Claudia Galli Concha om Skilda världar: ”Klart det var romanser”

Claudia Galli Concha om Skilda världar: "Klart det var romanser"

När LOPPIs toppbloggare Claudia Galli Concha fick rollen som Frida Lindberg i Skilda världar förändrades hennes liv. Nu har hon delat med sig av hennes erfarenheter av inspelningarna i bloggen!

Det har snart gått tio år sen Skilda världar av tv-serien på allas läppar. Såpoperan sågs av närmre 1,5 miljoner personer, och att få en roll i en så stor produktion kom att förändra den då nyblivna studenten Claudia Galli Conchas liv.

– Att bli igenkänd var lite av en chock… Jag minns tydligt när det hände. Jag hade synts i rutan i cirka en månad och jag var på tunnelbanan och det klev på en skolklass, typ högstadiet, plötsligt ser jag att dom börjar viska, det sprider sig i gruppen och plötsligt står hela klassen och viskar och tittar på mig, skriver Claudia i bloggen.

”Klart det var romanser mellan skådespelare i Skilda världar”

I två blogginlägg har hon skrivit hela historien om hur hon fick rollen som Frida Lindberg (vi älskar tajmingen när hon fick samtalet från rollsättaren!), vad hon tjänade på att spela in avsnitten och om det pågick några romanser under inspelningarna.

Läs också: ”Claudia Galli Concha är gravid igen!”

– Klart att det var romanser, framförallt mellan skådespelare… Men det är preskriberat nu, haha. Men det jag kan säga är att jag höll mig ganska lugn, avslöjar Claudia i bloggen.

Idag lever Claudia Galli Concha med sin man Manuel och dottern Chloe i Malmö, och väntar tillökning med ytterligare en liten tjej i november. Skådespelarkarriären, som fick sitt startskott i och med Skilda världar, har bara fortsätt och idag har hon fått lära sig hantera att hon blir igenkänd på stan för sina olika insatser i film och tv. Claudia bloggar dagligen om sitt liv som skådespelerska, mamma och snart även barnklädesdesigner i bloggen här!

Här hittar du Claudias första inlägg om historien bakom Skilda världar.

Här hittar Claudias andra inlägg om historien bakom Skilda världar.

Här hittar du även inlägget där Claudia Galli har svarat på läsarnas frågor om inspelningen av Skilda världar.

Läs också

  1. Claudia Galli Conchas nya filmprojekt - här premiärvisas trailern!
  2. Claudia Galli Concha är gravid igen!
  3. Isabella Löwengrip: "Vi siktar på att ligga en gång i månaden"