”MalinsRoom” – LOPPI:s nya toppbloggare inspirerar med barnmode!

MalinsRoom ny toppbloggare på LOPPI.se

Vårt senaste tillskott i LOPPIfamiljen är Malin Svensson som driver sin blogg ”MalinsRoom” där hon framförallt ger härlig inspiration om barnmode och barnrumsinredning men även skriver om livet i allmänhet som småbarnsförälder.

Malin berättar att det verkligen är full fart i hennes liv just nu! Barnen växer så det knakar och var dag slås hon över att de lärt sig något nytt. Familjen har även börjat renovera sitt hus…

Om Malin bakom ”MalinsRoom”

Namn: Malin Svensson.
Ålder: 33 år.
Bor: På Österlen i Skåne.
Familj: Sambo med Martin, Lennon 5,5 år och Linné 1,5 år.
Gör om dagarna: Arbetar som lärare i en förberedelseklass för nyanlända elever.

Hej Malin, välkommen som ny toppbloggare på LOPPI! Hur känns det? 

– Hej, och tack! Det känns väldigt spännande! Och nytt. Jag är van vid att vara ensam på min blogg, och nu har jag blivit med bloggfamilj – vilket känns fantastiskt!

Vi på LOPPI föll för din blogg MalinsRoom som till stor del handlar om barnmode! Vill du presentera dig själv för alla nya läsare och berätta vad de kommer att få läsa om i din blogg? 

– På min blogg kombinerar jag kort och gott allt jag gillar. Det är barnmode, barnrumsinredning och lite tips blandat med vardagsglimtar från livet som småbarnsförälder. Miljö och genus & jämställdhet är områden som är viktiga för mig som person, mamma, lärare och medmänniska och något jag tänker mycket på.

Hur länge har du bloggat? Och när började bloggen bli nischad? 

– Jag började blogga privat när jag blev gravid med Lennon. Då var det bara för vår närmsta familj, men när sajten som bloggen låg på lades ner så valde jag att starta en offentlig blogg. Även den var egentligen för familjen men av någon anledning så utvecklades den. När jag blev gravid med Linné så kändes det lite konstigt att blogga på ”LennonsRoom” så när Linné föddes startade jag upp ”MalinsRoom”.

Jag har alltid varit svag för barnkläder och barnrumsinredning så jag skulle nog påstå att jag alltid har haft den nischen men att den utvecklats till att bli mer riktad mot exempelvis svensk design och miljömedvetenhet.

Du har nästan 7000 följare på Instagram @malinsroom, vad tror du har gjort att så många valt att följa dig?

– Det är en intressant fråga som jag faktiskt funderat på en hel del själv… Men jag gissar på blandningen av familjebilder, vardagsliv, tips och inspo.

Vilka är dina favoritbloggar och instagramkonton?

– Bloggar: underbaraclaras.com och oprofessionell.se

Instagramkonton: @mesalouettes, @emsloo och @anness.se

Vad händer just nu i ditt liv och i bloggen?

– I mitt liv just nu är det verkligen full fart! Barnen växer så det knakar och var dag slås jag över att de kan något nytt vilket får mig att tänka på om någon bara kan ”stoppa tiden!”. Vi har även börjat renovera vårt hus, så det kan väl tänkas att det kommer några blogginlägg om det.  Jag tänker även att jag ska försöka att utveckla min kategori med ”Mini Room Tours”, och igår fick jag faktiskt bilder på ett helt fantastiskt barnrum som jag snart ska visa upp. Sen känns det ju ganska så stort, kul och trevligt att bli en i LOPPIgänget… Jag känner mig redo för nya äventyr!

Spana in Malins blogg här på LOPPI: blogg.loppi.se/malinsroom