Veckans: Sjukdomsfall

Den här veckan har verkligen inte gått i friskhetens tecken hos våra kära influencers. Paula Uribe och Hugo Rosas dotter fick rotaviruset på semestern i Thailand och Filippa Rådin fick ställa in modevisningarna under Stockholm Fashion week. Hemma hos Claudia Galli Concha drabbades hela familjen av vinterkräksjuka, samtidigt.

paula_uribe

 

Paula Uribes dotter fick rotavirus: “Jag har gråtit och varit orolig”

Mitt under den härliga familjesemestern i Thailand blev plötslig Paula Uribes lilla dotter Leonore sjuk. Hon blev så pass dålig att hon blev inlagd på sjukhus. Paula la upp en bild på instagram när de var på sjukhuset, där de blev väl omhändertagna.
– Idag har jag gråtit och varit orolig. Du var ordentligt uttorkad och inte dig själv. Det visade sig att du har rotaviruset, vilket du är vaccinerad mot. Finns tydligen olika varianter och utomlands är det vanligt att få via sköljd frukt eller grönsaker. Eller is. Att vistas ensam med dig på sjukhus i ett annat land är läskigt, men allt för dig, skriver Paula på sin instagram.

radin-filippa

Filippa Rådins son blev sjuk: “Jag fick kasta mig på flyget hem”

Filippa Rådin satt på ett flygplan på väg till Stockholm för att gå på modevisningar under Stockholm Fashion Week när hon fick beskedet att sonen var sjuk. Det var bara att vända tillbaka till Umeå och ta hand om familjen.
– Dagen har varit planerad in i minista detalj men det blir inte alltid som man planerat. Istället fick jag snabbt boka om biljetterna och kasta mig på flyget hem. Anja har inte sovit något inatt då Maximilian är tokförkyld och hon behöver stöttning hemma så även om jag såg sjukt mycket fram emot dagen idag känns det väldigt bra att vara på väg hem till familjen. Allt förutom visningen går alltid att lösa ändå, skriver Filippa i sin blogg. Filippa har skrivit en lista som heter “15 tips för att stoppa smittspridning av vinterkräksjukan” 

claudia-galli

Claudia Galli Concha: “Det här har varit dom jobbigaste dagarna i mitt liv”

Det är en mardröm när exakt hela familjen insjuknar i vinterkräksjuka. Hemma hos Claudia Galli Concha blev alla sjuka, inklusive lilla bebisen Celeste. Det var första gången som Claudia blev kräksjuk.
– Det här har varit dom jobbigaste dagarna i mitt liv tror jag faktiskt…kräksjuka föräldrar och två kräksjuka barn, på riktigt, hur mycket ska man behöva utstå? Jag har ju aldrig varit kräksjuk tidigare och när folk har pratat om kräksjuka så har jag alltid tänkt att ja, ja det är väl lite skönt med en rensning men…oh no! Det är så fruktansvärt vidrigt så har man inte haft det så kan man inte föreställa sig. Hemskt, skriver Claudia i sin blogg. 

Läs också

  1. Veckans: Life hacks
  2. Veckans: Drömmen om fler barn
  3. Håll barnen friska i vinter - 6 tips för färre sjukdagar!