Tips på trendiga och praktiska bärsjalar

Det är viktigt att vara nära sitt barn under de första månaderna för att det kan bidra till anknytningen mellan förälder och barn.  Flera varianter på bärsjalar behöver du knyta själv, vilket gör att många inte använder produkten. I denna artikel fördjupar vi oss i trendiga bärsjalar som du inte behöver knyta själv. 

Denna artikel innehåller annonslänkar

Varför är bärsjalar bra?

Många tycker att bärsjalar är mysiga och praktiska, men det finns även många fördelar med att använda bärsjal. En viktigt fördel är att du hamnar hud mot hud och hjärta mot hjärta med bebisen, vilket kommer stärka ert band och hjälpa både dig som förälder och barn att må bättre. Bärsjalen bjuder in till många mysiga stunder med bebisen. 

Förutom alla mysiga stunder så är det även praktiskt med bärsjal. Både dina händer blir fria, så du kan fortsätta med din vardag eller mysa i soffa samtidigt som du får närhet med din nyfödda. 

Vilka fördelar finns det med en färdigknuten bärsjal?

Många föräldrar väljer att inte använda bärsjal för att de känner sig osäkra hur man ska hantera 5 meter tyg. Detta trots alla fördelar som en bärsjal ger. En färdigknuten sjal tar bort osäkerheten när du blir förälder och det blir enklare att komma in i din nya roll. Samtidigt får du massor av mysiga stunder med ditt barn. En färdigknuten är alltså det smidigaste och enklaste alternativet för dig som vill vara nära ditt barn men ändå kunna fortsätta göra saker som du tycker om.

Najell Wrap – färdigknutna bärsjalar

Vi har tittat lite närmare på Najells bärsjalar som kommer färdigknutna vilket gör livet mycket enklare för dig som förälder. Najell Wrap kan du använda från dag ett och är perfekt för att ha ditt barn nära den första tiden. Den tas på som en tröja och är även lätt att amma i samt ergonomisk för både dig och ditt barn. Nedan hittar du våra favoriter från Najell Wrap.

Zebra bärsjal

Zebra Brown hittar du HÄR

Bärsjal Najell

Limone Yellow hittar du HÄR

Najell bärsjalar

Biscotti Cream hittar du HÄR

Bärsjalar

Eucalyptus Navy Blue hittar du HÄR

Artikelbild: Najell

Läs även: Därför ska du använda gravidkudde