Vinn spa-dag från Live it & 1000 kr hos Smartphoto

Tävling - vinn framkallning hos smartphoto och spa-dag med Live it

På sommaren är det roligare än någonsin att leka fotograf! Tycker du om att fota? Nu har du chansen att tävla med din bästa barnsommarbild och vinna framkallning till ett värde av 1000 kr hos smartphoto.se och en klassisk spa-dag för två från Liveit.se. Njut av sommaren till max!

Spadag klassisk för två från Live it

En dag full av njutning! Upplevelsen Spadag klassisk för två personer från upplevelseföretaget Live it, värde 1090kr, låter er komma ner i varv i en fantastisk och avkopplande miljö. Upplevelsen inkluderar inträde till en lyxig spaanläggning och lunch. Ta med badkläderna och slappna av i spa-anläggningen med ett härligt bad, svettas en stund i bastun och avnjut sedan en välsmakande lunch tillsammans med någon du tycker om.

Unikt erbjudande – få 50% på alla fotoböcker

Härligt ljus, vackra miljöer – och så kanske lite semester på det. Under sommaren är förutsättningarna för att få till fina bilder till familjens album bättre än någonsin! Men det finns mer saker du kan göra med dina bilder än att bara framkalla dem och klistra in dem i ett fotoalbum. Hos smartphoto erbjuds tjänster bland annat för att göra snygga fotokort, kreativa fotoböcker, personliga mobilskal och mycket mer.

Missa inte att ta del av smartphotos unika erbjudande endast för LOPPIs besökare som ger hela 50% på alla fotoböcker. Uppge kod LOPPI2017 i kassan. Erbjudandet gäller en gång per person och är giltigt t.o.m 2017.09.30.

 

Såhär tävlar du – 2 vinstchanser

Tävlingen publiceras i två omgångar och vinnarna dras enligt nedan. Du har därför två vinstchanser, så var med och tävla!

Ta din bästa barnsommarbild och ladda upp den i ditt instagramflöde. Använd hashtagen #loppisommarbarn samt tagga @smartphotose och @liveitse i bilden och se till att ditt konto är öppet under tävlingsperioden så att vi kan se ditt tävlingsbidrag. En vinnare får 1000 kronor i presentkort hos smartphoto + fri frakt och en klassisk spa-dag för två från Liveit.se. 2-5:e pris är 500kr hos smartphoto.

Tävling 1: vecka 29-30
Tävling 2: vecka 32-33

De somrigaste bilderna vinner. Vinnarna publiceras på vår Instagram, LOPPIsverige, 1/8 samt 22/8. Lycka till!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen publiceras i samarbete med smartphoto och Live it.