Tips till dig som precis fått barn – hitta bästa skötväskan

Ett av dina måsten som du behöver som nybliven förälder är en bra skötväska där kan samla allt du behöver till barnet. När du lämnar hemmet vill du både ha en praktisk väska och gärna en som ser trevlig ut. Vi tittade på utbudet hos e-handlaren Pyret & Snäckan. 

Artikeln innehåller annonslänkar

Det är en del saker att hålla ordning på när man skall sköta om babyn. Med en skötväska har man alltid de viktigaste sakerna på samma plats, t ex 

  1. Våtservetter
  2. Blöjor
  3. Påsar (t ex hundbajspåsar) för använda blöjor
  4. Salva 
  5. Nappflaska
  6. Extra napp
  7. Extra ombyten
  8. Plånbok m.m

Det är så mycket att hålla reda på som nybliven förälder. En skötväska kan därför vara den perfekta presenten när man vill underlätta för den som nyss fått barn.

Här kommer en del förslag som finns hos Pyret & Snäckan.

Bugaboo organizer Grey Melange

Bugaboo organizer

Skötväskan Bugaboo Organizer är en liten och smidig skötväska som är enkel att hänga på barnvagnshandtaget med det integrerade kardborret.

Emmaljunga Skötväska Travel Outdoor Black

Emmaljunga Skötväska

Emmaljunga Travel skötväska är gjord i en fin design så att den också kan användas som datorväska när babyn blivit större.

Skötväskan är gjord med smarta fickor så att man får plats med många olika saker. Alla material följer REACH-reglementet för kemiskt innehåll i material.

Bugaboo organizer Morning Pink

Bugaboo organizer Morning Pink

Bugaboo Organizer “Morning Pink” i fin rosa färg är en liten och smidig skötväska som rymmer det mesta man behöver ha för babyn på ett ställe. Skötväskan hängs enkelt på barnvagnen med hjälp av kardborret.

Pyret & Snäckan är specialiserade på barnvagnar och andra produkter som föräldrar kan behöva för sin baby. Kolla hela utbudet av skötväskor HÄR.

Artikelbild från Canva. 

Läs även: Så här sparar du pengar på barnmode