Vecka för vecka: Nya gravidappen för dig

I annonssamarbete med Belly

Vill du följa din bebis utveckling i magen? Belly är den nya gravidappen som erbjuder allt från gravidkalender och fotodagbok, till gratis gravidförsäkring och artiklar om din graviditets olika stadier. 

Som blivande mamma är det otroligt spännande att följa hur det lilla livet i magen växer och utvecklas. Med en gravidapp direkt i mobilen kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer vecka för vecka – både med din bebis och med din fantastiska kropp.

 

Ladda ned här: Testa den nya gravidappen Belly redan nu

 

Nytt namn och ny design

Belly är den senaste gravidappen för blivande mammor. Den finns tillgänglig i App Store att ladda ned för både iPhone och Android. Appen är en nylansering av den tidigare populära gravidappen Bonzun. I samband med nylanseringen har appen fått ett nytt namn och en ny snygg design som gör den roligare att använda. 

Vecka för vecka: Mamma och bebis

Med Belly får du veckovis uppdateringar om din bebis och din graviditet. Du kan läsa på och få värdefulla tips om kommande stadier i din graviditet. Det finns en fotofunktion så att du kan dokumentera din växande mage vecka för vecka. Du kan även checka olika typer av vanligt förekommande symptom under en graviditet och få vägledning direkt i appen. Med gravidkalendern kan du också räkna ner till BF.

 

Ladda ned här: Testa den nya gravidappen Belly redan nu

 

Rabattkoder och andra deals

Förutom alla roliga funktioner, veckovis uppdateringar och värdefulla tips kan du även ta del av andra unika deals och unika rabattkoder speciellt framtagna för dig och din bebis. 

 

Testa appen här: Ladda ned Belly till iPhone eller Android

 

Foto: Camylla Battani/Unsplash.com, Graphic Burger/Mockuuups.com