Linn Andersson väntar sitt andra barn: “Det känns så kul!”

Vilka underbara nyheter såhär mitt i juletider! Vimedbarns toppbloggare Linn Andersson har nyligen avslöjat att hon är gravid igen.

Den fantastiska nyheten avslöjade Linn själv på sitt Instagramkonto och på sin blogg. I bloggen skriver Linn att hon är någonstans mellan vecka 10 och 12. Att hon valt att berätta om graviditeten i ett tidigt skede är för att hon har mått och mår fortfarande väldigt dåligt.

– Det är hemskt just nu då jag lider av ett extremt gravidillamående. Jag kräks flera gånger om dagen och känner inte att jag är en bra mamma för min dotter. Jag vill åka och bada, dra till lekland och så vidare, men har ingen ork. Är sängliggandes och känner mig så tråkig mot min dotter Tindra. Men jag försöker tänka att jag kommer ge henne det finaste hon kan få, ett syskon, säger Linn.

Så berättade Linn för sin pojkvän att hon var gravid

Linns tvååriga dotter Tindra, som hon har från ett tidigare förhållande, ska alltså bli storasyster. Hon själv blir tvåbarnsmamma och hennes pojkvän Gabriel blir pappa för första gången – något som han verkligen längtat efter. Linn berättar om när hon skulle berätta för Gabriel att de ska få en bebis.

– Under dagen, när han var på jobbet, gick jag ner på stan och köpte en kartong, en liten body, små byxor och en mössa som jag sedan la i kartongen. Jag la också ner ett graviditetstest (jag gjorde totalt sju stycken eftersom jag trodde jag inbillade mig att jag var gravid) där det stod “Gravid”.  När Gabriel kom hem blev han jätteglad för att få ett paket, men när han öppnade stirrade han på mig och sa: “Omg, ska jag bli pappa? Linn jag älskar dig!” – så himla fint! Han ville detta ännu mer än mig så han blev så lycklig.

Nästa år blir de fyra!

Hur känns det för dig att bli tvåbarnsmamma? 

– Jag känner mig typ gammal på något sätt, haha. Det känns så himla kul! Har velat detta så mycket! Att min underbara dotter ska bli storasyster är helt ofattbart. Hon är min lilla bebis fast hon är två år. Längtar massor!

Vad tror du blir den största utmaningen med att ha två barn?

– Att ge dem lika mycket tid! Ett spädbarn kräver tid på ett helt annat sätt än en tvååring (hon kommer vara nästan tre när barnet kommer). Eftersom Tindra bara får 50 procent av min tid, då vi har henne varannan vecka, och bebis i magen kommer få 100 procent, så kommer jag vilja ge henne allt när hon är hos mig. Tror det är det som kommer bli den största utmaningen – att räcka till som mamma och ge barnen lika mycket i största möjliga mån.

Stort grattis Linn, Gabriel och Tindra önskar vi på LOPPI och Vimedbarn!

Foto: tiingelinn@instagram