Vinn ett boende i Köpenhamn med HomeAway för en härlig sommarweekend!

HomeAway tävling

Tillsammans med HomeAway tävlar vi ut boende i centrala Köpenhamn för hela familjen under en weekend. Dessutom tipsar vi om 5 roliga aktiviteter för stora och små i Köpenhamn.

Sommar, sol och lediga dagar! Den perfekta tiden att resa med hela familjen och upptäcka nya platser ihop. LOPPI och HomeAway bjuder in en vinnare till tre nätters boende i sommarstaden Köpenhamn. Oavsett om du reser långt eller kort är det perfekta boendet nyckeln till en avkopplande och minnesvärd vistelse – det är dit ni drar er tillbaka, laddar batterierna och gör er redo för nästa dags äventyr. Välj ett boende som känns lika rogivande som att vara hemma men på en plats som ni längtar efter att få utforska. HomeAway är expert på familjesemestrar med barn, där resenärer kan hitta det perfekta, mest prisvärda semesterboendet som matchar familjens individuella behov (eftersom alla
familjer skiljer sig åt!). Bo bekvämt och hemtrevligt i hus, lägenhet eller stuga – HomeAway erbjuder över två miljoner boenden i mer än 190 länder runt om i världen. Delta i tävlingen och vinn ett boende ”home away from home” med HomeAway.

Klicka dig in här för att hitta ditt nästa semesterboende med HomeAway ››

Tävlingen

För att vara med och tävla vill vi att du kommenterar under artikeln och svarar på frågan ”Vad är det övergripande antalet länder som HomeAway erbjuder unika boenden i?”
Kommentera även varför just du ska vinna boende för familjen i Köpenhamn.
Vi drar en vinnare den 18 juli som kontaktas via mail och presenteras här ››

Om vinsten
homeaway

3 nätters boende (27 juli – 30 juli) i en modern och ”Skandi Chic” HomeAway-lägenhet i det populära och trendiga området Vesterbro, i hjärtat av Köpenhamn. Check-in 17.00 och check-out 10.00. Lägenheten är belägen 2 trappor upp (ej hiss) och är lämplig för 2 vuxna och 2 barn. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Eventuella resekostnader till och från Köpenhamn ingår ej i priset.
Läs mer om deltagande i tävlingen här ››
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här ››

Att göra i Köpenhamn med barn

tivoli

– Tivoli

Den självklara punkten på listan och ett måste under er vistelse. Parken är inte bara bubblande rolig för de små utan bjuder även på en vacker miljö att strosa i, god mat och trevliga små butiker. Se till att ha gott om tid för ert besök och skapa minnen för livet!

– H.C Andersen Eventyrshuset

Kasta er in i sagornas värld med den älskade H.C Anderson. Här får ni lära er allt om författaren, vad som inspirerade honom, se ljud- och ljussatta utställningar och blicka in i hans arbetsrum.

– Vandkulturhuset

Trots att det är sommar så regnar det, men ni är fortfarande badsugna? Besök ”vattenkulturhuset” där ni kan simma i en superellipsformad bassäng, gå loss i klätter- och lekbassängen eller relaxa lite i varmvattenbassängen.

– Köpenhamn Zoo

Här hittar ni över 264 olika arter djur att kika på. Barnzoo, upplevelestigar och ZooScenen hittar ni här. Tips! Hyr en dragkärra för 20 DK vid entrén, perfekt för matsäcken, ben som ännu inte orkar gå eller bara för att samla ihop jackor och väskor.

– Dyrehaven

Sugna på lite grönska? Strax norr om Köpenhamn hittar du Dyrehaven. Ett grönområde helt utan storstadspuls och larmande ljud. Njut av en god picknick, promenera och ta en tur med häst och vagn!

Om HomeAway

HomeAway är en global expert när det kommer till semesterboenden. Här hittar du över två miljoner unika boende i 190 olika länder. Genom att välja semesterboende via HomeAway kan du njuta av extra utrymme, avskildhet och bekvämligheter som får dig att känna dig som hemma.

Läs mer om HomeAway här ››

Läs också: Sveriges bästa spaweekend


55 kommentarer

 1. Therese Stendahl skriver:

  Över 190 länder.
  För att vi älskar hygge och är så bra på det 😀. Hade varit så underbart med lite semester i världens bästa stad och slippa åka hem på kvällen.

 2. Evelina skriver:

  Jag kanske är trög, men hur tävlar jag? Vart skickar jag svaret? Här?
  Mvh Evelina

 3. Johanna skriver:

  De finns i 190 länder. Jag skulle vilja åka med min familj på mysig semester när vi precis har blivit 4 medlemmar i familjen. Att få göra roliga saker tillsammans och speciellt med storasystern. Tovili, zoo och massa andra äventyr!

 4. Emma Lindholm skriver:

  Homeaway finns i över 190 länder. Jag skulle vilja vinna detta för att kunna få resa tillsammans med min lilla familj bestående av sambo och två små barn. Denna sommar har vi fokuserat på att få tid tillsammans, tid är värdefullt för oss. Men att vara hemma båda två tär på ekonomin och därför blir det inga resor, vi försöker hitta på saker i närområdet. Att då kunna få åka över bron från vårt Skåne och sova kvar i Köpenhamn hade varit en sån lyx för oss, en semester!

 5. Elin Nohlgren skriver:

  Home away finns i mer än 190 länder,
  jag hoppas ni snart min familj till Köpenhamn sänder,
  vi har inget bokat på semestern vår,
  för hela våren har varit svår,
  så att nu få överraska mina knoddar med detta,
  skulle jag bli en mamma som är en stor nummer etta,
  få visa dem ett nytt land och stad,
  åhh, familjen och jag skulle bli så glad,
  hoppas jag snart får reda på,
  att vi snart ett äventyr ska få!

 6. Carolina karlsson skriver:

  190 länder
  Jag hade blivit så lycklig om jag kunde ta med familjen på en minisemester. Våra barn har aldrig varit utomlands….
  Skulle va så fint att ge dem det!

 7. Ingela skriver:

  190 länder.

  Ge mig lyx och flärd,
  och en flykt från denna värld,
  som är full av barnskrik och tjut,
  hur ska jag härda ut?
  Tänk att få sova en hel natt!
  Och inte bry sig ett skvatt!
  Att få äta gott och bara vara,
  inte morgondGe mig lyx och flärd,
  och en flykt från denna värld,
  som är full av barnskrik och tjut,
  hur ska jag härda ut?
  Tänk att få sova en hel natt!
  Och inte bry sig ett skvatt!
  Att få äta gott och bara vara,
  inte morgondagen förklara.
  Jag och maken kommer sova som en stock
  You had me at ”lån av morgonrock”agen förklara.
  Jag och familjen kommer sova som en stock
  You had me at ”lån av morgonrock”

 8. Ingela skriver:

  190 länder.

  Ge mig lyx och flärd,
  och en flykt från denna värld,
  som är full av barnskrik och tjut,
  hur ska jag härda ut?
  Tänk att få sova en hel natt!
  Och inte bry sig ett skvatt!
  Att få äta gott och bara vara,
  inte morgondagen förklara.
  Jag och familjen kommer sova som en stock
  You had me at ”lån av morgonrock”

 9. Mikael pilati skriver:

  Svar:
  HomeAway erbjuder sina tjänster i över 190 länder

  Hej! Gud va kul med denna tävling! Vi har pratat så länge om att åka till Köpenhamn så detta kom väl lägligt. Vi har känt länge att våra tjejer (6 och 4 år) inte har fått uppleva så mycket som vi gjorde när vi va små. Det vore så fantastiskt att kunna ge dem mer i sommar än att bara gå till den lokala parken. ”Några dagar i Köpenhamn ett äventyr skulle vara. Dit vill vi så gärna fara. Visa barnen konst och kultur, och på Nyhavn ta en tur. Några dagar på tivoli och zoo och helt förlita oss på HomeAway för att bo”
  Glad sommar!

  .

 10. Carina Jonasson skriver:

  Tävlingssvar: 190 länder.
  Jag skulle vilja vinna för att kunna bjuda med våra stora (17 & 20) barn till Köpenhamn som vi ofta besökte när de var små. Det är fina minnen som vi ofta relaterar till våra bästa semestrar! Livet har haft sina ”up’s and down’s” för oss och denna resa skulle kunna ge oss mer energi som familj igen!❤️

 11. Gustaf Jonsson skriver:

  Homeaway erbjuder boenden i 190 länder.
  Jag vill vinna för att komma iväg och vila upp oss innan IVF-kliniken öppnar igen i början av Augusti.
  Just Köpenhamn är en stad jag och Adéle inte varit i tillsammans och som vi planerat att besöka.

 12. Mercedes skriver:

  *190 länder!
  *Jag skulle så gärna vilja vinna denna tävlingen åt mig, min sambo och vår 4 månaders dotter. Mycket för att jag just nu är mammaledig med en kass inkomst och min sambo jobbar och sliter för att det ska gå runt. Så vi skulle verkligen behöva en semester nu när det är lite knapert i plånboken! Köpenhamn är även vårt första resemål tillsammans när vi va nykära och en helt underbar stad jag förälskat mig i.

 13. Tanja Tinglöf skriver:

  I 190 olika länder erbjuder Homeaway boende.
  Vilket härligt semesterminne detta hade kunnat bli.
  Nu håller jag tummar och tår, att vår lilla familj till köpenhamn åka får.
  KRAM

 14. Sölvie Anderberg skriver:

  Länderna är bl.a:
  Nordamerika
  Grekland
  Skandinavien
  Kanarieöarna
  Cityresor
  Italien

  Varför ska jag vinna?
  Min man har haft en stroke och vill inte köra långresor längre.
  Vi bor i Trelleborg så att köra till Köpenhamn hade varit både lagom och perfekt.

 15. Caroline skriver:

  Över 190 länder.
  Kort sommarlov i år för familjen bara 3 veckor ihop så tänkt köra svensksommar men vore kul toppa den med liten weekend till Köpenhamn! Köra tivoli, parker, zoo, hyra cykelvagn, museum, äta gott & bara njuta!! Weekend de lux!

 16. Linn Askvigg skriver:

  190 länder! Min man och jag träffades för första gången i Köpenhamn – 10 år sedan – och har inte varit där tillsammans sedan dess! Vilken fantastisk möjlighet det hade varit att få uppleva Köpenhamn med vår ettåring, första familjeweekenden isåfall! Vi hade blivit otroligt glada för en sådan vinst, en weekend tillsammans står absolut högst på topplistan just nu. Tid ihop i en underbart mysig omgivning!

 17. Mikael Härdig skriver:

  190 länder.
  Jag vill vinna för att få överraska min älskade fru och vår son med ett mysigt och helt oväntat äventyr som vi aldrig skulle ha unnat oss annars – kort sagt en sådan där guldkant som blir ett vackert minne för livet.

 18. Therese skriver:

  Hej. Ca 190 länder (fantastiskt). Det skulle bli vår första semester med vår dotter. Skulle vara super kul att överraska med detta 😊 hälsar Therese

 19. Sarah skriver:

  Home away finns i 190(!) länder!

  Jag vill vinna dessa drömdagar för att fira att vi tagit oss igenom första året med vårt första barn och liksom landat i att vi är föräldrar! Så mäktigt!?

  Men allra främst vill jag vinna detta då ringen jag beställt är på väg – jag ska fria till min kille och att få görs det i hans favoritstad är det bästa jag kan tänka mig!

  Ett perfekt avslut på vår första gemensamma semester någonsin!
  ❤️

 20. Anna skriver:

  svar: I mer än 190 länder

  Vi åker inte på semester i år, så att få tillbringa några spännande dagar i Köpenhamn vore superbra!
  Man behöver inte åka långt bort på semestern, men lite miljöombyte vill man ju gärna ha.
  Tänk att få snöra på löpskorna varje morgon, som en Köpenhamnsbo, och upptäcka mer av denna härliga stad.
  Åta god mat, gå på loppis, uppleva parker, konst och kultur… denna vinst skulle verkligen göra mig glad!

 21. Alexandra skriver:

  I 190 länder finns Home away. Jag vill åka med min familj till Köpenhamn för att jag älskar den staden. Den har allt men framför allt har den de bästa smörrebröden!

 22. SABINA HARNESK skriver:

  HomeAway erbjuder boende i mer än 190 länder – imponerande!

  Med en 3-månaders bebis vi nu har, vi nu varit hemma i många dar’.
  En paus ifrån vardagen vore skönt men en solsemester känns inte lönt.
  Barnvagnspromenader i en fantastisk sta’ det är inget man gör var da’!
  Solnedgångar i Köpenhamn, med både sambo och barn i min famn.
  En fantastisk helg vi skulle få, innan pappan till jobbet skall återgå.

 23. Anders Rockström skriver:

  Antalet länder som HomeAway erbjuder är tre stycken, USA, Spanien och Frankrike.

  Varför ska jag vinna denna unika helg? Jo för att jag och frugan firar 20 år som gifta i sommar och fira detta med våra båda döttrar, det finns inget finare sätt än att uppleva det i centrala Köpenhamn och den lyx som erbjuds.

 24. Annica skriver:

  två miljoner boenden i mer än 190 länder .

  Killen har tjatat länge på att få åka dit med familjen. Men pengarna räcker inte att spendera på hela familjen. Så att alla ska följa med vore det perfekt chans för oss att koppla av.

 25. Åsa H skriver:

  Svaret = 190 st länder

  Vi som bor så långt norrut,
  har aldrig varit där Sverige tar slut !
  Nu har vi en chans,
  att komma någon annanstans !
  Höra ett nytt språk och se nya saker,
  kanske prova nya smaker ?
  Tivoli blir ett givet mål,
  och lilla sjöjungfrun är ju en idol !
  Ett fantastisk minne kan det bli,
  om vinnarna är vi !?

 26. Arlinda Fortes skriver:

  Homeaway erbjuder unika boenden i 190 länder.

  Jag, min sambo och mina fina två pojkar Rio och Lion hade älskat en minisemester i Köpenhamn.
  Vi vet att det finns många familjer som förtjänar och vill vinna denna resa. Men nu är det vår tur. Vi är en familj som aldrig vinner något men nu, nu kommer det att ske för vi vill skapa en massa roliga minnen och upplevelser. Vi vill uptäcka Köpenhamn och njuta av sommaren och varandra, för kvalitetstid behöver vi verkligen.
  Hoppas, hoppas, hoppas att det äntligen är vår tur. 😀

  Puss och kram från familjen med lite tur.

 27. Sandra Johansson skriver:

  I mer än 190 länder 🙂 i några år har jag och min sambo pratat och drömt om en semester i vackra Köpenhamn med barnen . Där upplevde han och jag vår allra första sommarsemester tillsammans . Nu flera år senare har vi två prinsessor som äntligen är tillräckligt stora för att kunna följa med och faktiskt ta in och uppskatta allt vad Köpenhamn har att erbjuda . Jag håller tummar och tår för att kunna ta med Hela familjen på det här äventyret och skapa fina sommarminnen tillsammans med dem såsom jag själv gjorde med mina föräldrar när vi varje sommar åkte dit

 28. Eva skriver:

  Mitt svar: 43. 💕

 29. Tove skriver:

  Wow, så fint! Det här hade laddat mina batterier efter examensarbete och en (förhoppningsvis sista) småpank studentsommar… Vesterbro! Jag är så taggad på att ”göra stan” och besöka alla platser jag gått och tänkt att jag skulle… utan stress och boendet betalt! Snälla, snälla, låt mig vinna!

  Svaret på frågan är imponerande nog 190 länder! Må bästa kvinna vinna 🙂 <3

 30. Magnus Andersson skriver:

  1. HomeAway erbjuder boenden i mer än 190 länder runt om i världen.

  2. Denna otroliga vinst vill jag gärna dela, med mina goa tvillingar Max & Maya samt kära sambo Mikaela. Efter dotterns nyligen mottagna diabetesbesked, vändes familjens tillvaro upp och ned. Den planerade semestern i våras gick upp i rök, och fick ersättas av flertalet sjukhusbesök. Nu när vi börjat landa i denna situation, önskas välbehövlig avkoppling och rekreation. Tänk vilken ynnest det därför skulle vara, ifall just VI på en härlig Köpenhamns-weekend fick lov att fara. Njutning för ALLA sinnen skulle fritt få spira, lagom till att vi ungarnas 10-årsdag skall fira. Ja detta fantastiska scenario hade ju såklart, kunnat sammanfattas med ett enda ord; UNDERBART!

 31. Elina skriver:

  Det övergripande antalet länder som homeaway erbjuder boende i är 6 stycken. Jag, min sambo och vår son hade verkligen behövt komma iväg då vi i en månads tid bott isär pga renovering av lägenhet som tagit längre tid än väntat och kostat mer pengar än vi räknat med. En liten weekend tillsammans hade gjort så himla mycket för oss. Att få komma bort från all stress och bara kunna njuta av att vara en familj <3

 32. Ludde skriver:

  Rätt svar är 190 länder.
  Skulle hemskt gärna åka iväg med min fru och våra två barn. Dom vill väldigt gärna besöka Köpenhamn då vi inte varit där förut! Lägenheten verkar fantastisk, håller tummarna att vi vinner!

 33. Sanna larsson skriver:

  De erbjuder unika boenden i 190 länder. Alla vet hur de är att komma tillbaka till arbetslivet efter en lång föräldraledighet med första barnet. Den ständiga längtan efter att vara lediga tillsammans. Där är jag just nu!

  Både jag och min sambo har en förkärlek till Köpenhamn. Vi har varit där på separata håll men aldrig tillsammans. Och för oss vore det en dröm att få åka dit som en familj. Ta del av Köpenhamns fantastiska utbud och njuta av att bara vara lediga tillsammans i homeaways underbara lägenhet, home away from home 💛

 34. Astrid skriver:

  Tänk att få gotta sig
  I en lägenhet via HomAway
  190 länder vi har att välja på
  En helg i Köpenhamn vi gärna vill få
  En mysig weekend i ”hyggets” stad
  Hade gjort hela familjen glad!

 35. Karolin Johansson skriver:

  Svar: HomeAway erbjuder unika boenden i mer än 190 länder runt om i världen!

  Min motivering: Min och mina döttrars länge längtresa! Tänk att hissa Dannebrogen och gå loss på Danmark som en episk fest i Katthult – fast Köpenhamn! Önskevinst komsi…

 36. Lilian Bringle skriver:

  Home Away finns i 15 länder.

  Köpenhamn är Nordens centrum,
  Sverige blott ett litet väntrum!
  Danmarks ”hygge” vill vi testa,
  lätt och mysigt, -gärna festa!
  Kongens by med smörrebröden
  öl och korvarna på glöden.
  Nyhavn, Ströget invid vatten
  Home Away känns tryggt om natten

 37. Martina Karlsson skriver:

  Svar: 190 olika länder!

  Pappa, du fyller snart 40 år… tänk om du den finaste resan får! Förutom att ta dig i min famn… skulle jag vilja bjuda dig på en tredagarstripp till Köpenhamn!
  Tänk om jag och syster kunde få åka till H.C Andersens Eventyrshus? En hel dag fylld av sagor och bus! Du och mamma skulle en kall öl kunna ta… vi vill däremot bara chokladdoppade wienerbröd ha…
  Familjen skulle dessutom få bo på det finaste rum, i ett boende med bekvämlighet och avskildhet… Du är den absolut bästa pappan jag vet! Det jag helst ser fram emot är naturligtvis tivoli… Nu håller jag tummarna och hoppas att familjen som vinner blir vi!
  – Marcus 4 år, som önskar överraska sin far.

 38. Mats Magnusson skriver:

  surfacers properties to travelers

 39. Jens Andersson skriver:

  Mer än 190 länder. Senast jag var i Köpenhamn var på 80-talet, och minns inte mycket från staden, så vore kul att återupptäcka denna stad – denna gång tillsammans med min egen familj.

 40. Katarina Norberg skriver:

  Svar: ca 190 länder
  Sätt på sommarlovet färg,
  uppfyll drömsemestern för familjen Norberg.
  Danmark florerar nämligen i vår fantasi,
  så inga blir gladare än barnen och vi.
  Över ett äventyr med allt från tivoli till korvar röda,
  och vår familj äter hellre wienerbröd än vanlig föda.
  Strosa på ströget och titta på havsfrun vore såklart,
  alldeles, alldeles underbart!

 41. Helen lipkin skriver:

  190
  Åh jag vill uppleva Köpenhamn med mina barn och man
  Vilken underbar dröm om jag vann!
  Njuta av Atmosfär, puls och stad
  I hemtrevligt boende som gör familjen glad.
  Känna sig hemma fast man är på drift
  Passar perfekt till småbarnsfamilj på vift

 42. Amanda skriver:

  Svar: 17
  Hade varit perfekt för id, sambon och barnen. Både jag och sambon är studenter så familjen skulle verkligen behöva lite tid tillsammans! Då både tid och pengar ofta tryter när man måste studera! Skulle göra hela familjen lyckliga!

 43. Martijn Wullems skriver:

  Vad är det övergripande antalet länder som HomeAway erbjuder unika boenden i?
  (Mer än) 143 Länder.
  Varför just jag/vi ska vinna?
  10 år sedan i år flytte jag till Sverige för att vara med min vackra fru. Vart annat åt resar vi ”tillbaka” till Holland för att träffas med min familj, Men för mig och mina fina barn o fru känns det aldrigt som en semester resa, mer som en besök till familjen. Jag skulle vilja bryta trenden och ta med familjen på en resa utomlands till en plats som är ny för oss alla, men det känns elakt att välja det istf att åka och hälsa på släckten(det kostar nämligen för oss en hel del och att åka utomlands 2x har min inte direkt råd med). Så om vi skulle få chansen att vinna en resa skulle möjligtgöra det för oss. Tack för chansen iaf och ha en trevligt sommar!

 44. shekina fridh skriver:

  Home away erbjuder boenden i mer än 190 länder. Helt otroligt! Jag och mina syskon med föräldrar har kollat boende på Home Away inför nästa sommar – kanske en villa i Italien?

  Jag skulle önska att vi fick vinna boende i Köpenhamn då mina föräldrar sa senast igår att de köpt bilpass för Öresundsbron som de aldrig kommer till skott att använda, för att Köpenhamn känns som kontinenten fast ändå hemma och för att desto äldre jag blir desto mer uppskattar man den kvalitetstid man får med sin familj.

  Kram!

 45. Anna L skriver:

  mer än 190 länder

  Bästa somriga tipsen är
  åk med de du håller kär
  ta tåget köpenhamns stad
  då blir du inget annat än glad
  på med glatt humör och solbrilla cool
  njuta Nyhavns atmosfär i vårsol
  I vimlet vi vandra och på Köpenhamns Zoo och Dyrehaven
  med ögon förundrade av sagornas HC Andersen
  Fika, luncha och dinera
  shoppa och låta omgivningen entusiasmera
  övernatta i en Skandi Chic lägenhet
  Med smörrebröd på våra fat, å vilken härlighet
  få minsemester med de små
  för att tillsammans på Tivoli en dejlig dag få
  Uppleva fart, action och spänning och äventyr
  där leklustan och barnasinnet styr
  Med lyxig känsla åker vi snart tillbaka
  att mer på danskt hygge smaka
  Ska man njuta sol och glädje med fart
  är detta upplevelsen nummer ett såklart
  och efter två veckor på sjukhus för vår son
  Kanske detta kan fylla på med somriga minnen och på lovet få fason

 46. Pierre Sandström skriver:

  190 länder ca

  Vi har länge velat besöka Köpenhamn med familjen och nu tar vi en chans
  att skratta, semestra och busa loss med glans
  Tivoli, bad ,och bus i blick
  gissa lyckan om vi detta boende fick
  Åkattraktioner hela dagen
  och massa härligt kill i magen
  Vi styr kosan mot Danmarks kust
  med spring i bena och upptäckarlust
  Dejlige Danmark här kommer vi
  Vi vill gärna kolla Köpenhamns barnattraktioner och glada bli
  Det skulle ge ny härlig energi och en nystart
  på alla lyckokänslor sätta fart
  Redo för dejligt hygge såklart
  det verkar alldeles underbart
  I lyxig lägenhet två trappor upp på Vesterbro
  där vill vi gärna vistas och bo
  vi står redo att för storstad packa
  och sedan LOPPI och Home Away tacka

 47. Yan B. Strömberg skriver:

  Fråga:
  Vad är det övergripande antalet länder som HomeAway erbjuder unika boenden i?
  Svar:
  Över två miljoner unika boende i 190 olika länder!

  Kommenterar varför just jag ska vinna boende för familjen i Köpenhamn,
  Kan se det för min inre syn,
  det ställe som för mig är bästa byn?
  Där ska vi i familjen ett par dagar bo,
  det ska bli ”hyggeligt”, det må Ni tro!

 48. Dorothea Silfverhandske skriver:

  HomeAway erbjuder unika boenden i över 190 st länder!

  ”Någon har fångat mig med sitt
  ögonglitter men skattkistan står tom…
  Jag vill visa stockholmaren och hans barn
  var nordens hjärta sitter: i Köpenhamn
  – där är allt lite enklare, roligare och godare såklart! ”

 49. Louise Hjort skriver:

  Homeaway finns att nyttja i 15 länder.

  Förra året separerade jag och min dåvarande man efter nästan 10år tillsammans, många bra år men på slutet bara dåligt.
  Det har varit ett tufft år att anpassa sig till allt och speciellt hantera situationen men barnen. Jag kunde inte drömma om att det någonsin skulle kunna bli såhär besvärligt.
  Men för deras skull kämpar jag på och det finns inget annat som är viktig förutom deras välmående.

  Vi lever väldigt olika liv jag och min exman och det blir ännu mer framträdande nu på sommarlovet. Han har en helt annan ekonomi än vad jag har och barnen gör roliga och kostsamma saker med honom hela tiden medans vi mest är hemma, pysslar och gör små utflykter osv. Dom är två helt fantastiska barn och har varit väldigt förstående och duktiga under hela denna resan men jag tycker det är väldigt jobbigt att jag inte har råd att göra saker med dom som vi gjorde tidigare. Bara att äta glass ute på stan svider i plånboken (som jag vet att det gör för många andra ensamstående)..

  Det viktiga är ju självklart inte pengarna utan det är mer upplevelserna tillsammans jag saknar och jag märker att även dom saknar att göra det tillsammans med mig.
  Att få chansen att uppleva en weekend tillsammans i Köpenhamn varit helt underbart. Att det dessutom är en lägenhet och inte hotell är bara ännu bättre för då kan vi även laga lite mat hemma och på så sätt ha råd.
  Jag hade blivit så himla glad och tacksam om jag fick denna möjligheten att få komma iväg med mina skatter!

 50. Elisabeth Andersson skriver:

  Homeaway finns i ca 15 länder

  Vår lilla familj behöver verkligen en weekend bort från allt kaos här hemma. Vi befinner oss mitt en renovering som pågått på tok för länge och vi tycks aldrig bli färdiga. Vi har verkligen haft sån otroligt otur med hantverkare och allt som kan gå fel har gått fel (känns som ett avsnitt ur fuskbyggarna..). Inte nog med att det kostat oss en förmögenhet,t tagit alldeles för lång tid så håller vi båda två att bli helt slutkörda och utbrända utav allting. Vi har haft semester i snart 10 dagar tillsammans och det har bara varit projekt och till att kämpa varje dag.

  Denna tuffa perioden har såklart även påverkat barnen för dom har haft två trötta, ledsen och besvikna föräldrar som inte riktigt hittar energin till att vara så bra som vi borde och det gör ont i hela hjärtat.

  Vi har bestämt att vi ska ta oss iväg på en mini-resa men i ärlighetens namn känns det så långt borta. Bara att komma iväg på hotell/stugor kostar en mindre förmögenhet och sedan vill vi hemskt gärna göra roliga aktiviteter tillsammans. Hade verkligen varit guld värt att få vinna detta och åka iväg och njuta tillsammans med familjen. Är övertygad att barnen hade älskat att få resa iväg och kanske uppleva Tivoli och det hade gjort två slutkörda föräldrar väldigt gott!

  Nu håller vi våra tummar hårt att det är vi som har turen denna gången!

 51. Anna Fogelström skriver:

  Svar på frågan: HomeAway erbjuder boenden i 190 länder.

  Motivering:
  Att få åka till Danmark med min familj vore att göra en dröm till sann, så länge som jag längtat efter att tillsammans med dem få uppleva just Köpenhamn. Efter år av dålig ekonomi och inga möjligheter till ”riktig” semester, detta är precis vad vi längtar efter. Den här sommaren skulle jag så gärna vilja få ett kort avbrott från vardagen, skaffa värdefulla minnen som ger pirr i magen. Vill så gärna ge barnen ett riktigt äventyr, något som lyckan i våra kroppar ger fyr. Zoo, kultur, Tivoli, Ströget och Nyhavn, som sagt en dröm som skulle bli sann. Håller tummar och tår så hårt, för att vi denna vinsten får!

 52. Kattis skriver:

  HomeAway finns i mer än 190 länder.

  Till Danmark vi vill fara, över bron få åka! Köpenhamn det rockar, Louisiana och Sjöjungfrun. Tivolit vi vill spana in, upp och ner och hit och dit. Nyhavn ett besök såklart, wienerbröd med choklad ett måste!
  En resa så rolig, vi vill uppleva denna sommar. Utomlands barnen aldrig vart, så tänk om vi turen har att få detta uppleva!

 53. Anna Sandström skriver:

  18 länder.
  Trots att vi bara bor på andra sidan sundet blir det aldrig av att vi till Danmark åker över – härliga lediga dagar ihop utan måsten och möjlighet att upptäcka allt Köpenhamn äger är just vad vår familj behöver!!!!

 54. Annika Nilsson skriver:

  Hej!
  Jag vill supergärna vara med och tävla!
  Svar: 190 länder
  Motivering:
  Semester i Danmarks kungliga huvudstad,
  skulle göra hela familjen mer än glad!
  Checka in i trendig HomeAway-lägenhet,
  att upptäcka nya platser är det bästa vi vet!
  Uppleva storstadspuls – inte en minut stilla.
  Njuta av Vesterbro-boende – lyxa och ”chilla”.
  Träffa Zoo-aporna, åka Tivoli-karusell och släppa loss!
  Göra Köpenhamn barnsligt – rena drömmen för oss!

 55. Veronica Engstrand skriver:

  Mitt svar är i mer än 190 länder…🌟
  Vågar ja tro på en vinst, så min lilla familj kan få sig en överaskning❤️ Pengarna räcker inte riktigt till detta året, vi har under en period av detta året fått vara hemma väldigt mycket ned vår son som just precis fått veta att han har ADHD🌺 mycket jobbig tid i skolan, tillichmed rektorn har gjort många tjänstefel kring detta…nu väntar anmälan på denna skola😅 så en resa bort från allt med de bästa ja vet, skulle vara såå uppskattat! FÖR det är vår son värd i denna värld❤️

Visa kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.