Pappa med sina barn.
Tips på aktiviteter till fars dag. - Foto: Unsplash.com

Hur firar man fars dag? Tips på saker att göra!

Fars dag firande ska vara roligt och självklart sätta pappa i fokus. Här kommer roliga tips på fars dag-aktiviteter.


10 November 2024 är det fars dag och det bästa man kan ge sin pappa är troligtvis tid för familjen att vara tillsammans. Vi tipsar på aktiviteter som där hela familjen kan umgås, och som ger fin kvalitetstid med pappa. 

Gör en riktig lyxig fars dag frukost 

Låt dagen börja på bästa sätt genom en pangfrukost med pannkakor, ägg, Smoothie, melon och andra goda frukter. Varför inte passa på att ge kaffet i en "världens bästa pappa" kopp. 

Bjud ut din pappa på lunch 

Gå till en restaurang där ni inte varit förut. Det man helst vill ha som pappa är tid med sin familj. En lunch där hela familjen skrattar och umgås är troligtvis drömmen. 

Åk gokart hela familjen 

Gillar pappa fart? Varför inte åka gocart allihop, definitivt en upplevelse som ni kommer minnas! (OBS man måste inte låta pappa vinna fast det är hans dag) 

Bowla somen kul aktivitet på fars dag 

Bowling är ett annat sätt för familjen att umgås på ett härligt avslappnat sätt. Varför inte testa discobowling där ni alla har vita t-shirts för att synas ordentligt! (ännu roligare om hela familjen har en T-shirt med pappas namn / ett citat han sagt eller liknande) 

Ge din pappa ett fint kort 

Visa uppskattning genom ett fin text till pappa, här har du tips vad du kan skriva i fars dag kortet

Gå på dryckes- eller matprovning  

Idag finns massor av provningar som man kan gå på. Vare sig din pappa gillar choklad, ost, vin, öl eller whiskey så finns det provningar att boka in. 

Familjefotografering

Det är inte lika vanligt idag att man tar professionella bilder på hela familjen, men just därför är det ännu mer speciellt att göra det. Blir en fin tavla på väggen. 

Laserdome 

En rolig aktivitet på fars dag kan vara laserdome. Beroende på hur stor familjen är kan ni dela upp er i teams och utse ett fint pris till vinnande laget.

Spela padel tillsammans 

En sak som man kan göra på fars dag är att man kan spela padel ihop. Padel är en skonsam sport som passar dem flesta åldrar. 

stats