Tävling: Vinn 1 års fritt abonnemang hos SF Kids Play!

Vinn ett års fritt abonnemang hos SF Kids Play

Till fredagsmyset, i bilen eller i sjukstugan. Det finns många tillfällen då en riktigt mysig barnfilm eller serier gör susen för humöret hos både barn och vuxna. Var med i vår tävling och ta chansen att vinna ett helt års fritt abonnemang hos SF Kids Play här!

I SAMARBETE MED SF KIDS PLAY.

Vill du att barnen ska få uppleva samma guldkorn som du tittade på under din barndom? SF Kids Play är en barnanpassad playtjänst där barnen kan välja mellan gamla klassiker som Pippi Långstrump och Alfons Åberg och även hitta nya favoriter som Greta Gris, Karsten och Petra, Brandman Sam och Biet Maya.

Alfons Åberg, Lotta på Bråkmakargatan och Stadens hjältar är bara några av de guldklimpar som finns på SF Kids Play

SF Kids Play kan användas i mobilen, surfplattan, i datorn eller med hjälp av Apple-TV, Airplay eller Chromecast även på teven. Använder du appen eller surfplattan kan du även ladda ner filmer och serier när du är uppkopplad så att barnen kan titta även när ni inte har någon täckning.

Innehållet på SF Kids Play är inte bara 100% barnvänligt, utan även designat för att barnen lätt ska kunna navigera i appen. Får din lilla lite för mycket av det goda ibland kan det också vara skönt att veta att du som förälder använda appens smarta föräldrakontroller för att påverka vilket innehåll barnen får tillgång till och hur länge de får titta. Ordinarie pris för tjänsten är 69 kronor i månaden utan bindningstid, och nu kan du passa på att tävla om ett års fritt abonnemang här nedanför!

Tävling: Vinn 1 års fritt abonnemang hos SF Kids Play!

Ta chansen att vinna ett års fritt abonnemang hos SF Kids Play. Tävla genom att fylla i formuläret nedan. Bästa motiveringen vinner ett års fritt abonnemang SF Kids Play, andra pris är 10 hyrfilmer hos SF Anytime och tredje pris är 5 hyrfilmer hos SF Anytime. Tävlingen avslutas 4/2-2018. Lycka till!

 

Första pris: Ett års fritt abonnemang hos SF Kids Play

Andra pris: 10 st hyrfilmer från SF Anytime

Tredje pris: 5 st hyrfilmer från SF Anytime

 SF Anytime – först med det bästa

På SF Anytime finns både hyrfilm och serier

Vill du som vuxen också njuta av något bra att titta på? SF Anytime är den ledande on demand-tjänsten i Norden och här finns allt från ledande storfilmer a la Hollywood till smalare kvalitétstitlar och tv-serier.

SF Anytime är för dig som vill hyra och se på film online, snabbt och smidigt. SF Anytime har de nyaste filmerna först! Ingen medlemsavgift, ingen abonnemangskostnad, ingen bindningstid, du betalar endast för det du tittar på. Det är bara att logga in, välja film och betala så börjar filmen spela direkt i din dator eller TV.

Läs också

  1. Så får du det ultimata fredagsmyset
  2. Skippa barnvaktsletandet - låt bion komma hem till dig!
  3. Jullovets bästa life hack