Tävla om hotelläventyr för hela familjen

I samarbete med Scandic

Checka ut från vardagen och in till mjuka kuddar och sköna hotellsängar. Passa på att ta ett stopp vid ett av Scandics familjevänliga hotell med pool på semestern för bad och lek. Nu kan du dessutom vinna ett härligt hotelläventyr för hela familjen.

På Scandic ska barnfamiljer alltid känna sig extra välkomna. Alla barn under 13 år bor för 0 kr, då ingår självklart den goda frukostbuffén. Att bo på hotell är ett äventyr, särskilt för de minsta. På flera av Scandics hotell finns det kreativa och roliga lekrum för barn i alla åldrar där man kan busa, leka, pyssla och testa olika spel.
Scandic_Star_Sollentuna_Bath_Child_Pool_2_loppi

10 anledningar att bo på Scandic i sommar:

1. Barn under 13 år bor för 0 kr när de delar rum med en vuxen.
2. Barn under 13 år äter frukostbuffé utan kostnad.
3. Alla barn får en välkomstpresent vid incheckningen.
4. Det finns extra rymliga familjerum på många av Scandics hotell.
5. Surfa hur mycket du vill med fritt WiFi på alla hotell.
6. På rummen finns Barnkanalen och Disney Channel.
7. Det finns lekrum med playstation, leksaker och pyssel.
8. Välj mellan barnmeny eller beställ en barnportion av a la carte menyn till halva priset. Ingen lämnar restaurangen hungrig!
9. För tonåringen finns möjlighet att boka ett eget rum, ett så kallat tonårsrum som ligger vägg i vägg med ditt eget. Gäller i mån av plats.
10. Under lov- och semestertider växlar Scandic upp och gör det extra roligt för barn att bo, med fler roliga aktiviteter och spel.
11. Träffa Scandics busiga och lekfulla maskot Sigge, en liten igelkott som är uppväxt i skogen och som älskar pannkaksparty.
scandic

Aktivitetslounge på utvalda hotell i Stockholm

Under sommaren bygger Scandic Talk och Scandic Victoria Tower strax utanför Stockholm upp sina populära aktivitetslounger. Vad är en aktivitetslounge? Jo, det är en extra stor yta på hotellet som förvandlas till en plats för lek och äventyr! Här spelar man allt från favoritspelen i PlayStation4 till innebandy, pingis och hopp på studsmatta. Det finns även biohörna och pysselhörna där kreativiteten får flöda fritt. Passar barn i alla åldrar! Och förhoppningvis får du som förälder en liten stunds egentid medan barnen leker och har roligt.
22740_Scandic-people-family-kids-playing-playroom-sigge-toys-balloon-loppi

Vinn härlig övernattning på Scandic för hela familjen

Att tävla är enkelt. Svara på frågan nedan och motivera kort varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till och med 5/7 2017.

Pris: En övernattning på Scandic Talk eller Scandic Victoria Tower i Stockholm för hela familjen (max 5 personer) under tiden då aktivitetsloungerna är öppna.

Dragningen av vinnaren sker under 6/7 2017 och vinnaren meddelas per mejl. Vinstpremien kan ej utbytas till kontanter och bokning sker i mån av plats. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten inkluderar ej transporter till och från destination, mat eller drycker. Anställda inom Scandic får ej delta i tävlingen.