Victoria Sandberg: “Jag är tryggare i min mammaroll nu”

Victoria Sandberg: "Jag är tryggare i min mammaroll nu"

Hon är Instagramstjärnan som som inspirerar tusentals följare med bilder från sitt hem, samtidigt som en liten sladdis bakas i magen. Vi tog ett snack med vår nya toppbloggare, Victoria Sandberg, som driver bloggen Victorias stil.

Hej Victoria! Du är ju en riktig stjärna på Instagram, och nu har du utöver det även varit bloggare i ett par veckor. Hur känns det med bloggen?

– Tack snälla! Det känns verkligen super kul att få vara en del av LOPPIgänget. För mig är bloggandet nytt och spännande och det känns härligt att ha mer utrymme att kunna skriva mer och få dela med mig av till er.

För de som inte känner till dig sen innan – hur skulle du beskriva din blogg och ditt Instagramkonto?

– Inne hos mig hittar du en härlig blandning av inredning, familjeliv, mode, tips, och får ta del av vardagen. Jag försöker att hålla mitt Instagramkonto så enkelt som möjligt, men med en röd tråd. Som tas upp och följs vidare av inne på min blogg, fast med mera uttryck och mer bilder.

Läs också: “8 sanningar ALLA mammor känner igen”

Vad kommer vi få ta del av framöver?

– Jag kommer att dela med mig av glimtar från min vardag med familjen. Ni kommer även att få följa med mig under graviditeten med allt vad det innebär och bebistiden som kommer därefter. Och självklart kommer jag att fortsätta att dela med mig av inspirerande bilder och massa härliga tips till er.

Du väntar ju en liten “sladdis” till dina två söner. Vad är skillnaden med att vara gravid nu respektive då?

– Jag är äldre och känner mig mycket tryggare i min roll som blivande trebarnsmamma. När jag fick mina två söner var jag yngre och visste inte alls hur livet som mamma skulle vara. Men jag växte snabbt in i den rollen och har alltid älskat att få vara en ung mamma till mina barn. Så att få uppleva bebistiden en sista gång nu när jag är lite äldre ska verkligen bli helt underbart. Att få se den lilla individen växa upp tillsammans med sina två äldre bröder som längtar så efter sin lillebror i magen kommer bli magiskt.

Läs också: “7 myter om barn och mat – har du koll på dessa?”

Victoria Sandberg är snart mamma till tre barn.

I vår föds Victorias tredje barn!

Vad tror du att du har lärt dig av dina söners bebisperioder som du kommer ta fasta på till den här gången?

– Att fortsätta att leva, allt handlar om inställningen. Våga göra saker fast att du har en liten bebis med dig, begränsa dig inte utan fortsätt att leva och njuta av livet som både mamma, fru, vän och dig själv.

Du har ju verkligen känsla för inredning. Vilka är dina bästa tips för att inreda ett fint barnrum?

– Men tack snälla. Ett barnrum kommer ju att förändras många gånger på ganska kort tid, allt eftersom att barnen växer och utvecklas. Så jag skulle satsa på att inreda det ganska enkelt med saker som en säng med sänghimmel, en fåtölj, en mysig matta, fina posters, bra och mysig belysning och snygg förvaring för gosedjur, leksaker som också blir en fin inredningsdetalj i rummet.

Vill du fortsätta följa Victorias vardag och nedräkningen till lillasyskonets ankomst? Missa inte hennes blogg här och hennes instagramkonto @Victoriasstil!