Therese Wickman talar ut om nya kärleken!

Den hemliga mannen som har synts i Therese Wickmans sociala kanaler är hennes nya pojkvän. Läs hennes ord här om den nya kärleken. 

LOPPI:s toppbloggare Therese Wickman har hittat kärleken i Constantin. Läsarna har länge funderat och spekulerat om han är en ny pojkvän, eller om han bara är en kompis. Nu har Therese skrivit ett blogginlägg där hon berättar sanningen om mannen som synts i hennes sociala medier.
– Ni är flera som frågat om Constantin lite då & då efter att han synts till & från på mina sociala medier dom sista veckorna. Jag har helt enkelt inte varit redo att blanda in omvärlden i vår kärlek förens nu. Men nu, så här flera månader in i vårt förhållande så känner jag mig redo att även låta er få möta honom, skriver hon i sin blogg.

wickman_therese_loppi

När Therese gick ut med att hon och Constantin är ett par strömmade de kärleksfulla kommentarerna in. Läsarna skrev att de var glada för hennes skull och att hon förtjänade att vara lycklig. Här är några av kommentarerna hon fick:

“Så snygga ni är tillsammans. Varmt lycka till.” – Vicky.
“Är väldigt nyfiken på att höra hur ni träffades? Grattis till kärleken!” – Olivia.
“Grattis till er båda, så fina ni är ihop! Det är nog klokt att vänta några månader innan man går ut med nytt förhållande och inte efter några veckor som en del gör.” – Anna

Läs hela Thereses blogginlägg här om henne och nya pojkvännen Constantin >>

Psst! Här kan du även läsa Therese Wickmans klockrena lista: “10 tydliga tecken på att du har varit singel för länge”. 

nyhetsbrev_bild_2

Missa inte kommande nyhetsbrev, fyllda med tävlingar, recept och inspiration. Anmäl dig här >>

Läs också

  1. 5 peppiga poddar för barnvagnspromenaden
  2. Veckans: What?! Mamma anmäld till soc för frisörbesök
  3. Veckans: Uppfostra andras barn – ja eller nej?