Familjen Bridgerton får nya säsonger – här är allt vi vet

Familjen Bridgerton

Många har vänt på dygnet på grund av Netflix-serien Familjen Bridgerton. För er som ännu inte sett den – grattis, ni har det bästa framför er! Här är allt vi vet om säsong 3 och 4.

I serien The Bridgerton får du följa de åtta sammansvetsade syskonen i familjen Bridgerton och deras jakt på kärlek och lycka i Londons överklasskretsar. Serien är inspirerad av Julia Quinns bästsäljande romaner. Här är anledningarna till varför du inte vill missa den!

1. Miljöerna

Vackra sagoslott och gnistrande kristallkronor. Milslånga slottsparker och Londons gator med brådskande hästskjutsar. Som en trollbindande historielektion av förra seklet. Alla färgsprakande klänningar och överdådiga tillställningar – hur många har blivit inspirerade och från ingenstans blivit sugna på att köpa en lyxig teservis eller ställa till med en ”Bal Masqué”?

2. Sexet

Tyllkjolar som flyger och frasar, smussel, spänning och förbjuden frukt. Känner du att du behöver ännu fler anledningar så fortsätt att läsa nästa punkt.

3. Kärleken

Det går nästan att ta på kärleken och attraktionen mellan två av huvudpersonerna i serien, Daphne Bridgerton och Simon ”The Duke” Basset. En hand som snuddar, en blick som kan borra genom is, ord som aldrig blir sagda, ögon som säger desto mer… 

4. Intrigerna

Intrigerna som är dåtidens men samtidigt lika aktuella idag. Kärlek som inte går att få, svartsjuka och rivalitet. Men också vänskap som sätts på prov och äktenskapets vedermödor.

5. Musiken

Musiken på alla tillställningar är omgjorda nutida hit-låtar vilket tar serien till en helt annan nivå. Tänk din favoritlåt ackompanjerad av fluffiga klänningar i en balsal.

6. Mystiken

Inte helt olikt Gossipgirl så finns det en spindel i nätet som ”övervakar allt ovanifrån”, ett berättarjag som på något vis vet allt om alla och som generöst delar med sig av överklassens djupaste hemligheter. Ja, vem är egentligen Mrs. Whistledown?

När släpps Bridgerton säsong 3 och 4?

Du som älskar tv-serien kan förvänta dig mer av karaktärerna! Netflix har nu nämligen bekräftat att det kommer två nya säsonger! Säsong 2 spelas in redan nu och kommer släppas senare i år under 2021. Säsong 3 och 4 kommer vi däremot få vänta lite till på, ännu vet vi inte hur länge. Det enda vi kan göra är att hålla tummarna för att det ska gå fort!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Netflix Nordic (@netflixnordic)


Artikelbild: Netflix

Läs också:
7 serier om mammor och familjeliv
Bra dokumentärer som du inte får missa