Vinn ett boende i Köpenhamn med HomeAway för en härlig sommarweekend!

HomeAway tävling

Tillsammans med HomeAway tävlar vi ut boende i centrala Köpenhamn för hela familjen under en weekend. Dessutom tipsar vi om 5 roliga aktiviteter för stora och små i Köpenhamn.

Sommar, sol och lediga dagar! Den perfekta tiden att resa med hela familjen och upptäcka nya platser ihop. LOPPI och HomeAway bjuder in en vinnare till tre nätters boende i sommarstaden Köpenhamn. Oavsett om du reser långt eller kort är det perfekta boendet nyckeln till en avkopplande och minnesvärd vistelse – det är dit ni drar er tillbaka, laddar batterierna och gör er redo för nästa dags äventyr. Välj ett boende som känns lika rogivande som att vara hemma men på en plats som ni längtar efter att få utforska. HomeAway är expert på familjesemestrar med barn, där resenärer kan hitta det perfekta, mest prisvärda semesterboendet som matchar familjens individuella behov (eftersom alla
familjer skiljer sig åt!). Bo bekvämt och hemtrevligt i hus, lägenhet eller stuga – HomeAway erbjuder över två miljoner boenden i mer än 190 länder runt om i världen. Delta i tävlingen och vinn ett boende ”home away from home” med HomeAway.

Klicka dig in här för att hitta ditt nästa semesterboende med HomeAway ››

Tävlingen

För att vara med och tävla vill vi att du kommenterar under artikeln och svarar på frågan ”Vad är det övergripande antalet länder som HomeAway erbjuder unika boenden i?”
Kommentera även varför just du ska vinna boende för familjen i Köpenhamn.
Vi drar en vinnare den 18 juli som kontaktas via mail och presenteras här ››

Om vinsten
homeaway

3 nätters boende (27 juli – 30 juli) i en modern och ”Skandi Chic” HomeAway-lägenhet i det populära och trendiga området Vesterbro, i hjärtat av Köpenhamn. Check-in 17.00 och check-out 10.00. Lägenheten är belägen 2 trappor upp (ej hiss) och är lämplig för 2 vuxna och 2 barn. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Eventuella resekostnader till och från Köpenhamn ingår ej i priset.
Läs mer om deltagande i tävlingen här ››
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här ››

Att göra i Köpenhamn med barn

tivoli

– Tivoli

Den självklara punkten på listan och ett måste under er vistelse. Parken är inte bara bubblande rolig för de små utan bjuder även på en vacker miljö att strosa i, god mat och trevliga små butiker. Se till att ha gott om tid för ert besök och skapa minnen för livet!

– H.C Andersen Eventyrshuset

Kasta er in i sagornas värld med den älskade H.C Anderson. Här får ni lära er allt om författaren, vad som inspirerade honom, se ljud- och ljussatta utställningar och blicka in i hans arbetsrum.

– Vandkulturhuset

Trots att det är sommar så regnar det, men ni är fortfarande badsugna? Besök ”vattenkulturhuset” där ni kan simma i en superellipsformad bassäng, gå loss i klätter- och lekbassängen eller relaxa lite i varmvattenbassängen.

– Köpenhamn Zoo

Här hittar ni över 264 olika arter djur att kika på. Barnzoo, upplevelestigar och ZooScenen hittar ni här. Tips! Hyr en dragkärra för 20 DK vid entrén, perfekt för matsäcken, ben som ännu inte orkar gå eller bara för att samla ihop jackor och väskor.

– Dyrehaven

Sugna på lite grönska? Strax norr om Köpenhamn hittar du Dyrehaven. Ett grönområde helt utan storstadspuls och larmande ljud. Njut av en god picknick, promenera och ta en tur med häst och vagn!

Om HomeAway

HomeAway är en global expert när det kommer till semesterboenden. Här hittar du över två miljoner unika boende i 190 olika länder. Genom att välja semesterboende via HomeAway kan du njuta av extra utrymme, avskildhet och bekvämligheter som får dig att känna dig som hemma.

Läs mer om HomeAway här ››