Vattnet går! En podcast för mammor – av mammor

I Vattnet går! kommer du möta kända och okända mammor som delar med sig av sina berättelser, helt fritt från rosa skimmer men med brutal ärlighet. Gästerna kommer ta upp allt från att spricka och få missfall, till illamående och att föda barn som singelmamma. Men det kommer naturligtvis också bjudas på glädje, roliga historier, konstiga cravings och obegränsad kärlek. 

– ”Idén till podden kom efter att jag själv gått igenom min första förlossning och jag ställdes inför det alltför tydliga faktumet att saker inte alltid blir som man tänkt sig. Jag hade väldigt höga förväntningar på min förlossning, såg fram emot den som ett spännande äventyr och att jag sen skulle gråta vackra tårar och pussa min vackra dotter när hon väl kom fram, precis som i en Hollywood-film. Nu blev det inte riktigt så, jag blev istället rätt traumatiserad och kunde inte alls ta in att jag faktiskt hade fått en vacker dotter. Mådde skit både fysiskt och psykiskt och det tog tid innan jag kunde ta in att jag blivit mamma. Jag upptäckte behovet att få älta och lyssna på andras historier och då letade jag just efter en podd som ärligt tog upp det här med graviditet och förlossningar. Jag fann ingen utan fick helt enkelt göra en själv!”

Hoppas du kommer gilla podden! /Nina, blogg.loppi.se/ninaetc