Valerie gästar drömbröllop

I avsnitt 6 av Drömbröllop med Johanna & gäster  har Johanna träffat designern Valerie Aflalo. Hon berättar bland annat hur man som brud kan göra med sin klänning om man vill kunna festa loss framåt kvällen och hur man ska tänka kring lågskor eller klack. Hon kommer med massa bra tips.

– Jag lärde mig SÅ mycket under denna mysiga stund, säger Johanna Kajson.

Foto: Linda Pauline

I veckans avsnitt av Drömbröllop med Johanna & gäster blir det ett samtal mellan två riktiga bröllopsexperter. Valerie är gift själv men har även designat en och annan brudklänning. Hon bjuder på historier från både sitt eget bröllop och tankar kring  brudlooken. Valerie designar inte bara brudklänningar utan även tärnklänningar och skor.

Gå gärna med i facebookgruppen Drömbröllop med Johanna & gäster

Ska fira bröllopsdagen på slottet hon gifte sig

Snart firar Valerie 10 tillsammans med sin man och hon funderar på att ha en riktig kärleksfest tillsammans med den närmsta familjen.

– Vi hade en riktig brakfest när vi gifte oss men nu tänker jag bara vi på en strand.

Inför kommande träbröllopsdag har Valerie redan bokat in vad de ska göra. Nämligen besöka stället där vi gifte oss. Det blir en natt på slottet med middag och fina minnen.

Designat en egen brud- och tärnkollektion

Valerie berättar om hennes “Valeriekollektion” som är en renodlad brud och tärnkollektion. Hon och Johanna pratar om vikten av att inte tappa sig själv i stylingen inför bröllopet och verkligen tänka “vad gillar jag” och försöka hålla sig till det.

–Som brud ska man inte känna sig utklädd, självklart finare än annars men ändå som sig själv.

 

Lyssna på podden genom att klicka här eller lyssna direkt nedan

 

 

Läs också

  1. Premiär för Drömbröllop säsong 2
  2. Rebecca Stella gästar Drömbröllop
  3. Sanne Alexandra gästar drömbröllop