Laila Högfeldt ny bloggare på LOPPI!

Laila Högfeldt är ny bloggare hos LOPPI!

Med snart 32 tusen följare på Instagram och en uppskattad självförtroendeskola på bloggen boostar hon ett imponerande mammagäng varje dag. Nu flyttar Laila Högfeldt sin blogg till LOPPI.se!

Välkommen Laila! För dig som inte känner till dig och din blogg sen innan – kan du berätta kort om vem du är?

– Stort tack! Jag heter Laila Högfeldt, är 27 år och är gift med mannen i mitt liv, Niclas. Tillsammans har vi två barn, William som är sex år och Philip som är åtta månader. Just nu är jag mammaledig, men jobbar annars som revisor här i Borås. Jag är en pratglad, positiv tjej som är full med energi. Jag är väldigt driven, är ständigt i farten och har en väldigt kreativt tänkande.

Vad kommer vi läsare få hänga med på i bloggen nu i höst?

– I bloggen kommer ni att få följa med i min vardag och allt som hör till. Allt från massa ytligheter som skönhetstips, shoppingtips, heminredning, mat och träning. Men också djupare inlägg som tankar om livet. Jag älskar dock allt som har med hälsa och skönhet att göra, så det är någonting som ofta dyker upp på bloggen.

Du har ett väldigt framgångsrikt instagramkonto! Vad tror du gör att så många inspireras att följa dig där?

– Åh, tack! Det känns så kul att så många vill följa mig. Jag hoppas att de som följer mig inspireras av mig som person och gillar mina bilder.

Läs också: 5 ljuvliga frukosttips att testa i helgen

Laila Högfeldt vill inspirera med blåde blogg och instagram

I din blogg skriver du en hel del om självförtroende under din kategori ”Självförtroendeskolan”. Har du alltid haft bra självförtroende?

– Jag har faktiskt inte alltid haft det. Därför vet jag hur viktigt det är med ett bra självförtroende och en bra självkänsla. Tanken med ”självförtroendeskolan” är att hjälpa och stärka andra som inte har så bra självförtroende, men också för de som redan har ett bra självförtroende att få en liten boost genom en påminnelse. Alla behöver det ibland.

Vilket är ditt främsta tips för att boosta självförtroendet?

– Jag tycker att det är viktigt att våga följa sin inre röst och inte låta sig påverkas av andra. Våga vara egen och fullfölj din dröm oavsett vad andra tycker. Ibland tänker jag på så många gånger som jag ”vetat” vad som egentligen är rätt eller fel, men istället gjort så som jag förväntas göra eller för att någon annan sagt att det är rätt eller fel. Jag har börjat inse att jag har fler svar än vad jag tror.

Och vad kan vi föräldrar göra för att våra barn ska få gott självförtroende?

– Jag tycker att det är viktigt att prata mycket med sina barn och bekräfta dem. Men även att man har ett öppet sinne och låter barnen tänka fritt. Ett exempel på det är att låta barnen testa sina egna idéer även om jag som förälder inte förstått syftet eller tanken bakom idén.

Lailas blogg hittar du här!

Läs också

  1. Isabella Löwengrip: "Vi siktar på att ligga en gång i månaden"
  2. Veckans matsedel - 5 smarriga middagstips!