa ekonomi är det inte alltid man kan gå till tandläkaren och man har heller inte råd att köpa en bra och fin eltandborste, vilket inte är rätt tråkigt! så med denna eltandborste skulle mina tänder och mun må bra!
  Håller tummar och tår för att jag vinner nu! skulle vara så himla roligt och skulle dessutom vara en himla bra och fin julklapp till mig själv :)!

  mvh, Walita

 181. Rebecca Järnefjord skriver:

  Jag har alltid haft svårt att hitta en bra tandborste då de kommer aldrig åt överallt där det ska och behövs borstas. Min sambo har sedan länge en från OralB som trots sitt flitiga användande håller samma goda kvalité. Som student har jag inte råd med det bästa, så jag får leva på hoppet om en vinst och en önskan att kunna få borsta tänderna lika bra som min sambo. Och skryta över att ha den bästa eltandborsten på marknaden såklart!

 182. Rebecka skriver:

  Hej! Jag har länge velat och (behövt!) köpa en eltandborste från OralB då jag alltid borstat alldeles för hårt och min tandläkare flera gånger varnat mig om att jag inte kommer att ha något tandkött kvar om några år om jag inte börjar borsta bättre (och tydligen är eltandborste bra då, eller hur?). Tyvärr har ekonomin aldrig räckt till att investera i en då jag är heltidsstuderande och de slantar som blir över ofta prioriteras åt kurslitteratur eller annat nödvändigt. Min sambo har dock en som han haft i flera år och den verkar så himla bra! Tror därför att denna tandborste hade gjort sig väldigt fin bredvid min älsklings, hoppas verkligen att jag vinner för det förtjänar mina stackars gaddar efter att ha blivit bortprioriterade så länge nu! 🙂 Kram!

 183. Linda skriver:

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna till min sambo. Han är verkligen hemskt när det kommer till tandborstning, tandkrämen hinner knappt börja löddra innan han spottar ut och är klar. Nu håller vi även på att planera vårt bröllop till nästa sommar och försöker verkligen få honom att skärpa till sig med tänderna för jag vill att han ska ha ett fint vitt leende på bilderna vi ska titta på resten av livet.

 184. Merima skriver:

  Här är en som vinna vill

  Jag har varit en som skött mina tänder och munhygien noga under många år men aldrig haft en eltandborste.
  Redan nu knackar det alltid på toa dörren att jag ska ut och det räcker med borstningen, tänk då hur länge jag kommer vara inne med en ny super tandborste! Heja heja!

 185. Sandra Nilsson skriver:

  Rädd för karies ska man vara, då är Oral-B PRO 7000 de enda som dem klara.
  En student med lite lön, vad vore inte en surprise ifrån er då!

 186. Michaela Ainerud skriver:

  Oj vad jag alltid har velat haft en eltandborste men ekonomin går inte ihop när man har flera syskon och det värsta jag vet är att pressa och stressa mina föräldrar om saker som inte är ”prioett” och därför håller jag nu tummarna och hoppas på det bästa!

 187. Lina Sandell skriver:

  Tandläkare skräcken är stor och har alltid varit= inte varit hos nån på ca 5 år!!!! Vet att jag borde men en riktig bra tandborste kanske kan hjälpa mig på traven:)

 188. Jessica skriver:

  Har stora problem med mina tänder (paradondit )&har 2 små barn så det blir lätt att man fuskar och stressborstar för att hinna med.Denna borste skulle hjälpa mig enormt att skärpa mig.

 189. Marilena afrim skriver:

  Min drömtandborste sedan den kom ut. Jag är tyvärr en student och har inte råd att köpa en tandborste för 2699 :- även om jag vill det mer än allting. Tandborsten skulle underlätta så mycket då jag inte har tid att gå till tandläkaren lika ofta som förr och den skulle rensa mina tänder mer än en vanlig tandborste. (sparsamt då man numera betalar för tandläkarbesöken). Jag håller tummarna och hoppas på att jag vinner denna tandborste, så får jag en fin julklapp från er 🙂 tack på förhand!

 190. Sanna edman skriver:

  Åh Gud så kul om man skulle vinna denna! Jag behöver verkligen detta! Skulle bli så himla glad om jag vann! 🙂 har bara hört positiva saker om denna och det skulle bli en fin julklapp till mig själv!! Kram

 191. Jessica skriver:

  Det hade vart en perfekt julklapp till min sambo. Han tjatar om en eltandborste men tar sig aldrig i kragen och köper en

 192. Sofia skriver:

  sparkontot ekar tomt efter en saftig räkning från det senaste tandläkarbesöket. Det tog mig 27 år att inse vikten av att ta hand om mina tänder och om jag hade en proffsborste till hjälp nu skulle det förebyggande jobbet kunna hjälpa mitt sparkonto att byggas upp igen!

 193. rebecka skriver:

  Jag skulle behöva en personlig tränare i bra tandborstning. Har en eltandborste från oral-b just nu. Byter gärna upp mig.:)

 194. Veronica skriver:

  Både på jobbet och på friteden syns jag mycket framför folk & träffar mycket nya, spännande människor. Jag jobbar som tränare på gym & för mig är kontakten med kunden allt. Med ett snyggt & fräscht leende ser man piggare ut, första mötet blir så bra & man strålar ikapp med glimten i ögat. Jag har alltid velat ha ett komplett kit med eltandborste, men då det är så dyrt har det inte blivit av. Att få detta skulle vara väldigt lyxigt, lite extra!

 195. Emma skriver:

  Eftersom jag är så sjukt tandläkarrädd och inte varit där på 7 (?) år, trots ilningar och hål.. Borde jag kanske önska mig en bättre tandborste som tog bort lite mera skit på och runt tänderna, och slippa gå till tandläkaren. Vem vet, hålen kanske självläker?

 196. Julia Green skriver:

  Det hade varit så roligt att vinna denna till min man! Vi ger aldrig varandra julklappar då allt fokus och pengar ligger på barnen, men oj vad han hade uppskattat den!

 197. Tomas Söderlund skriver:

  Behöver lite hjälp att sköta om mina gaddar, gärna med el men utan sladdar. Så jag får ett leende så himla schyst att jag garanterat under misteln blir kysst!

 198. Zeinab skriver:

  Jag har sedan jag var liten haft skräck för tandläkaren. Jag tycker inte om att gå dit och jag avbokade mina tider i smyg varje gång genom att antingen ringa dagen innan eller sjukanmäla mig samma dag. Än idag är jag rädd för tandläkarbesöken. Jag har pga mina avbokningar fått mycket problem med tänderna då jag inte är bäst på att borsta tänderna. Jag har nu börjar tvinga mig till tandläkaren för annars kommer det bli ännu värre och jag kommer att ha mer ont + att det kommer att kosta mer. Med denna tandborste skulle jag hålla koll på mina tänder bättre genom att få instruktioner och en ”ledare” under min tandborstning samt att jag skulle slippa dessa tandläkarbesök som jag hatar och börjar tänka på 1 vecka innan jag ska dit. Jag hoppas jag får chansen att vinna den här som kan hjälpa mig med mig tandborstningen så jag slipper de tråkiga och läskiga tandläkarbesöken.

  Zeinab

 199. Nathalie Hjelmhagen skriver:

  Ååååh vad glad jag skulle bli om jag vann!!
  Jag har länge suktat efter denna men känt att plånboken säger ifrån.
  Jag har en gammal oral-b som sjunger på sista refrängen och går knappt att ladda längre.
  Dessutom är jag värdelös på att komma ihåg att byta borsthuvud så hur perfekt skulle det inte vara att ha en bra tandborste som man får fina tänder av PLUS påminner dig om hur du ska borsta och när du ska byta borsthuvud? :D:D håller tummar och tår, hoppas jag blir vinnaren!

 200. Ennea Purger skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna denna tandborste till min pojkvän. Eftersom jag har turen att ha så bra tänder och aldrig har haft ett enda hål, äter jag mycket onyttigt utan att tänka på hur det skadar tänderna. Detta har alltså min pojkvän hakat på under tiden tillsammans. Olyckligt nog har han inte lika tur med tänderna som jag har, och därför har fått hål i tänderna flera gånger under dessa tre åren med mig. Sötsaker kan vara svåra att motstå, speciellt när jag sitter bredvid och gottar i mig! Därför skulle jag vilja ge denna tandborste till pojkvännen, och tror han skulle uppskatta omtanken!

 201. Yanelle Asperen skriver:

  Efter att ha varit rökare i nästan 9 långa år så var det faktiskt mina tänder och mitt tandkött som blev min stora motivation till att lägga ner med rökningen. En skum vana jag hade var att jag inte kunde borsta tänderna ordentligt, varken på morgon eller kväll, för skulle jag bli röksugen några minuter senare så skulle det minsann inte vara lika gott att röka med mintsmak i munnen! Jag var alltså aldrig rädd om mina tänder, och tog aldrig hand om dem. Idag har jag äntligen varit rökfri i 46 dygn och den absolut största förändringen i mitt liv är att jag inte vill annat än att sköta om mina tänder, borsta noggrant och på rätt sätt och på rätt tid. Denna tandborste skulle ju hjälpa mig något otroligt på min resa mot härliga, fina och välmående tänder!

 202. Esma Sultan skriver:

  Är gift med världens tekniknörd som alltid ska ha det senaste. Efter att han i ett år sagt att han ska köpa en eltandborste utan att göra det fick jag för mig att köpa en. Det blev en trött en för 250 kr. Tror inte att det hade varit den han själv hade valt så jag vill vinna denna häftiga för att den skulle passa honom perfekt 🙂

 203. Sofie skriver:

  Jag skulle vilja ge denna tandborste till min sambo. Vi är nyblivna småbarnsföräldrar och denna tandborste skulle passa perfekt. Att den håller reda på tid och om man trycker för hårt vilket ofta man gör om man är trött och stressad. Han har dessutom slutat röka och snusa efter många år så han skulle verkligen ha nytta av denna tandborste. Att det finns teknik att koppla samman till tandborsten gör det inte sämre:)

 204. Caroline skriver:

  Jag har tandläkarskräck. Flyttade till Stockholm 2010 från Luleå och besökte inte tandläkaren förrän 2015 för att jag blev TVINGAD dit. Där sa tandläkaren att jag behöver skaffa mig en bättre tandborste, använda tandtråd och sluta dricka läsk. Har tandborste från ICA, använder tandtråd en gång/månad och dricker fortfarande läsk. Är en fattig student som inte prioriterar tänderna, jag känner inte att jag har pengarna för att lägga ner på en bra tandborste men pga detta drar jag mig för att gå på återbesök hos tandläkaren för hon kommer se att jag inte förändrat nåt. Hjälp mig att få tandborstningen och munvården att bli till något roligt och därmed kunna få bort min tandläkarskräck!!

 205. Sofia skriver:

  Kan inte ens beskriva hur lycklig jag skulle bli om jag vann denna tandborste, som fattig student är en ny eltandborste inte ett alternativ men åh vad jag skulle behöva den! Min har sjungit på sista refrängen ett bra tag och skulle helt klart behöva uppdateras! Håller tummar och tår och hoppas att just jag får bli den lyckliga vinnaren i denna underbara tävling!

 206. Anna skriver:

  Skulle vilja vinna den här tandborsten då jag jag är ensamstående mamma till två barn och dem senaste åren prioriterat att mina barn ska ha det så bra som möjligt, som mamma hamnar man därför lätt i kläm och unnar inte sig själv något. Det har länge varit dags för mig att uppdatera min eltandborste men pengarna har helt enkelt inte funnits där. Därför hoppas jag nu helhjärtat på att just jag blir den tursamma vinnaren till denna tävling!

 207. Mathilda Rodin Norman skriver:

  Att få vinna en Oral B- PRO SmartSeries
  skulle göra min tandborstning lite roligare I guess

  Med den skulle jag skina
  Och mina tänder skulle kännas riktigt fina

  Jag kanske skulle våga visa upp tänderna mer
  Le och skratta där alla ser

  Jag skulle bli så otroligt glad
  Och använda den varenda dag 🙂

 208. Magdalena skriver:

  Jag har sedan liten varit hos tandläkaren och gjort operationer tandställning mm.. Jag tycker att det är viktig att ta hand om sina tänder hålla dem rena fräscha eftersom ett leende är det man lägger märke till först, fräscha tänder kan oftast bevisa att du är hygienisk. Jag som gått igenom mycket hos tandläkaren och tar väldigt bra hand om mina tänder skulle verkligen älska denna tandborste och vilja vakna upp varje morgon till denna coola, det Ska vara kul att borsta också och inte bara borsta för att ..
  Hoppas alla ungdomar tar hand om sina tänder eftersom det är något man bär på hela livet! Jag själv är 19 år så jag e ungdom med, så att vinna denna skulle vara super kul eftersom jag själv inte har råd med en sån… Kram Magdalena =)

 209. Ellen skriver:

  Jag har väldigt mycket plack. Det fick jag veta sist jag var hos tandläkaren föratt dra ut en tand.
  Min största rädsla är tandläkare. Jag har sån tandläkarskräck. Dem rekommenderade mig om att boka en ny tid för att få bort all plack och visade även mig hur jag skulle borsta tänderna i fortsättningen.
  Vi kom fram till att jag hade en alldeles för hård tandborste och tog i ganska mycket vid varje borstning och att jag skulle borsta minst 2 minuter.
  Detta var för lite mer än en månad sedan.
  Idag: Ny tandborste, dock lika hård som den förra. Borstar endast i 30-40 sek.
  Jag skulle jätte gärna vilja ha en el tandborste, just för att göra borstningen bättre så jag slipper gå till tandläkaren med knäsvaga ben 😐

  Ellen

 210. Jenny C skriver:

  Åhh vad smart! Den skulle jag vilja vinna till min dotter (10 år)som har STORA problem med sina tänder, hon saknar emaljen(det som skyddar tänderna från karies) på många av sina tänder, vilket betyder mycket noggrann tandhygien. Med en Orol-B Pro 7000 skulle det arbetet underlätta både för mig som förälder med framför allt för min dotter! (som ensamstående finns det inte en chans i världen att jag kan köpa en själv) Nu håller jag tummar o tår att vi vinner!!
  MVH Jenny

 211. Fahrije skriver:

  Jag skulle vilja vinna den till min pojkvän. Har precis börjat på ett nytt jobb och han har precis fyllt år. Hade inte råd att köpa någon fint som jag tycker han förtjänat och har inte kunnat det under 3 år som vi har varit tillsammans. Har själv en liknande (svart) och jag älskar den! Därför skulle jag vilja vinna den till min pojkvän, som en sen födelsedagspresent och en present för att vi snart ska flytta ihop 🙂

 212. Camilla skriver:

  Åhh vilken vinst!! Livrädd för tandläkaren med en sjukdom i tänder som leder till tandlossning!! Detta skulle vara toppen för mig och mina (än så länge) tänder! 🙂

 213. Sara skriver:

  Varje Morgon och kväll har jag använt manuell.
  Men behöver nu en uppdatering.
  Behöver säga adjö till karies och plack och hoppas därför jag snart kan säga att hej Oral B. Och tack för en kul tandborstnings rutin.

 214. Hanna skriver:

  Jag har haft en och samma el-tandborste i flera år, men den har börjat bli dålig. Den måste laddas varje dag och den stänger av sig själv mitt under tandborstningen.
  Har funderat länge på att skaffa en ny, men jag och min pojkvän har nyligen fått en lägenhet och då har man så stora utgifter att man inte prioriterar en tandborste. Så att vinna en ny vore verkligen toppen!

 215. Sofie skriver:

  Har hört att man som gravid lättare får hål i tänderna och det blir kanske inte bättre av att jag börjat slarva med tandborstningen på kvällarna för att jag är så förbenat trött. En liten ”djävul” på axeln som håller koll åt mig och ser till att jag borstar ordentligt är nog enda räddningen just nu så därför håller jag tummarna på en tidig julklapp till mig själv!

 216. Linnea skriver:

  Min lillebror har alltid varit dålig på att borsta tänderna, man kan tjata sig gråhårig på att han ska borsta bättre men icke. Så tankarna har i år gått mot att köpa en cool eltandborste i julklapp. Jag tror att en Oral-B PRO 7000 skulle passa honom ypperligt med alla finesser och tillbehör. Förhoppningsvis gör den att även en 18-åring tycker det är värt att lägga mer tid på tandborstningen.

 217. Hanna skriver:

  Oral B PRO 7000, kommer göra mina tänder susen! Med alla funktioner som finns kommer göra att jag minns. Jag kommer med glädje borsta tänderna varje morgon som kväll, annars kommer appen ge mig skäll. Jag har tätt mellan tänderna och svårt att rengöra men med oral B är det bara att köra! En tandborste som är guld, kommer få mig att sluta känna skuld. Mina tänder kommer ständigt vara glada och aldrig mer ta skada!

 218. Elin skriver:

  Att borsta tänderna är bland det tråkigaste jag vet, jag borsta ofta för kort och ibland bara en gång om dagen. Jag har med världens största tandläkarskräck och det är så pinsamt när tänderna inte blir rena nog. Min svärfar har även blivit min nya tandläkare. Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann så det skulle bli roligare att borsta tänderna

 219. Dilan skriver:

  För mig vore det en enorm lycka att vinna denna tandborste då jag slipper trycka för hårt med min tandborste. Jag är väldigt slarvig med tandborsten vanligtsvis och detta skulle vara en stor hjälp i min vardag! Att få mina borsta mina gula med denna skulle få mig att känna mig som en kristallkula. Låt mig nu ha tur att vinna denna apparatur.

 220. Elin skriver:

  Det är väldigt mycket snack om s:k nät-troll, men glömmer vi inte de allra farligare trollen….. nämligen tandtrollen!! Om ni vill hjälpa mig bekämpa tandtrollen, så ska ni välja mig som vinnare! Jag kommer besegra både mina egna tandtroll och jobba på att bekämpa alla andra tandtroll på en nationell nivå! Låt oss starta en rörelse som jobbar för alla tänders rättigheter till ett liv utan troll!

  #BekämpaTandTrollen2015 #ElinForTheWin

 221. jacquline wendel skriver:

  Åh, min sambo är en riktig slarver och detta har definitivt hjälpt honom. Kanske han hade kunnat ta sig i kragen och vågar gå till tandläkaren som han inte varit hos på flera år om han vet med sig att han borstat ordentligt med den bästa tandborsten på marknaden.

 222. Rebecca skriver:

  Nu önskar jag att jag hade haft en bra motivering att ge bort denna, men tyvärr är inte så fallet. Jag har alltid haft dåliga tänder, vet inte hur många hål jag har haft men 15+ iallafall. Detta har jag ärvt från min mamma, för jag borstar alltid tänderna två gånger om dagen. Dock har jag börjat inse att jag kanske trycker lite för hårt och borstar för länge, så en tandborste som denna hade varit grym för mig!

 223. Ina skriver:

  Wow. Viken cool tandborste! Det hade varit en dröm att vinna den. Då hade jag använt den med inställningen för att motverka dålig andedräkt. Min sambo börjar jobbet tidigare än mig och det är synd om stackarn som måste pussa min hemska andedräkt hejdå varje morgon haha. Denna kanske kan göra morgonstunden lite mysigare här hemma!

 224. Jennie Östensson skriver:

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna eltandborsten, jag har själv en av dem tidigare Oral-B med klocka och min sambo är så avundsjuk eftersom jag alltid pratar högt om min tandborste. Så jag tror han skulle älska denna nya med svart design och så det skulle vara en perfekt födelsedagspresent till honom eftersom han fyller 25 år den 25:e november 🙂 Så jag håller tummar och tår och hoppas att jag vinner.

 225. Sandra Dahlström skriver:

  Student och fattig som få
  men glad jag är jag ändå,
  för efter 3,5 år får jag ta hand om samhällets små,
  det vore guld att då sedan på förskolan gå
  Med ett smile som skiner som solen,
  allt tack vare den smarta eltandsborsten!

 226. Angelica skriver:

  Har insett hur usel jag blivit med min egen tandvård då jag aldrig haft hål innan men var hos tandläkaren nyss, som gravid, och då fått hål i tänderna! Tandis sa att det var vanligt hos gravida då ”man gärna moffar på något” hela tiden. Sant! Så jag skulle bli överlycklig av att vinna en eltandborste och få bukt på mina småätar-tänder igen!

 227. Petronella sandberg skriver:

  Jag skulle vilja vinna för jag är lite dålig med att borsta just så länge som är rekommenderat! Var hos tandläkaren precis och fick reda på att jag hade 2 visdomständer som var svåra att få rent med vanlig tandborste. Har aldrig ägt en el-tandborste heller så det hade vart nice!

 228. Denisa [email protected] skriver:

  Jag behöver hjälp med min mun
  annars kommer den snart att bli tom
  plack, karies och annan skit
  kan jag med denna får bort med flit
  Tur att ORAL B Pro på min bortsning kan ha koll
  för en minut eller två, fråga ej mig jag vet noll!
  /en som måste rädda sina tänder innan det är försent

 229. Henrik Puhakka skriver:

  Om du god munhälsa vill ha kvar, gäller det att världens smartaste tandborste du har. Säljare som jag är, mitt jobb en god munhälsa begär. Så snälla låt mig vinna, så min manuella tandborste äntligen kan försvinna.

 230. Maria skriver:

  Medan min mamma vrider och vänder på saken, ska jag göra verklighet av hennes funderingar och ge henne tandborsten i present!

 231. Theresia skriver:

  Att ha en hälsosam mun och ett vackert leende är en bra grund för kroppen! P.g.a. sjukdomen ME/CFS klarar mina armar inte av vanlig tandborstning (stark mjölksyra). Eltandborste är räddaren i nöden för mig. Att få en ny sådan skulle göra mig väldigt lycklig!

 232. Josefin niit skriver:

  Min sambo Calle är en tekniktokig kille som inte har någon vettig tandborstteknik! Oral-B PRO 7000 skulle få hans nördiga uppmärksamhet med sina tekniska finesser och samtidigt slipper jag tjata om tandborsttekniken, nu gör tandborsten det åt mig! Win Win!

 233. Johanna skriver:

  Jag skulle vilja vinna Oral-B pro 7000 för att jag har 2 små barn och tandborstningen är sådant som fuskas med. Förut hade jag väldigt vita tänder och jag vill att dom ska få tillbaka sin forna glans vilket jag tror Oral-B kan hjälpa mig med!

 234. Sara Åkerström skriver:

  Jag var hos tandläkaren idag och jag har början till hål på tre ställen. För att sköta tänderna bättre blev jag rekommenderad att köpa en eltandborste från just ORAL-B helst över 1000 kr för att hon sa att dem är bäst. Problemet är att jag är student och lever på studiebidrag och känner inte att jag har råd då det är mycket kursböcker som ska köpas framöver, senast i helgen beställde jag en bok för 1006kr…
  Det skulle vara riktigt lägligt att vinna denna eltandborste, den verkar grym!

 235. Elin skriver:

  Because my teeth are worth it! (och tandläkare är fan dyrt!)

 236. Ellen skriver:

  Jag har alltid varit otroligt dålig på att ta hand om mina tänder.Det började när man var liten och föräldrarna dunkade i tandborsten i kinderna på en vilket ledde till ett totalvägrande. Idag borstar jag iofs tänderna borde morgon och kväll men hur mycket jag än försöker tänka efter hur jag ska borsta och hur länga jag ska borsta så slutar det alltid med en sanbb-borstning och blödande tandkött. Efter många års träning borde man ha lärt sig, men tydligen inte. Så därför skulle jag oerhört gärna vilja vinna denna tandborste. Så att jag kan lära mig att borsta tänderna på riktigt helt enkelt!

 237. Karin Egerup skriver:

  Att borsta tänderna är en härlig grej,
  Men tiden sinar för en busy tjej!
  Med denna smarta elborste för alla mina gaddar,
  Ska jag se till att jag inte chansen kvaddar.
  Att vara ren i munnen är en viktig detalj,
  Och för det ska man inte behöva en medalj.
  Med Oral-B PRO 7000 ska jag le som aldrig förr,
  Det gäller bara att denna ramsa går hem som smör!

 238. Lumnije Bitici skriver:

  För att jag just nu håller på med en renovering av mina tänder som kommer kosta skjortan 😉 och en Oral -B PRO7000 skulle hjälpa mig 😀

 239. sarah cromell skriver:

  Min sambo har stöttat mig i allt sista tiden, kämpat för att jag ska hitta tillbaka till min livsglädje.
  Att jag ska bli tjej som han blev tillsamman med… orkanvinden som far fram med ett leende. Han har så gott som lyckat några ”psyksamtal” till så jäklar…. NU vill jag stötta min kärlek i hans tandborstning, han svär över missfärgade tänder och säger att han inte har något glow i munnen. SÅ en bättre present till honom finns inte!

 240. Louise Gustavsson skriver:

  Ett par hål i tänderna har jag i min barndom fått,
  Och det på grund av att jag ätit för mycket gott,
  Salt, surt och allt annat sött,
  Ibland skippar jag att borsta tänderna och då ser min sambo rött,
  Att använda tandborsten är allt annat än kul,
  Men glad skulle jag bli om jag vann denna lagom till jul,
  Kanske skulle denna vinst hjälpa mig på traven,
  Och jag skulle bli en riktig gla’ en.
  Håller mina tummar och tår,
  På att jag rena tänder får!

 241. Agnesa skriver:

  Jag är verkligen sämst på tandvård. Oftast är det stressigt på morgonen för mig och det slutar med att jag borstar igenom tänderna hårt och snabbt vilket resulterar till att mitt tandkött börjar blöda. Självklart borstar jag tänderna 2 gånger om dagen, ibland 3 om jag ätit något jätte sött men det är knappast roligt och med denna eltandborste tror jag att det absolut kan bli roligt samt att mina tänder kommer bli i bättre skick. Även om det är fredag den 13 så ger jag denna tävling ett försök för denna borste är bara något jag kan drömma om med tanke på att jag är en student med pressad ekonomi. kram!

 242. Anders Linreus skriver:

  För bästa tänkbara tandvård är något annat än en tandborste från Oral-B otänkbart i min mun

 243. Monica skriver:

  Jag vill vinna eltandborsten därför att den kan användas till hela min familj som är i behov av en bättre tandhälsa.

 244. Christina skriver:

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna tandborste då jag om några månader kommer få ta en min tandställning. Jag gjorde ett val att i vuxen ålder sätta in en tandställning vilken har väldigt väldigt svårt psykiskt då jag skämts. Om jag vann skulle jag känna att kag kan ta hand om mina raka ovh fina tänder på bästa sätt!

 245. Sara lennartsson skriver:

  Jag vill vinna denna tandborste för att jag har dålig tandhälsa och därför inte ler llräckligt ofta. Jag har tidigare rökt och snusar nu istället. Dag som natt. Riktigt beroende är jag! Detta syns på mina tänder vilket gör att jag känner mig osäker för mina tänder och när jag ler gör jag det med stängd mun eller har handen för. Jag har försökt sluta snusa för att få finare tänder/förhindra få gulare tänder. Och jag är slarvig med tandborstningen och tandtråd. Om jsg skulle vinna denna tandborste skulle det vara lättare för mig att sköta tandhygienen och sluta röka för att ta hand om mina tänder. Och förhoppninsvis kunna le och skratta utan problem!!

 246. Ami skriver:

  Skulle verkligen uppskattat att vinna då jag får bära tandställning som 24:åring, har därför svårt att göra rent med vanlig tandborste. Har dessutom inte råd med denna professionella El TB då jag betalar multum för tandställning samtidigt som jag lever på mammapeng, inget kul!

 247. Julianna Fredriksson skriver:

  Hej!
  Är gärna med.

  Morgon och kväll har jag använt manuell. Så nu
  är det väl dags att bryta mitt gamla beteende och
  byta mot eltandborsten Oral-B PRO 7000 SmartSeries, så
  jag får ett vinnande leende.

  Mvh Julianna Fredriksson

 248. Emma skriver:

  Detta hade vart en succé att vinna,
  Jag har aldrig vunnit något och har jämt otur i allt vad gäller spel och tävlingar !
  Intressant att isf få prova på el tandborste vilket jag inte gjort , och hoppas på ett vitt leende från en snart nybliven 2 barn mamma

 249. Nicole skriver:

  Hallå där! Den här är som gjord för mig! Jag hatar att borsta tänderna och undviker det ibland… Använder aldrig tandtråd pga glömska. Vill så gärna ha fina tänder så detta skulle verkligen hjälpa mig!

 250. Ida Lennartsson skriver:

  Jag ska till tandläkaren idag (en lördag…) och det är aldrig kul. Skulle säkert kännas bättre om jag hade en riktigt bra eltandborste

 251. Sonja skriver:

  Läser Hugo Rosas blogg och häromdagen lägger han ut ett inlägg om den här tandborsten. Jag har länge haft känsligt tandkött och åkt ut och in från tandläkarspeciallisten för att göra rent mitt tandkött som pajade när jag fick in en tandställning för att fixa mina lite snea tänder. Tyvärr tålde inte min mun det och sen dess (2012) gör det så fruktansvärt ont om jag inte borstar tänderna med tandborsten i rätt läge, rätt tryck, tillräckligt länge osv. Varje dag bävar jag mig för att borsta tänderna då det gör så ont. De få gånger jag har borstat ”korrekt” märker jag att det inte är rött och blöder lika lätt och känsligt . Jag tycker att den här tandborsten låter som en väldigt bra hjälp för att komma rätt på vägen igen. Håller alla tummar och tår!
  Med vänliga hälsningar dem tandborsträdda tjejen

 252. Kristina skriver:

  Jag har länge velat pröva en eltandborste och tror att jag hade älskat det.
  Kanske inte tillräckligt bra motivering men den är åtminstone ärlig och jag ger det en chans! 🙂
  Hoppas jag vinner denna, kommer bli helt fantastiskt glad i så fall!

 253. Jenny skriver:

  Jag erkänner att både jag och hela familjen slarvar och är dåliga med tandborstningen och även att köpa nya tandborstar! Men med den här nya tekniken som Oral-B har att erbjuda kommer det att bli en stor och bättre förändring.
  Vi känner att man kommer varken åt med en vanlig tandborste eller att det blir riktigt rent men då vi även känner att pengarna ej räcker till en bra eltandborste och ej heller tandläkarbesök så är ju det här en väldigt bra början till en bättre och friskare munvård! Det här vore den bästa presenten någonsin för oss. Tack för att ni har en sådan tävling så man har en liten chans att vinna.

 254. Linda skriver:

  Hej! För mig skulle det betyder extremt mycket (som för alla andra förstås) att vinna denna eltandborste då jag alltid haft problem med tänderna, trots att jag försökt sköta dem noga. Att ha bra tänder och känna att de verkligen blir rena är otroligt viktigt, framförallt om man som jag har ett arbete med mycket kundkontakt då tänderna visas i stort sett hela tiden. Ja, att för en gångs skull vinna något, speciellt något man verkligen behöver hade varit en dröm.

  ”Be happy and smile”

 255. Anita Nilsson skriver:

  med eltandborste få prova något nytt,så kanske gamla rutiner äntligen flytt

 256. Martin skriver:

  Hej

  jag känner att jag skulle behöva en oral-b för när jag var hos tandläkaren sist fick jag veta att jag hade ett hål och börja på tolv. Har aldrig haft hål eller början av hål någon gång tidigare i mitt liv. Jag är 20 år och skulle vilja ha min tänder hål fria och det kanske en oral-b skulle hjälpa till med. Fick även höra att jag borstade för hårt och då skulle en eltandborste vara bra sa hon.

  Hade varit riktigt kul om jag skulle vinna för vill gärna ha kvar mina tänder när jag blir 80.

 257. Caroline Ludvigsson skriver:

  Fantastiskt, perfekt tandvård blir verklighet!

 258. Sven Herbertsson skriver:

  Livet börjar och slutar oftast utan tänder, men däremellan vill jag vara med och bestämma vad som händer

 259. Paul Isak skriver:

  Hallå Jag skulle vilja vinna eltandborsten för att kampen mot tandtrollen hos familjen skulle bli enklare, gå snabbare och vara ”cooolare”, som vår 3-åring säger ☺️ Tack /Paul

 260. Diana skriver:

  Jag vill vinna för att jag aldrig någonsin har ägt någon eltandborste, för mig som är student med tight budget så kan jag inte unna mig sådan bra prylar som jag verkligen skulle vilja. Produkten verkar super och jag skulle bli väkdigt glad om jag fick äga en sådan.

 261. Sanna skriver:

  WOW, vilken tandborste! Om jag hade turen att vinna den skulle jag vara riktig rädd om den, för det är helt klart en tandborste jag aldrig någonsin skulle ha ekonomi i att investera i själv. Själv skulle jag med andra ord bli riktigt glad om jag fick äran att vinna denna julklapp till mig själv, för är det något jag gärna skulle vilja investera i så är det min munhälsa.

  Jag har nu fyllt 24 år alldeles nyligen, och känner mig fortfarande ledsen över att mitt första hål någonsin dök upp i samma veva som jag flyttade hemifrån OCH var tvungen att börja betala. Mitt första hål kom alltså i samband med min 20 års dag, och även om det nu är lagat delvis så känner jag mig ledsen och lite besviken. Med den här nya tandborsten skulle jag se till att jag aldrig någonsin fick ett nytt hål igen, och att min tandhälsa förbättrades rejält så att min nya lagade tand höll sig fin som den ska vara.

  Kram Sanna

 262. Karen Santana skriver:

  Jag rekommenderar Oral B!

 263. Mickan skriver:

  När jag vill ha problemfritt bestyr, för ett skinande rent garnityr,
  är det såklart fokus på kvalité, vilket enklast uppnås med Oral-B!

 264. Viveca Forsman skriver:

  Jag behöver den för att få så rent som möjligt i munnen. Karius och Baktus får gärna bo hos någon annan än mig.

 265. Tess skriver:

  Hej! Jag är 26 år gammal. Jag har precis varit hos tandläkaren där jag fick dra ut en tand, samt laga 5 hål. Dvs mycket tråkiga pengar! Tyvärr ligger dålig munhälsa via min släkt, och det är ärftligt. Jag hade verkligen verkligen behövt en sådan smart tandborste, just för att försöka undvika dålig munhälsa i fortsättningen. Jag Håller tummarna att jag ska slippa lida igen! Kram

 266. Solbritt Ilkert skriver:

  Rädd om mina tänder och vill ha dem så hela och vita som möjligt. Därför vill jag vinna för jag tror att den här tandborsten gör det möjligt att slippa en hel del tandläkarbesök.

 267. Jerker skriver:

  Jag är oftast trött och bara vill komma i säng när jag borsta tänderna på kvällarna, så jag slarvar med tandborstningen… Därför vore det perfekt om jag kunde vinna något som underlättar och t o m har en app som visar hur jag ska göra för att få till det riktigt bra! Det vore skönt att få en lägre tandläkarkostnad och slippa plågas i tandläkarstolen…

 268. ida skriver:

  Jag får ofta kritik från min tandläkare om att jag borstar för hårt då jag har höga tandhalsar som ilar, och lika ofta tjatar hon på mig om att jag borde köpa en eltandborste som gör att jag inte borstar lika hårt, men som student är en eltandborste inte inräknad i budgeten, så att vinna denna skulle verkligen betyda mycket för mig!

 269. Sara skriver:

  Min man har äntligen slutat snusa efter mååååånga år. Han förtjänar en bra och framförallt smart tandborste då han själv är ett riktigt teknikfan. Jag vet att han inte borstar som han ska och det vore ju kul om han fick behålla tänderna lika länge som mig 😉

 270. Anna Nordin skriver:

  Tänderna ska en ju ha hela livet och jag äcklas av mig själv när jag luktar illa ur nunnan, hjälp mig bli bättre.

 271. Petra Nord skriver:

  En smart tandborste-
  Kan göra något skoj av det man bara måste!

 272. sven-erik nässen skriver:

  toppen nu kan jag borsta tanden
  utan att röra handen
  och med en eltandboste från Oral-B PRO
  blir min mun silkeslen och go

 273. Susann skriver:

  Helt enkelt för att vi i familjen skulle behöva bli bättre på att borsta tänderna ! 🙂

 274. Jessica Khazaie skriver:

  Denna tandborste skulle rädda mig då jag är riktigt dålig på att borsta tänderna rätt! Jag är alldeles för omotiverad själv för att hålla tid och komma ihåg att inte trycka för hårt eller löst! Det känns som att en sån här eltandborste skulle underlätta vardagen lite och kanske tom få mig att längta efter morgon och kvällsrengöringen!

 275. Marita Kariniemi skriver:

  50 årig tant med TANDLÄKARSKRÄCK
  Oral-B skulle sitta som en smäck.
  För tandborstning är för det mesta så svårt
  och jag tror att jag borstar för länge och hårt.
  Att vinna Oral B Pro 7000
  skulle nog göra susen!!

  eftersom tandköttet blöder och jag har ont

 276. Marita Kariniemi skriver:

  50 årig tant med TANDLÄKARSKRÄCK
  Oral-B skulle sitta som en smäck.
  För tandborstning är för det mesta så svårt
  och jag tror att jag borstar för länge och hårt.
  Att vinna Oral B Pro 7000
  skulle nog göra susen!!

 277. Karin Lauridsen skriver:

  Skulle vara spännande att testa, om reklamen har rätt om att Oral – B PRO 7000 SmartSeries är den allra bästa.

 278. Josefine skriver:

  Jag vill vinna för att jag slarvar tyvärr med tandborstningen även om jag gör det varje dag både morgon och kväll. Jag älskar ny teknik så en eltandborste som hjälper mig sköta om mina tänder ordentligt skulle vara väldigt bra. Jag vill så gärna ha en eltandborste 🙂

 279. katja skriver:

  Med en reumatisk sjukdom och antidepressiv medicin är vardagen en kamp. Hoppas på denna el tandborste som gör rent tand för tand.

 280. Jenny skriver:

  Hej, jag och min familj har alla haft eltandborstar i flera år och vi kan nu inte vara utan dem. Om jag vinner skulle jag ge tandborsten till min pappa för att förenkla hans vardag.

 281. Karin Eklund skriver:

  Jag har just fått diagnosen ADD och just en av de saker jag har svårast för är att komma ihåg/ta mig för att borsta tänderna. Det låter så simpelt men av någon anledning så är det så svårt för mig. Den här tandborsten skulle nog hjälpa mig betydligt!

 282. siddika shereef skriver:

  skydda lilla 32 Bort med karies och inflammation,
  denna gör i munnen sensation.
  Gör under för er andedräkt,
  den blir som en frisk fläkt.

 283. Fotini skriver:

  Hejsan!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna den här tandborsten till min pappa i julklapp. Han har haft två otroligt tuffa år och tar aldrig hand om sig själv. Han sätter alltid andra framför honom själv. Min pappa har haft samma eltandborste i 10 år (inte borsthuvudet haha). Det är inte så konstigt att den börjar ”säcka” ihop och han har själv pratat om att hitta nån ny. Därför skulle jag vilja vinna den här tandorsten till enligt mig världens bästa pappa.

  Mvh
  Fotini

 284. annica sundström skriver:

  Nu är jag trött på gamla utslitna grejer-
  jag vill ha något nytt som passar 50+ tjejer
  lättmanövrerat med snygg design , helt underbart
  och jag menar inte en karl utan en Oral-B PRO 7000 SmartSeries så klart

 285. Emma Ivarsson skriver:

  Munhygien är otroligt viktigt, annars får man pussas väldigt försiktigt.
  Med Oral-B tandborste blir min mun nöjd och fin, jag får ett million-dollar grin.
  Nu ska alla få se, min ytterst rena mun lé.

 286. Ulla skriver:

  Komplett vård för hela munnen är något jag hittills saknat! Smart med app. En frisk mun med en fräsch andedräkt är verkligen eftersträvansvärt!

 287. Carola L skriver:

  Jag vill vinna för att jag behöver en bra tandborste för att inte drabbas av karies. Jag har svårt att borsta tänderna på ett bra sätt!

 288. Carla Sandh skriver:

  Varje morgon innan skolan så prioriterar jag att sova en liiiiten stund till istället för att borsta mina tänder på morgonen (för jag får för mig att det tar jättelång tid). Och så ska det ju inte vara! Men jag tror att om jag hade denna tandborsten, som verkligen tar tiden för mig, och där jag själv kan se hur lång tid det är kvar, så tror jag att jag hade borstat tänderna varenda morgon!

 289. Jenny skriver:

  Åh vad jag längtat efter en sådan här tävling! Har alltid velat ha en eltandborste men har aldrig känt att ekonomin funnits till att införskaffa någon. Nu när man är mammaledig finns inte det utrymmet. Hade varit perfekt med denna där man kan ladda ner appen och se hur man skall borsta för bästa resultat! Har aldrig vunnit något i mitt liv så håller alla tummar jag kan för att jag skall bli den lyckliga att vinna!

 290. Anne Johansson skriver:

  Min son ej vill borsta,
  många kronor kommer det att kosta.
  Att laga hans tänder,
  vill ej att detta händer.
  Denna present till oss
  gör att hans tänder ej släpper loss.

 291. Anna Franck skriver:

  Jag har alltid varit otroligt noga med mina tänder och tycker att det är himla viktigt med hygienen i munnen. Men ofta kan det vara svårt att veta hur man borstar sina tänder effektivast. Då ekonomin inte tillåter att köpa denna tandborste så skulle det vara kanon om jag kunde vinna den och på så sätt fortsätta sköta om mina tänder på bästa möjliga sätt!

 292. Conny Davidsson skriver:

  Gläns över sjö och stränder,
  här kommer finnas snövita tänder,
  ifall min fru vill tomten en kyss,
  så har jag använt Oral-B alldeles nyss.

 293. Irene Eliasson skriver:

  Frågar mig ständigt, vad är det som händer?
  Plomber lossnar, och fula blir mina tänder!
  Men med en smart borste som denna,
  kan jag kanske en bra tandhygien få känna!

 294. Philip Birk skriver:

  Hej,

  Jag har problem med att det alltid fastnar matrester mellan tänderna. Det är hopplöst att få bort, och min kassa tandborste hjälper inte det minsta! Värst är dock inte alla de människor som flinar bakom min rygg efter att jag gett dem ett leende med en halv fläskfilé mellan tänderna, utan att jag får halvtaskig andedräkt på morgonen. Jag smyger upp och borstar tänderna innan jag pussar min tjej Madeléne, men med en bra tandborste kan jag förhoppningsvis pussas lugnt!

  Ha det gott // Philip

 295. Astrid Mattsson skriver:

  Jag vill vinna den här tandborsten till min man. Han har pratat om att han vill ha en sådan, och der skulle bli en superjulklapp!

 296. Erika skriver:

  Under hela vårat förhållande (7 år) så har min kära blivande man aldrig varit hos tandläkaren.. Hade varit alldeles underbart att kunna ge denna till honom i julklapp så att han snart kan våga bege sig till tandläkaren med fina tänder!!

 297. Robert skriver:

  Den nuvarande eltandborsten är på väg och dö precis som sin tvilling och det börjar bli dags att skaffa en ny. Min son och jag är de som använder eltandborste idag medan min dotter tycker det är roligare men en vanlig. Med alla de roliga saker man kan göra med Oral-B PRO 7000 (förutom att borsta tänderna 🙂 ) så är jag säker på att min dotter också kommer börja använda eltandborste. Så jag ska vinna för att rädda min dotters tandhälsa 😉

 298. Christina Engström skriver:

  Jag har 2 st Oral-B tandborstar hemma båda har dåligt batteri håller knappt en dag att borta med. Saknar Oral-B tandborste så man kan känna sig fräsch i munnen igen.

 299. Margit skriver:

  Efter en graviditet med blödande tandkött, dålig smak i munnen och allmänt ofräschet så försöker jag nu att fä balans i tänderna. Superhjälp skulle tacksamt behövas och tas emot.

 300. Margareta larsson skriver:

  Karius och Baktus får nog ge tappt, när det snurrar och skvätter så snabbt.
  Tio hit och tio dit, med Oral-B PRO 7000 SmartSeries blir munen ren och fin.
  Om jag använder den här på morgonen och kvällen så blir munnen min Glad.
  Det är Svårt att städa tändernas skrymslen och vrår,
  men med en eltandborste blir de rena, och fräsch mun man får.
  Det skulle bli enkelt med den i handen, att få rent i munnen och mellan tanden.

 301. Sara skriver:

  Fattig student med sparsamt kapital
  har inte råd med mer än studiematerial
  med ny tandborste från Ica basic typ en gång per kvartal
  Är borstningen inte kul utan snarare banal
  Med Oral-B skulle jag kunna stå och borsta i timtal
  Att få starta dagen med denna borste skulle göra lyckan total
  Och jag skulle njuta av den i åratal

 302. Alisa H. skriver:

  Friska tänder är förutsättning till ett friskt liv. Bra tandborste kan göra tandborstning både enklare och roligare. Om jag vinner kommer den gå till min son som idag använder barnversion av Oral B men skulle behöva en uppgradering.. Han är teknik intresserad och just denna tandborste skulle vända tandborstningen från ”måste göras” till någonting han ser fram emot att göra varje dag.

 303. Ann-Kristin Börjesson skriver:

  NÄR VACKRAST OCH ÖDMJUKAST ÄR ARGUMENT,
  DÅ STÅR JAG DÄR ENSAM UTAN KONKURRENT !

 304. Linnea fredriksson skriver:

  Hej!
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna tandborsten för att jag har i hela mitt liv haft komplex över mina tänder. Jag har en tand som sitter över alla andra som en huggtand. Den syns när jag pratar, skrattar, ja, har munnen öppen helt enkelt. Nu har min tandspeciallist äntligen gått med på att dra ut den och jag kommer kunna le utan att ha en hand över munnen. Vad passar då bättre än en ny fräsh el-tandborste som fräschar upp mina tänder ännu mer? Jag skulle bli superglad!

 305. daisy skriver:

  Min son på 6månader älskar att va med i badrummet när jag borstar tänderna. Om jag är precis lika kass som Hugo Rosas å fuskar genom å borsta för kort tid kan ”vår” stund tillsammans bli längre och ännu roligare

 306. Jag är på tok för dålig på att borsta tänderna och därför vill jag verkligen vinna så att jag slipper all smärta hos tandläkaren när jag måste laga en tand igen.

 307. Hanna bergman skriver:

  Det här vore helt perfekt för mig,
  Då jag inte är en jätte kaxig tjej.
  Det är så att jag nyss blivit tillsammans med en kille,
  Som inte är sveriges största snille…
  Allt för ofta skiter han i tänderna,
  Han klagar på att han inte har ork i händerna.
  Han nämner också att tandborsten inte är tillräckligt fin,
  Men vad spelar de för roll när den gör hans tänder clean?
  Jag tror att en ny tandborste skulle göra susen,
  Men som student tjänar man inte flera tusen.
  Det här är faktiskt en tandborste han förut önskat sig,
  Så de skulle va kul att ge han en sådan grej.

 308. Åsa edvardsson skriver:

  Vilken spännande produkt! Vill gärna ta hand om mina tänder bättre så varför inte testa oral-b?

 309. Johan Landstedt skriver:

  Att få bukt med tandsten och karies är svårt men med Oral-B PRO 7000 hoppas jag få kontroll på min munhälsa.

 310. Tony Bertilsson skriver:

  Innovativ, slimmad och ett jäkla drag
  klart jag vill ha en tandborste som är precis som jag!
  Då är Oral B det smidiga valet!
  Rymmer allt jag behöver under skalet.

 311. Emelie skriver:

  Wow vilken fin vinst. Jag skulle vilja vinna just för att förbättra min munhälsa och mina tänder och dess kvalité.
  När jag fick tandställning försämrades min munvård drastiskt, det var svårt och krångligt att komma åt överallt och trots många (men misslyckade) försök från min sida så drog jag på mig fula missfärgningar, särskilt runt framtänderna.
  Jag har sedan jag tog bort tandställningen bara blivit värre på att ta hand om mina tänder, det tär på mig att se mina tänder.
  Jag har otroligt dåligt självförtroende och skrattar inte längre på samma sätt med hela tänderna. Ju mer tiden går desto fulare blir dom och jag drömmer om att i framtiden ha råd att sätta skal på mina tänder. Ibland har jag fått kommentarer som att ”har du glömt borsta tänderna?” fast det egentligen är mina tänder som ser ut så.

  Att ha en kompis som den här tandborsten som kan påminna mig och göra det lite roligare att borsta tänderna och hjälpa mig på traven att klara av det ordentligt skulle förmodligen hjälpa mig något enormt och kanske vågar jag le igen.

 312. Carina Ekelund skriver:

  Om ändå denna Oral-B PRO kunde få bli min.
  Tänk vad mina tänder hade blivit rena och fina.
  Vilken flax det skulle vara att denna fantastiska makalösa mannick
  i mina händer och ägo få vara.
  Den hade fått min tandstatus och hälsa att sig en uppåtkick.
  Tänk vad jag och min tandläkare hade blivit glada.

 313. Hanna skriver:

  Min dotter 12år gammal ska få tandställning snart,inget hon ser fram emot trots min peppning. Hon så ledsen över detta så jag tänkte då att om hon skulle få vinna den där häftiga eltandborsten så kanske känns det lite roligare för henne detta med tandställning:)

 314. Elisabeth Wilhelmsson skriver:

  En smart grej att stoppa i munnen

 315. Hannah Andersson skriver:

  Då jag alltid haft stora komplex över mina tänder som trots inget kaffe eller rökning alltid varit åt det gulare hållet och gjort mig väldigt osäker på dem så vill jag testa om detta kan få mig att ge borstningen ett till försök. Är i nulägen väldigt dålig på att borsta tänder då det alltid blir för kort om jag nu ens gör det över huvud taget. Behöver ta tag i mina tänder nu innan det är för sent och jag får dyra räkningar från tandläkaren i brevlådan!

 316. Annica skriver:

  Det här skulle vara sjukt bra för oss i familjen. Vi är väldigt dålig på att borsta tänderna i 2 minuter utan vi chansar att det är 2 minuter fast det är kanske bara i 1 minut. Det skulle bli en otrolig stor skillnad. Sen veta att mina barn tar hand om sin munhälsa så skulle jag vara stolt över dem.

 317. emma w skriver:

  På sista tiden har hösttröttheten slagit till med full kraft och tyvärr har även munhälsan blivit lidande då jag flera kvällar somnat ifrån då jag lagt barnen. Jag har alltid varit så stolt över att aldrig haft ett enda hål trots att jag är 33 år gammal så nu behöver jag verkligen en boost och spark i rumpan för att komma igång igen och denna skulle verkligen passa perfekt.

  mvh Emma widman

 318. Venus Zargar bahnan skriver:

  Min dotter har precis börjat få sina första tänder. Vikten av att vara en god förebild gällande tandborstningen har blivit aktuell. Vore roligt om jag vann eltandborsten och tillsammans med min dotter kan borsta tänderna.

 319. Emanuel Erdal skriver:

  Jag önskar det ej fanns skäl,
  för tandläkaren att mig jaga hack i häl.
  Varit så mycket snack,
  att det är fullt med plack.
  Kan jag våga tro?
  att jag ska bli ett Pro!

 320. Robin Karlsson skriver:

  Det bodde en gamling i Samarkand
  Han borsta tänderna bara ibland
  Och just denna jul
  Var äta inte kul
  För han tappa varenda tand

  Farsan behöver ny tandborste! Hoppas jag kan hjälpa denna envisa man borsta tänderna ordentligt. Tror barnbarnen skulle uppskatta ett mindre läskigt leende!

 321. Jimmy Nilsson skriver:

  Mina tänder är väldigt viktiga för mig så jag borstar väldigt noga och tandläkaren är alltid nöjd förutom med en sak att jag trycker alldeles för hårt på tandköttet när jag borstar tänderna. jag försöker verkligen tänka på det men ändå trycker jag för hårt och jag är rädd att en dag har jag förstört mitt tandkött så mycket att tänderna lossnar. så en tandborste med trycksensor låter som en bra sak för mig

 322. sandra hellsten skriver:

  Min pojkvän påminner mig alltid om att hur viktigt det är att tvätta tänderna med ordentlig tandborste, han tvättar tänderna 3 gånger om dagen, eftersom han tycker det är så skönt och enkelt att använda (oral-b) eltandborste.
  Skulle så mycket önska mig själv en likadan, så att jag också får motivationen att tvätta tänderna från 1 gång till iaf 2 gånger/dag, så att han (och jag) inte behöver lida över mitt plack och dåliga andedräkt ! 🙂

 323. Adina skriver:

  Tandborsten passar perfekt till en fattig student som mig. Med denna tandborste slipper jag betala höga summor till tandläkaren.

 324. Signe Lundberg skriver:

  Jag är en tjej på 17 år som saknar emalj på 6 olika tänder. Detta gör att jag ofta har hål och jag har en fläck på min framtand som inte går bort. Jag hade gärna velat ha denna eltandborste så jag lättare kan motstå fler hål

 325. Katarina Olsen skriver:

  Min gamla OralB funkar endast ibland, vilket inte är bra för någon tand. Skulle önska en ny som jag alltid kan lita på, så att ingen tand får vara utan ordentlig rensning eller så.

 326. Camilla skriver:

  Vi älskar våran tandborste från oral b här hemma och som nybliven mamma är det vardagslyx att få vara ifred i några minuter på toa och göra rent munnen ordentligt, och det hade varit speciellt roligt om det var med en sånhär sprillans ny med massa roliga och nyttiga funktioner.

 327. Anna skriver:

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna den här smarta eltandborsten för att jag hela livet haft svårt med tandborstning. När jag var liten hatade jag att behöva stå still och borsta, och på den vägen är det. Jag har lyckats bättra mig med åren och får inte lika många hål i tänderna, och så vill jag fortsätta. Den här tandborstens funktioner är som gjorda för mig. Jag kommer slippa ångesten över mina tänder. Håller tummarna, den borde bli min!

 328. NIna Ölmstjerna skriver:

  Skulle bli en perfekt julklapp till min sambo då han snusar och har problem med sina tänder ! Skulle vara till stor hjälp för ingen vill pussa en smutsig mun !

 329. Maria skriver:

  Jag vill hålla munnen kariesfri.
  Därför behöver jag en Oral-B,
  eltandborsten som är en fena
  på att få tänderna skinande rena!

 330. My Thulin skriver:

  För att få en bländande leende hoppas jag att jag blir vinnaren av detta kit!

 331. Madeleine Hallqvist skriver:

  Jag har alltid haft svårt att få till rutiner och behöver någon som ”pushar på” för. En tandborste som gör det skulle verkligen bidra till att underlätta min vardag och få godare munhygien.

 332. Maje skriver:

  loppi.se och Oral-B i kombination
  kan ge mig en rengörande sensation:)

 333. Molly skriver:

  Hade jag vunnit en tandborste hade jag gett den till pappa i julklapp, för att hans tänder är som stjärnor, gula och långt ifrån varandra!!

 334. Tereza Kennedy Olsen skriver:

  Jag skulle vilja ge denna fina tandborsten till min mamma i julklapp då när hon nu är 63 år har börjat få problem med sina tänder!

 335. Carina K Esberg skriver:

  Snälla tomten ge mig den
  Ska aldrig glömma borstningen sen
  Jag ska vara den allra snällaste damen
  med tänderna vita som hon i reklamen!

 336. Johannes Forssell skriver:

  Rena tänder måste jag ha
  ruttna gaddar är ju inte bra.
  Rädda mig från tandtrollen direkt
  och låt mig slippa dålig andedräkt!

 337. sandra skriver:

  Jag är verkligen skitdålig på att borsta tänderna två ggr per dag. Ibland blir der bara en gång och oftast en snabb genom körare i munnen. Jag försöker verkligen bättra mig då jag är gravid och har lättare att få infektioner i munnen. Jag tror att en Oral-B skulle hjälpa mig till en hälsosammare munhygien.

 338. Emma Duberg skriver:

  Hej!

  För att göra tandborstningen till ett riktigt härligt nöje, vill jag med denna borste göra borstningen till dagens höjdpunkt!

 339. Anna Lolax skriver:

  Jag har alltid haft tandläkarskräck så länge jag kan minnas! Att få en oral-b eltandborste skulle vara den bästa tidiga julklappen och skulle förhoppningsvis göra många framtida tandläkarbesök mycket trevligare!

 340. Emma skriver:

  När jag besökte min tandläkare för två veckor sen konstaterade man 1 hål och 10 början på hål. Känns som jag måste byta ut min manuella tandborste och hitta en fungerande rutin på tandborstningen. Kanske kan oral-Bs nya tandborste hjälpa mig komma i rätt banor igen. Kan nog göra stor skillnad för en okunnig slarver som jag 🙂

 341. Jonna Nevala skriver:

  Var till tandläkaren nyss och har tiotal små hål i tänderna. Vill så gärna vinna en eltandborste för att kunna förebygga på min munhälsa. Har inte råd att köpa en eltandborste.

 342. Jenny skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna för att ge det till min pappa i julklapp. Min pappa och mamma har en eltandborste tillsammans där de byter borste på den varje gång den ena ska borsta. Visst, det verks romantiskt men det verka jätte jobbigt också, därför skulle jag vilja vinna en till min pappa eller mamma så att dom slipper dela på en eltandborste.
  Tack!

  Hälsningar Jenny

 343. Veronica Lundman skriver:

  Att skratta från hjärtat, så tårar rinner och magen sig vänder.
  Är inte alla förunnat, med känslor som brinner och gulnande tänder.
  Att skratta från hjärtat med briljant emalj, är en strålande detalj som jag vill ha som medalj.

 344. Lina Eriksson skriver:

  En borste från Oral B önskar jag mig på min födelsedag nu den 22 november. Har länge velat ha en eltandborste men har inte helt prioterat det dessvärre. Så denna vinst vore en fantastisk present till en tandläkarrädd mamma!

 345. Mats Boström skriver:

  Snygg design och hög kvallitét
  OralB har allt i ett och samma paket

 346. Emilia skriver:

  Jag vill att vinst ska ske, utan att böna och be, även om ingen tand är sne, vill jag med en eltandborste se om jag kan göra succé, genom att visa gaddarna och le!

 347. Dennis skriver:

  Hej,

  Jag har alltid haft svårt att välja rätt tandborste. Nu verkar jag ha klickat in på rätt sida där man kan ha en timer hur länge man ska borsta och hur.

  Skulle underlätta riktigt mycket för mig om jag skulle vinna detta pris. Håller alla tummar och tår!!

  Mvh/
  Dennis

 348. Kimmy skriver:

  En eltandborste är vad vår familj behöver
  Rena tänder måste vi ha innan dagen är över
  Stora och små måste borsta sina tänder
  Därför behövs en bra eltandborste oavsett vad som händer

 349. Sofie Karlsson skriver:

  Jag har världens tandläkar skräck och äntligen på 6 år bokat tandläkar tid, så är värd en present 🙂

 350. Ernes Sporta skriver:

  Jag sneglar förstulet på detta fantastiska uppfinning varje gång jag besöker Åhlens. Mina stackars tänder hade verkligen kunnat få sig ett lyft och befria min mun från tandsten och tandlossning.

 351. Eva-Lotta Persson skriver:

  Jag har mycket tandsten och det blöder och ömmar i mitt tandkött varje gång jag gör en undersökning hos tandläkaren. Med denna eltandborste tror jag att besvären skulle bli mycket lindrigare för mig då jag hört att eltandborste är bättre än en manuell borste. Jag fyller år den 22/12 så kanske det kan bli en överraskning för mig då.

 352. Viktoria skriver:

  Efter två år med tandställning tycker jag att mina tänder och allmänna munhälsa är värd en extra bra eltandborste. Så mitt leende kan stråla ännu mer.

 353. malin skriver:

  jag behöver verkligen denna fiffiga tandborste!
  jag borstar för hårt med mer och mer frilagda tandhalsar och hade tyvärr en hel del plack vid senaste tandläkarbesöket – vore toppen om jag kunde få bukt med dessa problem – håller tummarna!

 354. Heléne Andersson skriver:

  Som liten drömde jag om en robot liknande ’Dr Snuggles Mathilda’. Den skulle hjälpa till med tandborstning och städning;) Kanske kan få hjälp med tandborstningen iallafall..?

 355. Linn Skoog skriver:

  Hej! Jag skulle vilja få äran att vinna just för stt jg dels skulle behöva en eltandborste för mina tänder o dels för att det skulle vara sån väldig lyx att få borsta tänderna med en bra och fin tandborste som jag då vet gör gott för mina tänder.

 356. Decibel Sandstedt skriver:

  Jag har fyra kindtänder som är ganska svåra att nå, men med Oral B PRO så borde det väl enkelt gå? Som tonåring hade jag en period när jag var sämre på att ta hand om mina tänder. Jag har aldrig haft hål men emaljen är tunnare och tandköttet känsligare dessa tider. Jag är dessutom så himla nyfiken på tandborstens alla olika lägen, när det kommer till tungrengöring är jag särskilt angelägen!
  Är så trött på beläggning som ger dålig andedräkt… Oral B är vad jag önskar och behöver, en räddare i nöden (och när det kommer till munhälsa) en frisk fläkt framöver. <3

 357. Sara skriver:

  Min sambo är fruktansvärt dålig på att borsta tänderna, han gör det alldeles för snabbt och hårt. Så nu innan bebis kommer vore det perfekt att vinna en sån här så han inte smittar över sina dåliga borstvanor på honom i framtiden!

 358. Karolina Creech skriver:

  Jag ser munnen som en vacker sal, där tänderna är pelare och tandköttet grundkonstruktionen som håller allt uppe. Självklart skall salen putsas, det är ju ändå där orden skall dansas ut igenom i vår samvaro med andra, och samtidigt är det en lastkaj för näringen vi behöver, för att inte tala om ventilationssystemet för att driva hela människoföretaget. Viktigt att hålla rent, därför önskar jag mig en OralB Pro7000.

 359. Liselotte Howard skriver:

  Den överlägset vanligaste frågan jag får om dagarna är ”Mamma, har vi borstat färdigt nu?”.
  En tandborste som tog över mitt jobb? Ja tack!

 360. Torbjörn Leinestrand skriver:

  Er eltandborste vill jag ha
  Jag måste faktiskt vinna
  Min gamla som var jättebra
  Har stulits av min kvinna

 361. Amanda skriver:

  Till tandläkaren jag äntligen tog mig igår,
  inga hål men tandsten och inflammerat tandkött säger hur munnen min mår.
  Tandläkaren insisterade på att eltandborste was the shit,
  men priset på dom matchar inte bankkontot mitt.
  Vinna denna tävlingen hade varit nice, aldrig mer problem med matrester som kött, godis och majs.

  🙂

 362. Anja L skriver:

  Storfamilj som med vita tänder vill le
  några tandtroll hos oss vi inte vill se.
  Morgon och kväll
  har vi använt manuell med massvis av gnäll.
  Nu vill jag bryta vårt gamla beteende –
  och skaffa oss ett vitt friskt leende!

 363. Michaela Söderlund skriver:

  Jag skulle verkligen vilja ha en sådan här smart eltandborste! Min tandläkare klagar alltid på min tandborsting längst bak i munnen och den här fantastiska tandborsten skulle inte bara hjälpa mig med det problemet – mina tänder skulle även få ett ”ansiktslyft” utan dess like! Därför skulle jag bli så glad om jag vann!

 364. Paulina Nordling skriver:

  Jag är en 23-årig student med taskig ekonomi. Innan bodde jag i Västra Götaland och hade då fri tandvård. Numera bor jag i Skåne län pga studier och har således inte råd med att gå till tandläkaren lika regelbundet som innan. För mig är tandvård och tandhygien mycket viktigt men jag har inte haft ekonomisk möjlighet att köpa en el-tandborste och kämpar på dagligen med en manuell. En Oral-B tandborste hade kunnat hjälpa mig att behålla fina tänder och låta mig lägga mer pengar på att besöka tandläkaren då jag slipper utgiften av en tandborste

 365. Amanda skriver:

  Eftersom jag fyller 20 snart och då inte längre får gratis tandvård, känner jag att jag måste ta mer ansvar när det gäller min munhygien. Men det är svårt när man är student och egentligen hade velat lägga pengar på annat. Men detta är en bit på vägen.

 366. jessica skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna gåva till min underbara fästman som lämnat sitt hemland usa för att flytta till mig och hjälpa mig igenom sjukdom. Han gav upp sitt job, sitt hem, lämnade sin familj och sina vänner för att komma till ett land han endast besökt en gång. Då han är arbetslös och jag sjukskriven så finns det inte utrymme för något extra, men då hans leende är nått av det som betyder mest för mig i hela världen… så känns det väldigt lämpligt att kunna skämma bort den mun som tröstar, älskar och kysser bort mina tårar.

 367. Marie skriver:

  Kroppen ska man ta hand om när man ska dras med den livet ut, likväl tänderna. De är nog bland de viktigaste för sköter vi dom noga så håller de sig förhoppningsvis i lika bra skick i 80-års åldern som när man var ung. Är enormt petig med mina tänder, missar inte en tandborstning. Har inte borstat gaddarna med vanlig tandborste på flera år men nu börjar min eltandborste sjunga på sista versen, därför vill jag vinna denna skönhet. Länge leve god tandhälsa!

 368. Paola skriver:

  Hur glad blir man inte när ens barn tycker att man ska skaffa en elektrisk tandborste!! Min son sa häromdagen:
  ”- Mamma, jag vill ta hand om mina tänder och inte få hål eller gå till tandläkaren. Jag vill äta mindre godis och borsta tänderna många gånger varje dag.”
  Denna värsting skulle göra hela familjen inklusive allas våra tänder väldigt glada! Vilken fin julklapp 🙂

 369. Jonathan R. Hobson skriver:

  Med två tonåringar som verkar ha glömt bort att det är viktigt att borsta tänderna, eller om det nu beror på att det tar bort för mycket viktig datortid att göra det, vore det väldigt bra och en fin framtidsinvestering att ha en smidig, välgörande tandborste. Appen lär garanterat locka. Då blir det liksom lite mer ”inne” och greppbart 😉 Och själv behöver jag förebygga så mycket jag kan för att min tandhälsa inte ska bli ännu sämre. Detta vore en VÄLDIGT välkommen vinst.

 370. Carl-Gustaf Junghard skriver:

  Har fått strålbehandling mot cancer i tonsillen, har därför blivit torr i munnen och har sämre skydd mot karies. Tandhygienisten rekommenderar elektrisk tandborstning, vilket jag aldrig hat testat. En bra eltandborste vore perfekt för mig!

 371. Ossian Åström skriver:

  När tandborsten i muggen har blivit spretig, trött och slokig
  lanserar Oral B en innovation som inte är så tokig
  med spjutspetsteknik inom dental hälsa
  kan den oss med ledsna tandborstar frälsa!

 372. Mattias Ivarsson skriver:

  Jag vill vinna denna eftersom jag behöver all hjälp jag kan få med att borsta min dotters tänder!

 373. Annika Nilsson skriver:

  Eltandborste-behovet har brutit ut,
  Snälla Loppi, hjälp mig akut!
  Oral-B PRO 7000 SmartSeries drar som en magnet,
  Oral-B:s är de bästa jag vet!

 374. Adela Hukanovic skriver:

  Det skulle vara en mycket bra julklapp för min familj speciellt för mina barn ( son 4 år och dotter 10 månader ) .

 375. Gerdan R skriver:

  Mot hela världen vill jag le
  med hjälp av tndborsten Oral-B
  jag vill rengöra tänderna perfekt
  få en friskare andedräkt
  vitare tänder utan plack
  sen vill jag bara le och säga tack!

 376. Gerdan R skriver:

  Mot hela världen vill jag le
  med hjälp av tandborsten Oral-B
  jag vill rengöra tänderna perfekt
  få en friskare andedräkt
  vitare tänder utan plack
  sen vill jag bara le och säga tack!

 377. Lisbeth Hansson skriver:

  Som nybliven pensionär blir det allt viktigare att ta hand om sina tänder för att få behålla dom livet ut.

 378. peter skriver:

  Efter att i stort sett ha prenumererat på tandläkarbesök i två år har min tandläkare rått mig att skaffa en eltandborste 🙂

 379. Danne skriver:

  Dålig tandhygien samt lider brist på klöver,
  eltandborste är vad jag behöver!

 380. Mikael Gustafsson skriver:

  Har varit dålig på att besöka tandläkaren under en längre tid, men funderar nu starkt på att ta mig dit. Men innan det skulle mina tänder behöva en tuff behandling så man slipper känna sig som 15 år igen när man får nerslag på att man inte skött sina tänder.

 381. Filip skriver:

  Som student är man inte lika rik som grundaren av IKEA.
  Utan jag får handla det som är på rea.
  Under hösten har jag hunnit fylla tjugo.
  Det betyder att jag tvingas betala när jag besöker min tandläkare Hugo.
  För att inte bli pank gäller det att hålla tänderna hela.
  Eftersom att laga ett hål kostar mer än att resa till Venezuela.
  Men med en ny tandborste från Oral B,
  ska det nog gå you will see.

 382. Lina skriver:

  TANDTROLLEN JAGAR STRESSAD EGENFÖRETAGARE TILL SMÅBARNSMOR
  SOM I FÖRSTA HAND PRIORITERAR TÄNDERNA I MUNNEN PÅ LILLASYSTER OCH STOREBROR
  MUNNEN FÖRFALLER MER FÖR VARJE ÅR SOM GÅR
  HOPPAS JAG LITE HJÄLP MED SKÖTSELN AV GADDARNA FÅR!

 383. Helena skriver:

  Vår tandläkare är en hård en!
  Jag behöver råd för tandvården.
  Med den smarta från Oral-B
  kan borstningen mycket effektivare bli.
  Självkänsla blir enorm
  när ett rent leende tar tandläkaren med storm!

 384. elsa skriver:

  Wow, en eltandborste som kommunicerar genom iPhone! Ett av de två språk som 16-åringen i familjen behärskar till fullo. Nu kommer han att lyssna! 🙂 Kan Oral-B PRO 7000 SmartSeries ge honom bästa munhälsan har han vunnit högsta vinsten! Hela tänder – hela livet, det är han värd!

 385. Hunor T skriver:

  Är hemma och har en underbar tid, är pappaledig och barnen är alltid bredvid. Fick en jobbig bakterie i munnen för fem år sedan, tänk att höra barne säga.. Är du klar redan? Tyvärr så går mycket tid åt att ta hand om mina tänder, otåliga blickar mina barn dom sänder. Så denna tandborste hade varit guld värd, jag och barnen kunde ha mer tid att hitta på en massa och uppleva en helt ny värld.

 386. Håkan Wirgart skriver:

  Svart som synden den är,
  Dock med tänderna allra bästa vänner.
  Den skulle så gärna få ta hand om min emalj,
  Som hittills skett med en manuell batalj.
  Rena och fräscha tänder utan tandläkarbesök så dyra,
  Armen slipper dessutom jobba tills den är fylld av mjölksyra!

 387. annika karlsson skriver:

  Morgon och kväll
  har jag använt manuell.
  Vill bryta mitt gamla beteende
  och skaffa ett vinnande leende!

 388. Mattias Nordh skriver:

  Jag älskar oral-B! Det gjorde tydligen min hund också för ett år sedan då han tuggade sönder den! får lära honom hur man ska använda en oral-B ordentligt 🙂

 389. Jan H skriver:

  Effektivt lyfta och svepa bort plack för ett renare resultat, jämfört med en tandborste!

 390. Camilla skriver:

  Denna får dina tänder att skina,
  vill att detta ska bli mina.

 391. Eva skriver:

  En tandborste som spelar roll och på den tankspridde håller koll.

 392. ms skriver:

  min mun är smutsig

 393. Anna Malin R skriver:

  Högst upp på sambons önskelapp,
  står en Oral-B PRO -hans drömklapp!
  och ni ser, han är en person som sätter pricken över i:et,
  som bara genom sin existens, förgyller livet
  Som gör vardagens småbarnsbestyr,
  till glädjefyllda små familjeäventyr!
  Som stöttar, leker och kommer med visdomsord,
  som berättar hur saker och ting fungerar på vår jord!
  Som alltid har en mysig famn där man kan slappa,
  han är fantastisk, min sambo, theo och lilys pappa!
  Så…nu håller vi tummar och tår,
  att det är just han som denna fantastiska julklapp får!

 394. Jeanette Johansson skriver:

  ren och fräsch i munnen var dag
  visa upp ett vackert leende med fräscha andetag
  mindre plack och karies angrepp
  det går snabbt och är enkelt med ett enda handgrepp

 395. Kristin skriver:

  Vill få fina gaddar,
  min tandläkare har tipsat om en tandborste man laddar!
  Men som föräldraledig har man som bekant liten portmonnä,
  och allt kretsar just nu kring att lära min lille son vad som är muuu och bäää!
  Jag vill inte att Karius och Baktus i mina tänder kan regera,
  Därför hoppas jag vinna tandborsten som kan briljera.
  Nu håller jag tummarna att ni väljer just mig och att jag får en avisering,
  som säger: Grattis Kristin med din fina motivering!

 396. Linda Åkerlund skriver:

  Att vara gottegris.
  får ha sitt dyra pris.
  För ett liv utan sött och gott,
  det har jag aldrig förstått.
  Här borstar jag tänderna för hand,
  och glömmer av det ibland.
  Oral B borstar bättre än både jag och du,
  Därför jag önskar att få gå över till eltandborste NU!

 397. Tanya Färg skriver:

  Jag lider av en kronisk sjukdom i matstrupen vilket leder till att jag får frätskador på tänderna. Det enda och minsta jag kan göra är att använda världens bästa tandborste med den senaste tekniken, därför önskar jag mig Oral-B PRO.

 398. Lena E skriver:

  Det är både roligare och lättare att få kidsen att borsta tänderna med en eltandborste, dessutom gör den ett klart bättre jobb än en handdriven dito. Men att köpa en varsin till hela familjen blir det ett stort hål i plånboken och med risk för att det blir hål på andra ställen också skulle vi bli jätteglada och visa ett stort (hålfritt) smile om vi får dessa i present.

 399. Patrik nilsson skriver:

  En mun som är fräsch är a och o,
  För vad är bättre än en kyss ren och go.

 400. Caroline Gunnarsson skriver:

  Om jag vinner denna fina present,
  tar jag lite pepsodent,
  Så skickar jag Oral-B ett stort TACK,
  när jag nu slipper gå med munnen full av plack.

  [email protected]
  0705331381

 401. Johanna Berg skriver:

  Jag skulle verkligen behöva denna tandborsten just nu. Precis fått börja betala tandläkaren och kass som jag är på att borsta mina tänder ser jag inte fram emot dessa kostnader hos dem. Därför skulle jag verkligen behöva denna tandborsten för att få starka och friska tänder.
  Tack på förhand!

 402. Kimberly Nguyen skriver:

  Har haft min eltandborste ett långt tag och finner det svårt att lägga pengar på en sprillans ny, då de pengarna alltid lyckas hamna någon annanstans. Därför skulle det passa perfekt med att vinna denna tävling!

 403. Evelina Petersson skriver:

  Jag vill vinna för jag är 23 år och har redan gjort 2 st rotfyllningar som jag säkerligen hade kunnat undvika om jag haft Oral B PRO 7000! Vill inte veta hur många fler rotfyllningar jag får göra.

 404. Frida skriver:

  Jag vill vinna denna smarta eltandborste för att borsta tänderna är det tråkigaste jag vet, men med en smart tandborste blir det nog roligare. Jag brukar säga att jag inte orkar gå och lägga mig, då frågar alla att hur kan man inte orka gå och lägga sig. Då förklarar jag att man har ju så mycket man måste göra innan man får sova bl.a. borsta tänderna..

 405. Kjell skriver:

  Hej jag har använt en Philips elboste. Jag har sett på reklamen att den ska vara så bra även min tandsköterska rekommenderade den Så jag skulle gärna vilja vinna den. Kjell

 406. Johanna Palm skriver:

  Jag vill vinna för jag har alltid drömt om en el-tandborste från Oral-B. Och den verkar super bra och svart är min favorit färg också! Om jag vann skulle jag bli så glad så att jag dog! Jag skulle inte kunna finna min lycka.// Oral-B älskaren.

 407. Malin wieslander skriver:

  för att jag aldrig skulle ha råd att gå och köpa en själv. Min tandläkare tjatar alltid om eltandborste 🙂

 408. Leila skriver:

  ?? hej!
  Fantastiskt tajmad tävling! Efter två graviditeter är det dags att visa kroppen lite kärlek! Har mått illa som fanken under graviditeterna och dragit mig för att ta mig till tandläkarn och ge mina tänder lite extra kärlek. Snarare har jag behövt snacksa ofta och tänderna har lidit ? Nu är det self love som gäller och tandhälsan är en stor del av det ?

Visa kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.