Tävla om ett påskägg fullt med munvård från Flux!

I annonssamarbete med Flux

Blev det mycket godis i påsk? Ingen fara – det är sånt som hör högtiden till. Men efter godis är det extra viktigt att ta hand om tänderna. På Fluxkollen kan du vinna ett kit med munvårdsprodukter till ditt barn.

Visst ska man få lov att njuta av en godisbit eller två när påskharen varit på besök. Men efter att smaskat i sig godis är det verkligen viktigt att ta hand om tänderna och hålla ovälkomna tandtroll borta. Nu kan du vinna ett fullproppat påskägg som bortsett från en och en annan godisbit är fullproppat med bra Fluxprodukter till ditt barn – munskölj i tre goda smaker, tandkräm och tuggummi. Dessutom får du en eltandborste från Philips som garanterat gör tandborstningen enklare och roligare.

Vill du vara med och tävla? Surfa då in på Fluxkollen och läs mer om hur du gör för att vara med. Tävlingen pågår till och med 9 april.

Fluxkollen har vi samlat allt du behöver veta om munvård och barn. När kan barnen borsta tänderna själv, när är det viktigt att börja med fluor och måste man verkligen vara noga med tandborstningen när det bara är mjölktänder?

Läs också: Angelica Lagergren om barn och godis i påsk
Läs också: Hur Jessica Lagergren gör för att underlätta tandborstningen
Läs också: Manne Forssbergs bästa tandborstningsknep
Läs också: Therese Wickmans tandvårdsrutiner med barnen