4 recept på paj till kräftskivan

Slutet av augusti innebär kräftskiva för många, och förutom skaldjuren finns det många smarriga tillbehör att duka fram. En god paj mättar många – och nu bjuder LOPPIs toppbloggare Linnéa Seidel på fyra oemotståndliga recept.

Vankas det kräftskiva i helgen eller någon gång i augusti? Är du inte sugen på den klassiska pajen med västerbottenost finns det flera goda alternativ. Linnéa Seidel bjuder såklart på bästa receptet på västerbottenspaj, men också tre andra varianter som gör sig fint på kräftskivan. Du hittar dem här!

Västerbottenspaj

”Så gott, och fungerar alltid!”

Paj med kräftstjärtar och fetaost

”En av mina absoluta favoriter när det kommer till matpaj!”

Kantarellpaj

”Nu är ju den härliga kantarelltiden här och det är ju så himla gott att ha dom i paj!”

En härlig höstpaj

”Fylld med zucchini, svamp, tomat och lök. Superdupergod till kräftor!”

Att få bort doften av kräftor från händerna är inte det lättaste, men det finns några husmorsknep som många säger ska funka. Se tipset i videon!

/
/
/
Paj
/
/
/
stats