Josefin Lustig – LOPPI:s nya toppbloggare inom mode!

Josefin Lustig

Josefin Lustig är vårt senaste tillskott i LOPPIfamiljen. Hon bor i Glasgow och är gift med fotbollsspelaren Mikael Lustig. På bloggen skriver hon om sitt liv i Skottland och om mode. Läs intervjun med Josefin och kika in på hennes nya blogg här på LOPPI!

Enligt Josefin är livet som fotbollsfru spännande, händelserikt men kan även vara ensamt och tråkigt emellanåt. Hon har nyligen startat ett eget klädmärke för mamma och barn.

Om Josefin

Namn: Josefin Lustig.
Ålder: 26 år.
Bor: Glasgow.
Familj: Gift med Mikael. 2 döttrar, Lucia och Lexie. En liten hund på 10 år.
Gör om dagarna: Jobbar med mitt klädmärke, tar hand om barnen och bloggar.

Hej Josefin, välkommen till LOPPI! Berätta lite om dig själv för de som inte vet vem du är redan!

– Tack! Ska bli så kul att få blogga hos er.

Vad handlar din blogg om?
– Den handlar om mig och min familj, allt som händer i vardagen. Dessutom skriver jag mycket om mitt nya företag som jag startade för 5 månader sedan. Så det blir en blandning av familj och mode. Mode för både små och stora!
Hur länge har du bloggat?

– Jag har nog bloggat i ungefär 6 år.

Hur har din blogg utvecklats med tiden?

– Den har så klart utvecklats med mig, det har hänt mycket under tiden. Jag har flyttat, bott i Norge och nu Scotland, vart gravid 2 gånger, gift mig. Och sen allt annat där emellan. Den har växt och blivit större och större, har bytt blogg ett par gånger på vägen.

Du är gift och har barn tillsammans med Mikael Lustig, hur skulle du beskriva livet som ”fotbollsfru”?

– Livet som fotbollsfru är spännande, händelserikt, ensamt, tråkigt… Ja lite av allt egentligen. Det är så klart kul att få flytta runt och se världen. Testa på att bo i ett annat land, man lär sig otroligt mycket av det. Jag har växt enormt sen jag flyttade från Sverige. Till och från är det väldigt ensamt dock, mannen är borta mycket. Sover på hotell, spelar matcher och så. Man får göra mycket ensam, speciellt när det kommer till barnen. Alla tror att det är väldigt glammigt, men det är långt ifrån så glammigt som folk tror. Men vi är lyckligt lottade! Jag är väldigt öppen och ärlig i min blogg så ni får se sanningen om ni läser min blogg.

Men du är ju inte bara fotbollsfru utan driver eget företag och har ett eget klädmärke – berätta, hur kommer det sig att du började med det?

– Sen jag fick barn för 4 år sen så har jag älskat barnkläder. Men tyckt att det saknas kläder i min egen smak när det kommer till barn. En dag så bestämde jag mig bara för att köra. Jag vet inte riktigt hur det gick till egentligen, det bara gick av farten. Min kreativa sida tog över och plötsligt så designar jag matchande kläder för mamma och barn. Så kul! Men samtidigt en väldigt stor utmaning då allt är så nytt och jag lär mig saker hela tiden. Jag försöker få ihop tiden att ta hand om barnen och sköta allt med företaget ensam samtidigt. Det var väldigt mycket i början men nu har det börjat lugna ned sig lite när man fått ordning på det mesta.

Har du några tips till andra som också vill satsa och gå sin egen väg?

– Bestäm dig och kör. Misstag kommer man att göra, men man lär sig av dom. Man får försöka tänka positivt och att allt löser sig. Man måste våga för att vinna! Jag testar hellre än att ångra att jag inte gjort det. Sen så får det bära eller brista.

Vad händer härnäst hos dig?

– Jag tänkte satsa lite extra tid på bloggen nu. Den har kommit lite i andra hand efter att jag startade eget. Jag jobbar med företaget och försöker jobba upp det så mycket som jag bara kan. Tids nog designa fler plagg och fortsätta få det att växa. Allt detta samtidigt som jag hänger med mina barn så klart.

Spana in Josefins blogg här på LOPPI: blogg.loppi.se/josefinlustig/

Josefin Lustig