Tävla om mer tid med familjen

I samarbete med TaskRunner tävlar LOPPI ut vårens bästa pris till alla barnfamiljer – nämligen en ”Runner” som kommer hem till dig och hjälper till.

Har du ett förråd med saker som skulle behövas köras till tippen? Eller en vissen rabatt som behöver rensas? Kanske behöver du hjälp med att skruva ihop några IKEA-möbler? Hjälpen finns närmre än du tror. Nu kan du vinna tid i samarbete med TaskRunner. En Runner kommer hem till dig och hjälper dig med just det du behöver hjälp med och du får tid över till annat. Livet med barn kan vara stressigt, med en Runner får du mer tid att göra saker tillsammans med familjen. Behöver du hjälp av en handyman redan idag?

“Det blev så fint!

Bloggparet Herr och Fru Lagergren hade en hög med skräp på framsidan som de behövde hjälp med att få kört till soptippen. Se i filmen hur smidigt det funkade att boka en Runner för hjälp.
– Det var enkelt att beställa en Runner och Milad som kom hem till oss var trevlig och hjälpsam. Det känns som att han gjorde det där lilla extra, vilket är ett stort plus tycker jag. Vi fick tid över till barnen istället för att köra till tippen. Jag kommer absolut att använda TaskRunner i fortsättningen också, säger Angelica Lagergren som bloggar på herrochfrulagergren.se.

Tävlingen är avslutad – inom kort publiceras vinnare av en TaskRunner till ett värde av 5000 kr här Loppi.se/vinnare – är det du som vinner blir du kontaktad via mail.

TaskRunner-Handyman2Så funkar TaskRunner:

Du skapar ett konto hos Taskrunner.se, det är helt gratis. Du skapar lätt ett ärende med det just du behöver hjälp med, även det är kostnadsfritt. Du bestämmer själv om du vill sätta ett eget pris eller invänta bud från olika Runners. Du kan i lugn och ro gå igenom de olika buden du får in och läsa andra användares omdömen om Runners i ditt område. När ni kommit överens om ett pris bestämmer ni tid och plats och betalningen sker säkert online via kort eller direktbanksbetalning. Pengarna deponeras och hålls låsta tills att uppdraget är slutfört, därefter överförs de till Runnern.

TaskRuner-skrap-till-tippen

Foto på Angelica och Stefan: Sandra Rogers