Fira jul tillsammans med familjen Graaf

Hanna och Magdalena Graaf

Att sitta ensam på julafton är en verklighet för många, år ut och år in. Det här året känner sig säkerligen allt fler ensamma inför jul. Men för den som vill så står systrarna Graafs dörr öppen – digitalt!

I ett inlägg på sin blogg skriver Magdalena Graaf i mitten av november att de bjuder in till julfirande digitalt och att alla är välkomna. “I år är VÅR familj DIN familj” skriver hon på bloggen och i en inbjudan som ligger i samma inlägg skriver hon så här:

FIRA JUL MED GRAAF’s – ALLA ÄR VÄLKOMNA

Vi kommer livesända vårat julfirande på en youtubekanal som kommer lanseras snart. Vi kommer bjuda på bloopers, julstök, skrik, ex-män, matlagning, julevangelium, presentöppning. Jultomte, gitarr/sång/musik. Lance kanske uppträder lite med några hemliga låtar, Sällskapsspel, gnabb, skvaller. MEN framförallt mycket, mycket kärlek…”

De lovar också att livesända på Instagram där man som julfirande deltagare får chansen att interagera med familjen och ställa frågor. Magdalena berättar också att de kommer att dela ut julklappar och uppmanar till att skriva önskelista till henne så hon kan kontakta företag för julklappssponsring!

Läs också:
Årets julklapp 2020
Julklappstips till barnen 2020
Julklappstips till den gravida

Foto: Privat/Magdalena Graaf