”Köp nästa säsongs vinterkläder redan nu!”

bild-38

 

Den här veckan är det LOPPIbloggaren Emma, som har bloggen ”På Smällen”, som ger dig sina allra bästa shoppingtips!

 

Hej Emma! Vad har du shoppat?
– Jag har precis fyndat på Yves Rocher och Bangerhead! Jag älskar rea och det är det ju överallt nu i januari. Mitt bästa fynd just nu är plattången GA.MA CP1 Ceramic från Bangerhead som är nedsatt till bara 439 kr. Ordinariepris är 999 kr!

 

Hur många poäng har du samlat ihop?
– Jag har ju precis upptäckt LOPPIshoppingclub så jag har bara tjänat in 19 poäng än så länge, men det tickar ju på rätt snabbt när man shoppar. Jag fick 50 kr i välkomstpresent också, så för det tänkte jag köpa en potta från Lekmer till Lucas.

 

Vad tycker du om tjänsten?
– Kanon! Jag älskar att shoppa när jag känner att jag gör en bra affär. LOPPIshoppingclub har en sida med bra erbjudanden och rabatter på olika butiker som är med i shoppingcluben. Jag kollar alltid den sidan innan jag börjar shoppa så att jag garanterat hittar det bästa erbjudandet på det jag ska köpa.

 

Dina bästa shoppingtips?

– Köp nästa säsongs höst/vinterkläder till barnen nu! Jag köper alltid alla dyra vinterkläder till nästa höst/vinter på mellandagsrean. Just nu får du ju alla vinterkläder till halva priset i dom flesta butikerna. Om kläderna inte skulle passa och alla lappar sitter kvar så får du garanterat igen pengarna om du säljer dom på nätet när nästa vinter börjar närma sig. Kläder är oftast inte så klurigt om man känner till hur dom är i storlekarna. Skor kan vara desto svårare så det köper jag aldrig i förväg.

 

Av: Fredrika Bylund