DRÖMPEPP 2018 – del 1!

Skrota gamla löften om att gå ner i vikt, sluta röka eller bli mer ekonomisk. Vi har istället frågat fem av våra toppinfluencers vad deras drömmar är för året som ligger framför oss. Vem vill vattna där hon står och vem vill lägga tid på sin personliga utveckling? Och vem ska sälja av allt som tar energi hemma?

”Jag hoppas och tror på ett stabilare och lugnare 2018 än 2017”

Jag vill vara lycklig, tillfreds med mig själv och min situation och helt enkelt nöjd med tillvaron. Jag hoppas och tror på ett stabilare och lugnare 2018 än 2017. Jag har sett att det är många som har haft en stormigt år och att fler tycker att det är skönt att lägga det året bakom sig. Läs mer om Jessica Lagergrens drömmar och mål för 2018 här ››

Jessica-Filippa
Jessica Lagergren och Filippa Rådin

”Vattna där jag står”

Det är hög tid att ta fram vattenkannan och vattna där jag står. Mitt mål 2018 är  tillsammans med Anja prata mer, få tärningen i snabbare rullning, kanske snacka med någon. Inte för att vi har det åt helvete utan just för att vi aldrig ska hamna i återvändsgränden. Läs hela Filippa Rådins inlägg om drömmar och mål för 2018 ››

claudia
Claudia Galli Concha 

”Sälja av allt vi har hemma som bara tar energi”

Sätta mig in mer i min egen ekonomi. Kolla över om jag har rätt bank och hur jag sparar. Jag vill investera i en fastighet. Vad och var vet jag inte än men det ska undersökas. Jag vill dubbla Pocci Poccis omsättning. Jag vill att familjen gör en till sån här långresa i år, vart vet jag inte men Barcelona, Chile eller Los Angeles igen står högt på listan. Jag vill åka till Amsterdam (jag har aldrig varit där). Läsa en bok i månaden. Sälja av allt vi har hemma som bara tar energi. Läs alla Claudia Galli Conchas drömmar och mål för 2018 ››

”Fortsätta med KBT”

Jag har gått i KBT hela hösten men har valt att fortsätta. Jag känner mig långt ifrån klar. Blir man någonsin det? Jag ska gå en gång i månaden fram till sommaren, sen ska jag göra en utvärdering och se om jag ska fortsätta eller ta en paus. Det har varit en lyx att få lägga en timme i veckan på min personliga utveckling. Lägga tid och energi på att få analysera och få verktyg att jobba med. Jag är även nöjd över att jag och S kan gå i familjerådgivning, för barnens skull. Och för vår framtida relations skull. Hur sviken jag än är kommer jag aldrig prata illa om honom framför barnen.  Läs om fler av Angelica Lagergrens drömmar och mål för 2018 ››

Angelica-Amanda
Angelica Lagergren och Amanda Panahi

”År 2018 blir hälsans år!”

Några konkreta mål blir att deala med mitt sockerberoende, skära ner på dåligt fett och kött. Min stackars IBS-mage skriker efter lite kärlek. För mig är inte rawfood vägen, i alla fall inte i början, då hade mina tarmar sagt hejdå. Egentligen handlar det om att äta en bra varierad kost med fokus på närodlat och ekologiskt. Läs hela Amanda Panahis inlägg om drömmar och mål för 2018 ››