Veckans: Babyboom!

I veckan fick vi veta att Gabriella Joss är gravid igen och väntar sitt andra barn. Tidigare har även sjubarnsmamman Satu Gonzales berättat att bebis nr 8 ligger i hennes mage och växer. Det råder babyboom i bloggvärlden! 

Gabriella Joss har varit öppen i sin blogg att hon och Fjodor försökt skaffa ett syskon till Jason. Många har kommenterat och undrat hur det har gått. Nu har Gabriella blivit gravid och har skrivit om nyheten på sitt instagramkonto.
– Som många redan har förstått så har vi plussat. Vi håller verkligen tummarna att allt ska gå bra för oss och att Jason ska få bli storebror.
Hon har även skrivit om hur hon mår i bloggen, där måendet varit lite upp och ner de senaste veckorna.
– Jag ska vara ärlig och säga att jag mår skit! Mår illa, känner mig nedstämt (förstår inte ens varför) och är stressad över flytten och allt kring det. Jag och F hinner knappt ses om dagarna och det gör det inte lättare. Jag känner mig känslig, gravid och ensam, hehe.. Jag vet att det bara är en kort period som det är såhär och att vi snart bor i den andra lägenheten och kan slappna av lite mer. Snart är vi där, skriver Gabriella i sin blogg. Läs hennes inlägg om oron kring graviditeten här. 

satu_gravid

Satu Gonzales: “Poff så går vattnet!”

Sjubarnsmamman Satu Gonzales är i vecka 15 och har redan känt rörelsen från bebisen i magen. Hon gick ut med sin graviditet under påskhelgen. Nyligen bloggade hon om att hon går på kontroller hos specialistmödravården.
– Jag går alltså på spec. mvc eftersom jag öppnas tyst och poff så går vattnet och jag föder alltså prematurt- och snabbt. Så det känns bra att dom har någorlunda koll på mig. Allt gick bra på denna besök, dom kollade tappen och jag fick svar på mina frågor. Ska börja med en ”tapp” behandling snart också, känns bra- i got this, skriver Satu i bloggen. Läs hela hennes blogginlägg här. 

Läs också

  1. Veckans: Drömmen om fler barn
  2. Veckans: What?! Mamma anmäld till soc för frisörbesök
  3. Veckans: Malin Gramers babylycka