Nu kan du söka till Hela Sverige bakar 2023

Hur du ansöker till hela sverige bakar 2023

Älskar du att baka och tycker du själv att du är ganska bra på det? Varför inte sätta dina kunskaper på prov och skicka in en ansökan till Hela Sverige bakar 2023? Kanske är det du som står som ensam vinnare och får ge ut en alldeles egen bakbok?

Hur ansöker man till Hela Sverige bakar?

I Hela Sverige bakar får man uppgifter att baka olika bröd, kakor, bakelser genom ett tema eller speciella instruktioner. För den som sett programmet vet att varje tävling startas med de välkända orden ”Varsågoda, börja baka” som programledarna Tina Nordström och Johan Östling brukar ropa.

  • Inspelningstiden är 3 veckor.
  • Du kan ansöka nu direkt fram till den 15 mars 2023.
  • Du ansöker genom att trycka på följande länk: Hela Sverige bakar 2023.

Vad vinner man om man står sist kvar i Hela Sverige bakar 2023?

Vi kan inte veta exakt vad man vinner det här året, det vi vet är att förra årets vinnare, Sophie Dahlbäck, fick ge ut en alldeles egen bakbok. Sophie har berättat för folkofolk.se att det var en fin sammanhållning i gruppen och att det var en av de stora behållningarna med att ha tackat ja till programmet samt att få baka tillsammans med likasinnade baknördar. Ett bakbokskontrakt är standardpriset i programmet och troligtvis är det en utgivning med Bonnier Fakta som är priset även 2023.

Vilka är programledare i Hela Sverige bakar?

Som vanligt är det Tina Nordström och Johan Östling som underhåller tillsammans med juryn som består av mästerbagaren Johan Sörberg och konditorn Elisabeth Johansson.

Artikelbild: Tv4.se