Prettypegs & Mrs Mighetto lanserar barnmöbelkollektion

Nu lanserar Prettypegs & Mrs Mighetto en barnmöbelkollektion, Pretty&Mighetto. Med unik design och smarta funktioner vill de göra barnrummet både mer funktionellt och mer lekfullt. Svenska Prettypegs designar utbytbara möbelben och Mrs Mighetto gör några av Sveriges mest populära akvarellprint.

Tillsammans utgör de den nya generationens svenska designföretag som på kort tid lyckats slå igenom internationellt och idag säljer sina produkter i över 60 länder.

Första delen av kollektionen består av produkten ”Pretty&Mighetto Bed Panels” som är sänggavlar och dito sidor enkla att fästa i exempelvis IKEA’s resårbottnar och håller barnet tryggt på plats i sängen. Motivet är Mrs Mighettos klassiska karaktärer placerade på en kuliss med attribut ur fantasin. Pretty&Mighetto Bed Panels säljs enskilt men går även att koppla ihop till ett helt sängkit för en trygg, dekorativ och mysig sovplats.

– Eftersom det handlar om barnrum ville vi inte bara ha en smart och säker funktion som håller barnet på plats i sängen under natten, utan också uppmuntra till fantasi och lek. Därur föddes idén om ett samarbete med Mrs Mighetto med sina vackert mystiska motiv, säger Jana Cagin, grundare till Prettypegs.

– Det här är en produkt som jag själv har saknat på marknaden, säger grundare Malin Mighetto, som själv har byggt en egen sidogavel.

– Våra barn spenderar så mycket tid i sängen, där försiggår massa annat än bara sömn. Lek, lässtund, mys och bus och nu har de nästan kojan som de alltid drömt om, säger Anna Sylvan, som utgör den andra halvan av Mrs Mighetto.

Pris: 1350 SEK / gavel. Försäljningsställe: www.prettypegs.com from slutet av augusti.Nästa del i bed panels-kollektionen lanseras under hösten!

Prettypegs erbjuder utbytbara möbelben och andra smarta möbeltillbehör som ger möjlighet att personfiera och sätta sin egen unika prägel på sin soffa, säng, bord eller förvaringsmöbel. Prettypegs går också att köpa genom LOPPIshopping. Då får du dessutom pengar tillbaka på ditt köp.