Bad och camping: Bäst camping med pool i Sverige

barn är på camping vid en pool

Letar du efter en camping med pool i Sverige så har du kommit rätt! När man besöker en camping med barn så finns det några saker som kan vara bra att fokusera lite extra på. En stor lekplats är förstås en fördel, och likaså en pool för barnen att svalka sig och leka i. Därtill kan till exempel lekrum, spelhall och barnklubb vara stora fördelar som gör att man knappt ens behöver lämna campingen. För många är det dock poolen som är viktigast, och här hittar du riktigt bra campingar med pool.

Leksand strand och camping

Många vill besöka sommarland under sommaren, och då kan Leksand vara ett bra val eftersom även deras camping är något utöver det vanliga. Campingen är nästan som ett litet sommarland – med pool, vattenrutschkana, fin lekplats, hoppkudde, lekrum, spelhall och restaurang. Här kommer hela familjen kunna roa sig länge.

Läs mer om Leksand camping här.

Sommarvik, Årjäng

Om det är poolen som är viktigast, då bör man absolut överväga Sommarvik. Poolområdet har tre olika pooler med fantastisk utsikt över sjön, bland annat en rolig barnpool för de minsta. Intill poolen finns poolbar och restaurang, samt butik. Utöver ett fantastiskt poolområde erbjuder Sommarvik även flera fina lekplatser, barnklubb, äventyrsminigolf, hoppkudde och många andra roliga aktiviteter.

Läs mer om Sommarvik här. 

Gustavsvik, Örebro

Även Gustavsvik är en fantastisk camping som erbjuder allt man behöver för barnen och mer därtill – stor lekplats, hoppborgar, lekrum, trampbilar och förstås ett utomhusbad. Ett stenkast från campingen ligger nämligen äventyrsbadet och det tillhörande utomhusbadet, och utomhusbadet ingår när man bor på campingen. Detta fina utomhusbad består av en fin barnpool, vanlig pool och vattenrutschkana.

Läs mer om Gustavsvik här.

Daftö Resort

Om ni vill att sommaren ska bli ett riktigt äventyr så kan Daftö Resort vara rätt val. Nöjesparken Daftöland kommer med stor sannolikhet att roa barnen länge, men även den femstjärniga campingen kommer hålla er sysselsatta. Här finns lekplats, restauranger och – såklart – poolområde. Här finns flera pooler, piratskepp, utkikstorn, vattenfall, vattenrutschkana och vattenkanoner.

Läs mer om Daftöland här. 

Orsa camping

Även Orsa är ett bra val för den som vill besöka en rolig familjecamping. Här finns bland annat flera spelhallar, bowling, stor lekplats, hoppkuddar och mycket annat roligt. Det fina poolområdet består av flera pooler, en fin barnpool, ett piratskepp och såklart spännande vattenrutschkanor för den som vågar.

Läs mer om Orsa Camping här.